Ga naar de inhoud

Kerstkaarten met kerstfiguren

Door het raam kijk je naar de neerdalende sneeuwvlokken. Binnen is het lekker warm en staat de kerstboom op. Jij zit gezellig met je familie bij het haardvuur. Kerst is de mooiste tijd van het jaar. Jij wilt natuurlijk jouw dierbaren hele fijne feestdagen toewensen. Bij Kaartje2go hebben wij de mooiste kerstkaarten met kerstfiguren. Stel je eigen kerstkaarten helemaal zelf samen in onze kaartmaker of kies voor de mooie kant-en-klare kerstkaarten van onze designers. Kies zelf voor de leukste kerstfiguren. 

Stel zelf je eigen kerstkaart met kerstfiguren samen

Zoals hierboven al even vermeld beschikken wij dus over een super handige kaartmaker. Zo kun je zelf eenvoudig en snel de leukste kaartjes maken. Upload je eigen foto en gebruik hem als achtergrond, of voeg meerdere foto’s toe en kies voor een mooie collage. Voeg allerlei leuke (kerst)figuren, symbolen en kaders toe en personaliseer de kaarten. Schrijf een leuke tekst op de kaart waarin je je familie vertelt hoe gek je op ze bent. Rond de kerstdagen kun je kiezen voor bijpassende enveloppen en mooie sluitzegels. Kerstkaarten met kerstfiguren maken is nog nooit zo makkelijk geweest! Zoek je nog naar meer inspiratie? Bekijk dan eens onze kerstkaarten met katten, honden of sterren

Kerstkaarten met rendier, engel, kerstbal of kerstman

Om het echte kerstgevoel te creëren zoek je natuurlijk naar mooie kerstkaarten met kerstfiguren. Denk hierbij aan kerstkaarten met een rendier, elf of natuurlijk de kerstman. Bij Kaartje2go beschikken wij over verschillende soorten kaarten met dit soort grappige figuren. Onze designers hebben alvast de leukste kaarten voor je klaar gezet. Maak je liever je eigen kerstkaart met kerstfiguren? Dat kan natuurlijk ook. Hieronder vind je de kerstfiguren waaruit je kun kiezen op je kerstkaart: 

  • Kerstman
  • Rendier
  • Engel
  • Elf
  • Kerstboom
  • Kerstbal
  • Kerstmuts

Voeg een leuk (kerst)cadeau toe aan de kaartjes

Naast onze leuke kerstkaarten met afbeeldingen van kerstfiguren hebben wij ook veel leuke cadeaus die je kan meebestellen. Zoek jij naast een leuke kaart ook nog naar een passend cadeau? Bijvoorbeeld omdat jullie met de familie tijdens kerst elkaar cadeaus geven en elkaar gedichten voorlezen? Voeg dan ook een leuk kerstcadeau toe aan de bestelling en je bent gelijk klaar. Aan wat voor kerstcadeaus kun je dan zoal denken? Kies bijvoorbeeld voor leuke beauty- en verzorgingsproducten of de lekkerste bieren en wijnen.

De voordelen van Kaartje2go

Kerstkaarten met afbeeldingen van kerstfiguren bestellen kent vele voordelen. Als je onze kaartjes bestelt op werkdagen voor 20:00 uur worden ze dezelfde dag nog verzonden. Plaats je je eerste bestelling bij ons? Dan krijg je de eerste kaart cadeau, wel zo leuk. Het is ook mogelijk om een gratis proefdruk aan te vragen voor als je onze goede kwaliteit eerst zelf wilt beoordelen. Superhandig! Tot slot willen we jou erop wijzen dat klanttevredenheid bij ons hoog in het vaandel staat. Heb je vragen over onze producten? Neem dan contact op met onze medewerkers. Zij helpen je graag verder. Alvast hele fijne feestdagen gewenst!

Ekomi
Kaartje2go krijgt een 9.2 uit 10 van 21.242 beoordelingen

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.