Ga naar de inhoud

Geboortekaartjes voorbeelden en inspiratie

Is er een kleintje op komst en willen jullie hiervoor het perfecte geboortekaartje vinden? Dat kan soms lastig zijn. Er zijn ontzettend veel stijlen, trends, thema’s, en figuren. Hebben jullie een kaartje nodig voor een wondertje, een tweeling, drieling of misschien jullie gekozen voor adoptie? Kortom: genoeg keuze!

Geboortekaartjes maken

Onze collectie geboortekaartjes

Zoveel geboortekaartjes dat je door de bomen soms het bos niet meer ziet? Geen zorgen. Maak handig gebruik van de filters om de mooie stijlen en leukste thema’s uit te kiezen. Bekijk hier of jullie de trend ‘dier’ fantastisch vinden voor op het geboortekaartje van jullie mini. Er is genoeg keuze want bij Kaartje2go hebben we het grootste aanbod kaarten van Nederland!

Tip: kies een geboortekaartje met foliedruk. Zo kan het geboortekaartje schitteren, net zoals jullie kersverse superster.

Kies bijvoorbeeld voor het thema boerderij. Er zijn heel veel leuke geboortekaartjes met mooie landschappen of vrolijke boerderijdieren. Kijk bijvoorbeeld naar dit boerderij geboortekaartje voor jongens en meisjes.

Categorie: Geboortekaartjes

Designer: Kaartje2go

geboortekaartje boerderij jongen
geboortekaartje boerderij meisje

Vind je geboortekaartjes met mooie planten, bloemenkransen en takjes mooi? Kijk dan eens naar onze botanische geboortekaartjes. Deze kaartjes zijn er met of zonder dieren, met veel kleuren of heel subtiel. Kijk bijvoorbeeld eens naar dit kleurrijke botanische geboortekaartje met dieren.

Categorie: Geboortekaartjes

Designer: Petit Konijn

geboortekaartje botanisch meisje met dieren
geboortekaartje boerderij jongen met dieren

Of toch een subtiel botanisch geboortekaartje zonder dieren, zoals deze. 

Categorie: Geboortekaartjes

Designer: Fientje-en-co

geboortekaartje botanisch unisex

Zijn jullie in de zevende hemel van geboortekaartjes met sterretjes, planeten en manen? Kies dan voor de trend astrologie. Kies voor een lief kaartje met de naam van jullie wondertje tussen de sterrenhemel, zoals deze. 

Categorie: Geboortekaartjes

Designer: Renee geeft vorm

 

geboortekaartje met sterren jongen

Hebben jullie al een duidelijk beeld bij jullie geboortekaartje en zoeken jullie bijvoorbeeld een geboortekaartje met een beer? Kies dan voor deze optie bij het filter voor dieren. En misschien gaan jullie dan wel voor een beregezellig geboortekaartje zoals deze.

Categorie: Geboortekaartjes

Designer: Iris Hagen Illustraties 

schattig geboortekaartje met beer meisje

Willen jullie het geboortekaartje net zo laten stralen als jullie kleintje? Kies dan een stralend geboortekaartje met foliedruk. We hebben geboortekaartjes met gouden, zilveren en koperen foliedruk. Ga bijvoorbeeld voor dit geboortekaartje met gouden foliedruk voor jullie tweede kindje.

Categorie: Geboortekaartjes

Designer: Kaartje2go

geboortekaartje tweede kindje met gouden foliedruk

Of vinden jullie een geboortekaartje met zilveren foliedruk juist schitterend? Kijk dan eens naar dit voorbeeld.

Categorie: Geboortekaartjes

Designer: Paper Hugs - by Lidy

geboortekaartje jongen met zilveren foliedruk

Een geboortekaartje met koperen foliedruk geeft een luxe en schitterende uitstraling. Bekijk dit kaartje eens als dat bij jullie stralende ster past. 

Categorie: Geboortekaartjes

Designer: Kaartje2go

geboortekaartje meisje met koperen foliedruk

De naam van jullie wonder op het kaartje

Gebruik onze handige naamgenerator als jullie al een fantastische naam hebben gevonden, maar er nog geen bijpassend kaartje bij hebben. Voer de door jullie gekozen naam in en bekijk hoe elk geboortekaartje er dan uitziet. Probeer het hier.

Tip: nog niet de perfecte naam voor jullie aankomende superster gevonden? Kijk dan eens op de site van babynamen voor heel veel inspiratie voor de mooiste naam voor jullie kleintje. 

 

Zelf het geboortekaartje ontwerpen

Willen jullie zelf graag aan de slag met het ontwerpen van het perfecte geboortekaartje van jullie baby’tje? Kies dan voor een blanco kaart en leef je uit met foto’s, achtergronden, kaders, figuren, filters en teksten. Er zijn blanco kaarten in allerlei soorten en maten. Er zijn zelfs blanco kaarten in verschillende kleuren zoals deze turquoise.

Categorie: Blanco kaarten

Designer: Kaartje2go

Blanco kaart turquoise

Heb je een speciaal verzoekje voor een geboortekaartje uit onze kaartcollectie? Twijfel dan niet om contact op te nemen met ons klanttevredenheidsteam, zij helpen je graag bij het maken van jullie perfecte kaartje.  

Hoe maak ik mijn geboortekaartje?

