Ga naar de inhoud

Minimalistische trouwkaarten sets

Minimalistische trouwkaarten sets

Speelse lijnen, geometrische vormen en luxe kleuren kenmerken de minimalistische trouwkaarten. Deze kaarten passen perfect bij stellen die een moderne trouwuitnodiging zoeken, waarbij geldt less is more.

  • Gratis proefdruk
  • Luxe papiersoorten
  • Win je trouwjurk!
Minimalistisch - trouwkaarten goudverf en kalligrafie
Minimalistisch - trouwkaarten berglandschap
Stijlvol - trouwkaarten met waterverf, typografie en spetters
Leuke extras voor je trouwkaarten
Minimalistisch - trouwkaarten in stijlvolle neon letters
Stijlvol - trouwkaarten met geometrisch design
Stijlvol - trouwkaarten kraftlook met duiven van bloemen
Proefdruk trouwkaart
Stijlvol - trouwkaarten met gouden typografie
Stijlvol - trouwkaarten neon en bloemen
  • Gratis proefdruk
  • Voor 20.00 uur besteld = vandaag verzonden
  • Win je trouwjurk!

Ontdek ook deze prachtige trouwkaarten sets

Botanische sets

Botanische trouwkaarten

Fotocollage sets

Fotocollage sets

Goudaccent sets

Goudaccent trouwkaarten

Alle kaartensets

Bekijk alle trouwkaarten sets

Minimalistische trouwkaarten

Een minimalistische trouwkaart past perfect bij een moderne of ingetogen bruiloft waarbij less is more centraal staat. De zachte kleuren, handgeschreven letters en subtiele details geven de kaart een rustig, maar hedendaags uiterlijk. Kies naast een mooie minimalistische trouwkaart voor een save-the-date kaart, menukaart of bedankkaart uit dezelfde set om een eenduidige stijl te creëren. 

Minimalistische trouwkaarten set voor je bruiloft

Wil je zeker weten dat je trouwkaart matcht met je menukaart, bedankkaart of eventuele save the date kaart? Dan is een trouwkaarten set ideaal. De kaarten uit zo’n set zijn namelijk volledig op elkaar afgestemd. In ons assortiment vind je verschillende sets met een minimalistisch design, uiteenlopend van kaarten met een geometrisch design tot varianten met kleurrijke neon letters. Er zit dus vast een ontwerp tussen dat jou aanspreekt. Weet je nog niet zeker of een minimalistische trouwkaarten set bij jullie bruiloft past? Bekijk dan onze andere trouwkaarten sets. In ons assortiment vind je namelijk ook sets met gouden accenten, waterverf en voor een botanische bruiloft.

In een paar klikken perfect simpele trouwkaarten

Is je oog op een minimalistische trouwkaart gevallen? Dan kun je deze eenvoudig naar wens maken met onze online kaartenmaker. De designers hebben de kaarten namelijk zo ontworpen, dat je er eenvoudig een eigen draai aan kunt geven. Pas je het lettertype, kleuren of de doorzichtigheid van illustraties aan? Dan is het handig om dit te noteren. Mocht je een bijpassende menukaart willen maken, dan kun je deze wijzigingen eenvoudig overnemen. Zo creëer je een herkenbare stijl voor jullie bruiloft.

Wist je trouwens dat het mogelijk is om een filmpje aan de trouwkaart toe te voegen? Je hoeft alleen maar het gewenste filmpje te uploaden en de gegenereerde QR-code op de kaart te plaatsen. Ontvangers kunnen deze code scannen met de camera van hun telefoon of tablet om het filmpje af te spelen. Een originele toevoeging, waarmee je de kaart nog unieker en persoonlijker maakt!

Minimalistische trouwkaarten bestellen & versturen

Het is wel zo fijn om je creatie met eigen ogen te zien, voordat de postbode ze verspreidt. Daarom ontvang je een gratis proefdruk van ons samen met een aantal papiersoorten en gekleurde enveloppen. Benieuwd wanneer je de definitieve kaarten het best kunt bestellen? Dat hangt af van het type kaart. De meeste bruidsparen houden de volgende richtlijn aan:

  • Save the date kaarten: Minimaal 6 maanden voorafgaand aan de bruiloft
  • Trouwkaarten: 6 tot 8 weken voor de bruiloft, eerder als deze in de zomer valt
  • Menukaarten: Zodra het menu definitief is / 2 weken voor de bruiloft
  • Bedankkaarten: Binnen een maand na de huwelijksreis 

Kom je er tijdens het bestellen achter dat je adressenlijst nog niet compleet is? Stuur dan een adresverzoek naar de ontbrekende personen via WhatsApp, e-mail of een ander kanaal naar keuze. Via de ontvangen link kunnen zij veilig hun persoonlijke informatie achterlaten. Wanneer je de definitieve bestelling op een doordeweekse dag voor 20.00 uur ‘s avonds aan ons doorgeeft, doen wij de kaarten dezelfde dag nog op de post. In 95% van de gevallen staat PostNL de volgende dag al voor de deur. 

Oh, en vergeet niet om mee te doen aan onze winactie. Deelnemers maken namelijk kans om €1.000 van hun eigen trouwjurk terug te winnen. Het enige wat je hoeft te doen is dit korte formulier in te vullen, voordat je je trouwkaarten bestelt. Makkelijk, toch? 

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.