Ga naar de inhoudGa naar het filter

Blanco trouwkaarten

Jullie liefde is uniek. Het is dan ook logisch dat je een bijzondere trouwkaart zoekt. Wil je er zeker van zijn dat jullie trouwkaart anders is dan alle anderen? Kies dan voor een blanco trouwkaart en geef er volledig je eigen draai aan met onze online kaartenmaker. Met deze tool voeg je eenvoudig foto’s, tekst en figuren toe en creëer je in een handomdraai een originele trouwkaart. Vraag voordat je de kaart verstuurt een gratis proefdruk aan. Zo weet je zeker dat je trouwkaart in het echt net zo mooi is als op je scherm. Verstuur de kaart 6 à 8 weken voor jullie bruiloft om de kans te vergroten dat alle genodigden aanwezig kunnen zijn. Bekijk onze blanco kaarten.

Welke tekst zet ik op een trouwkaart?

Voordat je aan het ontwerp van jullie trouwkaart begint, is het handig om te bepalen welke tekst op de kaart moet komen. Zo weet je zeker dat je geen belangrijke informatie vergeet en dat je genoeg ruimte op de kaart overhoudt. Vermeld in ieder geval jullie namen, de trouwdatum en de trouwlocatie. Daarnaast is het handig om aan te geven voor welk dagdeel iemand uitgenodigd is, wanneer degene aanwezig moet zijn en of plus ones mee mogen komen. Ook de dresscode, eventuele cadeauwensen en de gegevens van de ceremoniemeester zijn een vermelding waard. Voeg tot slot een gedicht, spreuk of uitspraak toe voor een persoonlijke touch. Vind je dit lastig? Raadpleeg dan deze trouwkaart teksten.

Beginnen met een blanco trouwkaart

Zie jij je droomkaart al helemaal voor je? Dan wordt het vormgeven een fluitje van een cent. Kies een rechthoekige, vierkante of langwerpige kaart in een kleur naar keuze om mee te beginnen. Heb je wat inspiratie nodig voor je aan het ontwerpen slaat? Neem dan een kijkje bij onze trouwkaarten of dompel je onder in de laatste trouwkaartentrends. Wil je sowieso één of meerdere foto’s op de voorkant van jullie trouwkaart? Dan kun je er ook voor kiezen om een fotokaart te maken. Hoe je ook aan je trouwkaart begint; met onze online kaartenmaker maak je hem vervolgens helemaal naar wens. Selecteer een mooi lettertype, voeg elementen in de kleuren van jullie bruiloft toe en maak het geheel af met leuke figuren.

P.S: twijfel je over je wel zelf aan het designen wilt slaan? Neem dan eerst een kijkje bij onze bijzondere trouwkaarten, hippe trouwkaarten of moderne trouwkaarten. Wie weet zit jouw ideale trouwkaart hier wel tussen. 

Proefdruk aanvragen & versturen

Ben je helemaal in love met je unieke trouwkaart? Vraag dan een gratis proefdruk aan. Beoordelen of de kaart volledig naar wens is, gaat namelijk makkelijker als je hem vasthoudt. Ook sturen we een aantal papiersoorten en enveloppen mee. Zo kun je op je gemak zien en voelen wat het best bij jullie trouwkaart past. Wil je de kaart toch nog iets aanpassen? Dan kan dat heel eenvoudig door in te loggen in je account. 

Zijn jij en je verloofde het eens over de definitieve versie? Dan hoef je alleen nog maar de adressenlijst aan ons door te geven. Je kunt dit zowel handmatig doen als geautomatiseerd door een Excel-bestand te uploaden. Doe je dit op een doordeweekse dag voor 20.00 uur ‘s avonds? Dan doen we de trouwkaarten dezelfde dag nog op de post. 

Bekijk voor meer inspiratie ook onze stijlvolle en originele trouwkaarten.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.