Ga naar de inhoudGa naar het filter

Video boodschap gratis met je kaart mee sturen

1. Kies je kaart
Kies je kaart
2. Upload je video
Upload je video
3. Scan de QR code
Scan de QR code
4. Bekijk de video
Bekijk de video

Meest gestelde vragen over video / QR code op een kaart

Ja, het plaatsen van een video én het bekijken ervan door de ontvanger is gratis.

Ja die hebben we!, maar momenteel alleen voor verjaardag en felicitatiekaarten. Als je in de kaartmaker kiest voor “Videobericht” heb je ook de optie om een video te kiezen uit onze leuke standaard videos door te kiezen voor “kies uit de galerij”.

Alleen de ontvanger kan de video bekijken, hij of zij heeft tenslotte als enige de unieke QR-code. Wanneer de ontvanger deze code zou gaan delen met andere mensen, zouden ook deze mensen de video kunnen bekijken.

De video bewaren wij 6 maanden om te bekijken. Na deze periode zal de video automatisch worden verwijderd en niet meer beschikbaar zijn om te bekijken. Voor kaarten die langer bewaard moeten worden (zoals een geboorte- of trouwkaart) adviseren wij om geen video toe te voegen om teleurstelling in de toekomst te voorkomen.

Dit is afhankelijk van heel veel technische factoren, maar het limiet voor bestandsformaat staat op 1024MB (1GB). Op een hele hoge resolutie is dat een video van ongeveer 4 minuten.
Houd er wel rekening mee dat het uploaden van zo'n grote video ook lang kan duren. Dit is weer afhankelijk van de internetsnelheid die gebruikt wordt en dan specifiek de uploadsnelheid. Met een uploadsnelheid van 30Mbps zou het uploaden van een video van 1024MB ongeveer 5 minuten duren.

Niet iedereen heeft een smartphone. Omdat wij wel iedereen willen laten genieten van de functionaliteit, hebben wij op de kaart, onder de QR-code ook nog een de link naar de video toegevoegd. Door naar deze pagina te gaan kan je de video bekijken.

Hulp nodig?

Staat jouw vraag er niet bij, of wil je iets anders weten? Kijk dan bij alle meest gestelde vragen over video op een kaart of neem contact op met het klanttevredenheidsteam. 

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.