Stijlvolle trouwkaarten sets

Stijlvolle trouwkaarten sets

Hou jij van chiq en sierlijk? Dan zijn deze kaarten echt iets voor jou. Kenmerkend zijn de typografische elementen en sierlijke lijnen. Of het nu gaat om de save the date, bedankkaartjes, trouwkaarten of menukaarten, hier vind je ze allemaal in prachtige sets.

Stijlvol - trouwkaarten met gouden typografie
Stijlvol - trouwkaarten strand
Stijlvol - trouwkaart met groene waterverf en gouden teksten
Leuke extras voor je trouwkaarten
Stijlvol - trouwkaarten met waterverf en gouden bloemen
Stijlvol - trouwkaarten neon en bloemen
Stijlvol - trouwkaarten met geometrisch design
Proefdruk trouwkaart
Stijlvol - trouwkaarten goudlook confetti
Stijlvol - trouwkaarten met gouden stippen

Trouwkaarten sets van Kaartje2go

Botanische sets

Botanische trouwkaarten

Fotocollage sets

Fotocollage sets

Goudaccent sets

Goudaccent trouwkaarten

Minimalistisch

Minimalistische trouwkaarten

Alle trouwkaarten sets

Alle trouwkaarten sets

Trouwkaarten set maken

Hou jij van chic en sierlijk? Dan zijn deze kaarten echt iets voor jou. Kenmerkend zijn de typografische elementen en sierlijke lijnen. Of het nu gaat om de save the date, bedankkaartjes, trouwkaarten of menukaarten, hier vind je ze allemaal in prachtige sets.

Wil jij met je eigen handen de hoge kwaliteit van onze fotokaarten ontdekken? Vraag een GRATIS proefdruk en je ontvang de kaart met een handige waaier bij je thuis. Bekijk ook eens onze ander sets & onze collectie trouwkaarten.  

Trouwkaarten, save the date kaartjes, menukaarten en bedankkaartjes vind je allemaal bij Kaartje2go. In de collectie stijlvolle trouwkaarten zijn verschillende sets samengesteld zodat alle kaartjes in dezelfde stijl zijn. Zo kun je eenvoudig verschillende trouwkaarten maken in het zelfde ontwerp. 

  1. Begin met het zoeken binnen de collectie ‘stijlvolle trouwkaarten set’, en bewerk de kaart naar eigen smaak.
  2. De teksten op de kaart kun je gemakkelijk aanpassen met jullie belangrijke gegevens van de bruiloft. 
  3. Als alle tekst naar wens is ingevuld kun je nog leuke kaders en figuren toevoegen. 
  4. Helemaal tevreden over de trouwkaarten set? Vraag dan een gratis proefdruk aan of bestel de kaarten direct. 

Bijpassende menukaarten en bedankkaarten

Jullie bruiloft zit er aan te komen en daarbij horen natuurlijk leuke uitnodigingen voor de bruiloft. Bij Kaartje2go vind je de leukste trouwkaarten in veel verschillende stijlen. Naast de mooiste trouwkaarten hebben we ook menukaarten en bedankkaartjes. Deze kun je in dezelfde stijl maken als de trouwkaarten. Zo kun je het thema van de bruiloft doortrekken in elk klein detail, wel zo leuk!

Trouwkaarten stijlvol

Op zoek naar een thema voor de bruiloft of hebben jullie al een keuze gemaakt? Wat dacht je van een stijlvolle bruiloft? Het thema chic en stijlvol kun je ook perfect doortrekken in het ontwerp van jullie trouwkaarten. Benieuwd hoe je de mooiste trouwkaarten maakt? Laat je verrassen door onze gave ontwerpen.  

Stijlvolle trouwkaarten bestellen en versturen

Sierlijk, chic en elegant is waar wij aan denken bij stijlvolle trouwkaarten. Nu de trouwkaarten zijn gemaakt kun je ze gaan versturen en ook dat gaat bij Kaartje2go erg gemakkelijk. Je kan er voor kiezen om zelf de kaarten bij de genodigde langs te brengen of ze te laten versturen door ons. In beide gevallen gaat dit snel. Bestel je de trouwkaarten voor 20:00 uur, dan worden de kaarten dezelfde dag nog verstuurt. Laat je de trouwkaarten thuis bezorgen? Dan krijg je de kaarten in een mooi pakketje binnen en kun je ze zelf langs brengen bij familie en vrienden. Bij het pakketje kun je kiezen voor leuke extra’s zoals sluitzegels, gekleurde enveloppen, adresstickers en luxe papiersoorten