Ga naar de inhoudGa naar het filter

Moderne condoleancekaarten

Bij Kaartje2go beschikken we ook over moderne condoleancekaarten. We bieden je een ruime collectie moderne condoleancekaarten aan in allerlei verschillende soorten stijlen. Ben je de klassieke ontwerpen beu, dan vind je hier zeker wat je nodig hebt. De familieleden van de overledene zullen je gebaar erg waarderen. 

Moderne condoleancekaart verzenden

Wanneer er iemand overlijdt, is de omgeving meestal een tijd in diepe rouw. Laat hen weten dat je om hen geeft en aan hen denkt door een condoleancekaart te sturen. Kaartje2go vroeg aan zijn ontwerpers om een toepasselijke collectie moderne en klassieke condoleancekaarten te ontwerpen en biedt dus allerlei stijlen aan. Indien je het thema dat je zoekt nog niet gevonden hebt, typ dan in het zoekveld hierboven een zoekterm in en maak daaruit je keuze.

Moderne condoleancekaart ontwerpen

Kaartje2go beschikt over moderne condoleancekaarten voor naar eenieders smaak en wens. Om te beginnen hebben we een ruim aanbod aan standaardkaartjes. Dat betekent dat je een door ons gekozen ontwerp uitzoekt en daar een tekst bijplaatst. Maar je kan ook een gepersonaliseerde condoleancekaart aanmaken. Voeg bijvoorbeeld zelf teksten, kaders en grappige figuurtjes toe aan een eigen foto uit je fotobestand, en plaats die in de stappenmaker. Schrijf je niet graag een tekst en heb je daarbij hulp nodig, neem dan een kijkje op onze pagina met  teksten voor condoleancekaarten.

Wil je geen moderne kaart, maar eerder een meer klassieke? Surf dan eens naar de andere condoleancekaarten.  Ben je op zoek naar een toepasselijke rouwkaart voor een  dierbare? Ga dan naar onze rouwkaarten.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.