Ga naar de inhoud

Kaarten van KNGF Geleidehonden

Steun KNGF Geleidehonden met aankoop van één van deze kaarten!

Een beperking kan mensen het gevoel geven dat zij vast zitten in hun eigen wereld. Met een hulphond wordt de stap naar buiten kleiner en neemt de kwaliteit van leven voor deze mensen enorm toe. Kaartje2go doneert van elke verstuurde kaart uit de KNGF-collectie een deel aan KNGF Geleidehonden.

Help mee een verstuur en kaart uit de KNGF-collectie, zodat nog meer mensen met een beperking vooruit geholpen kunnen worden met een professioneel opgeleide hulphond aan hun zijde.

 

logo kngf geleidehonden

Over KNGF Geleidehonden

KNGF Geleidehonden helpt mensen met een beperking om hun wereld te vergroten en zelfstandigheid te behouden, met inzet van professioneel getrainde hulphonden. Een leuke baan vinden, daten, op vakantie gaan, of een restaurant bezoeken: voor mensen met een beperking kan dat een uitdaging zijn. Een hulphond maakt de stap naar buiten kleiner, zodat het sociale leven groter wordt.

De bekendste hulphond is voor veel mensen de blindengeleidehond. Daarnaast worden hulphonden als assistentiehond ingezet bij mensen met een lichamelijke beperking. Ook kunnen ze fungeren als buddyhond voor volwassenen met PTSS of kinderen met autisme.  

blindegeleidehond
assistentiehond
buddyhond ptss
buddyhond autisme

De kaarten zijn ontworpen door KNGF Geleidehonden en worden exclusief aangeboden bij Kaartje2go.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.