Ga naar de inhoudGa naar het filter

Kerstkaarten met engel

Een kerstkaart met engel is magisch! In de weken voor Kerstmis zijn straten verlicht met sfeervolle lampjes en kerstkoren zingen de mooiste liedjes. We bouwen aan onze kerstdorpen en sturen liefdevolle kerstkaarten naar familie en vrienden. Ook is dit het moment waarop stil wordt gestaan bij de geboorte van Jezus Christus. Als je op zoek bent naar een kerstkaart die hierbij past, dan is een engelen kerstkaart een goede keuze.

Kerstkaarten met engeltjes

Een engelen kerstkaart is een mooie manier om te verwijzen naar het kerstverhaal. Het waren immers de engelen die de geboorte van Jezus Christus aangekondigden. In onze galerij vind je veel verschillende kerstkaarten met een engel erop. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een kaart met geïllustreerde engelen. Prachtig! Of misschien past een engelen kerstkaart met foto wel beter bij jou. 

Nog even verder kijken? We hebben ook mooie christelijke, magische en sterren kerstkaarten.

Kerstkaart met engel maken

Smaken verschillen, en dat is helemaal oké! Je kunt je kerstkaart namelijk zo personaliseren dat ‘ie helemaal bij jou past. Zo’n gepersonaliseerde kerstkaart maak je in vier eenvoudige stappen: 

  1. Kies een kaart uit de galerij en klik op ‘Kaart bewerken’.
  2. Maak de kaart persoonlijk door figuren en kaders toe te voegen. Je kunt ook met een fotokaart beginnen en hieraan een engel toevoegen. Leuk! 
  3. Schrijf een warme kerstboodschap op de kerstkaart. 
  4. Blij met de kaart? Vraag dan een gratis proefdruk aan of bestel je gemaakte kaart meteen.

Een warme kerstgroet

De tekst in de kaart is minstens net zo belangrijk als het ontwerp. Met een mooie kerstboodschap geef je een dierbare wat extra warmte mee voor de feestdagen. We helpen je graag bij het vinden van een tekst die goed bij jou en de ontvanger past. Neem vooral eens een kijkje bij ons handige overzicht met kerstkaart teksten of christelijke kerstwensen

Kerstkaarten met engel bestellen en versturen

Het bestellen en versturen van je kerstkaarten met engel gaat eenvoudig en snel bij Kaartje2go. Als je op werkdagen voor 20:00 uur besteld, dan vliegen de kerstkaarten dezelfde dag nog de deur uit. 95% van de kaarten liggen de volgende dag al bij de ontvanger op de deurmat. Heb je een mooie kaart gemaakt, maar wil je deze pas later verzenden? Geen punt! De bezorging kan ook ingepland worden voor op een later moment. 

Adressen verzamelen

Rond de feestdagen worden de adresboekjes weer onder het stof vandaan gehaald. Maar staat hier eigenlijk wel het nieuwe adres van je oom in? En wat is ook alweer het adres van je sportmaatje? Met onze handige adresverzoeker maak je eenvoudig een up-to-date online adressenboekje aan. Stuur een digitaal adresverzoek via whatsapp naar vrienden en familie. De adressen worden meteen opgeslagen in je account. Handig voor later!

Kerstkaarten zelf rondbrengen

Het is ook mogelijk om je kerstkaarten als pakketje thuis te laten bezorgen. Met je mooiste pen kun je dan een kerstboodschap in de kaart schrijven. Wonen je dierbaren in de buurt? Dan is het net zo leuk om de kaarten zelf rond te brengen. Zo kun je meteen de mooi verlichte straten bekijken!

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.