Bij Kaartje2go kun je heel makkelijk de mooiste geboortekaartjes personaliseren. In onze kaartmaker maken jullie snel en makkelijk het perfecte kaartje voor jullie wondertje. Dat doen jullie in deze stappen:

 1. Kies jullie favoriete geboortekaartje uit onze collectie en klik op ‘Kaart bewerken’. 
 2. Laat jullie fantasie de vrije loop en experimenteer erop los. Gebruik, foto’s, kleuren, filters, kaders en figuren totdat het geboortekaartje van jullie spruit helemaal af is. 
 3. Schrijf een mooie tekst die past bij jullie nieuwe wonder of laat je inspireren door een van onze geboortetekstjes
 4. Kies het formaat van jullie kaartje. We beginnen bij kaartjes van 10 x 10 cm en hebben een paar formaten groter dan deze. 
 5. Bestel een gratis proefdruk om jullie ontwerp zelf ook even te bewonderen en te checken.
 6. Bestel en verstuur jullie geboortekaartjes. Wanneer jullie de geboortekaartjes in een pakketje thuis aflevert, kunnen jullie er mooie sluitzegels en gekleurde enveloppen bij bestellen.  

Geboortekaartjes bestellen

Kan ik een gratis proefdruk bestellen?

Natuurlijk kan dat! De eerste proefdruk van de geboortekaartjes is helemaal gratis als je een account hebt. Met een account wordt je ontwerp namelijk gelijk opgeslagen voor als jullie na het zien van de proefdruk nog dingen willen aanpassen. Jullie kunnen de kaartjes ook makkelijk terugvinden in het Kaartje2go account en ze bestellen of versturen. Heb je al eerder een proefdruk ontvangen? Dan betaal je de normale prijs van een kaartje. 

Wanneer jullie een proefdruk bestellen zit er meer bij dan alleen het door jullie ontworpen kaartje. Jullie ontvangen een pakketje met verschillende luxe papiersoorten, de verschillende kleuren enveloppen en natuurlijk jullie geboortekaartje. 

Extra’s om je geboortekaartje nog mooier te maken

Kies de mooiste papiersoort voor jullie geboortekaartje. Bestel een gratis proefdruk om alle papiersoorten zelf even te zien en te voelen. We hebben 6 verschillende papiersoorten waar jullie uit kunnen kiezen. ‘Glans’ is de standaard papiersoort. Lees hier alles wat jullie moeten weten over onze papiersoorten.

Papiersoorten kaartje

Zijn jullie helemaal tevreden met het ontwerp en de papiersoort van jullie geboortekaartje en zijn ze klaar om verstuurd te worden naar jullie dierbaren? Vergeet dan niet om er mooie gekleurde enveloppen bij te bestellen. We hebben 10 verschillende kleuren waar jullie uit kunnen kiezen. De witte envelop krijgen jullie er standaard bij.

gekleurde enveloppen

En dan de kers op de taart, de sluitzegels. Bestel schattige sluitzegels om jullie ontwerp helemaal af te maken. We hebben verschillende schattige sluitzegels zoals deze, en nog veel meer. 

sluitzegels geboortekaartjes

Dan de laatste extra: de adresstickers. Bestel lieve adresstickers om de adressen van jullie dierbaren mooi te versieren. We hebben ontzettend veel verschillende ontwerpen die jullie per velletje kunnen bestellen. 

Geboortekaartjes met korting

We hebben een aantal leuke kortingen en acties waar jullie van kunnen profiteren. We zetten ze voor jullie op een rijtje:

 • Ingelogde klantenkorting: jullie ontvangen korting wanneer jullie de geboortekaartjes bestellen met een Kaartje2go account. Een account is helemaal gratis. 
 • Meer geboortekaartjes = meer korting: hoe meer geboortekaartjes jullie bestellen, hoe minder ze per stuk kosten. Jullie profiteren dan dus van een mooie stapelkorting.
 • Win je geboortekaartjes actie: doe mee aan onze uitgerekende datum actie en krijg de geboortekaartjes van ons, hoe leuk is dat?! Als je op de door de verloskundige vastgestelde datum bevalt krijgen jullie de geboortekaartjes van ons. Beval je op een andere datum? Dan krijg je alsnog 10% korting van ons. 

Geboortekaartjes versturen

Er zijn twee mogelijkheden om de geboortekaartjes te versturen. Direct versturen of in een pakketje thuis ontvangen. We leggen ze beide even voor je uit:

 • Direct versturen: Met deze manier zorgen wij dat de kaartjes verstuurd worden naar je dierbaren. Het enige wat jullie hoeven te doen is de adressen in te voeren. Zelfs daarvoor hebben wij een handige tool; de adresverzoeker. Stuur makkelijk een adresverzoek naar iedereen die jullie een kaartje willen sturen. Zij vullen vervolgens het verzoek in en klaar is Kees! Wanneer jullie de geboortekaartjes voor 20:00 bestellen, verzenden wij ze vandaag nog! 
 • In een pakketje thuis ontvangen: Met deze optie ontvangen jullie alle geboortekaartjes in een pakketje bij jullie thuis. Jullie moeten dan zelf de kaartjes adresseren en versturen. Het voordeel van deze optie is dat jullie alle leuke extra’s zoals adresstickers hierbij kunnen bestellen. Ook staan de adressen van jullie dierbaren niet op de achterkant van de kaart. Dit kan niet bij de optie van direct versturen. 

Extra informatie en inspiratie

Tegeltje of poster van je kaartje maken

Willen jullie het geboortekaartje van jullie wondertje nog beter vastleggen? Bestel er dan een mooi tegeltje of poster van. De voorkant van het geboortekaartje komt hier dan op te staan. Perfect voor aan de muur, als herinnering aan een geluksmoment. 

De tegeltjes zijn te bestellen van van vierkante en rechthoekige kaarten. De posters kunnen besteld worden van alle kaartsoorten. Lees hier alles wat jullie moeten weten over de tegeltjes en posters

Hulp nodig bij het bestellen van jullie geboortekaartje?

Komen jullie er toch niet helemaal uit tijdens het bestellen van de geboortekaartjes? Lees dan eens de veelgestelde vragen door. 

Staat jullie vraag hier niet tussen of hebben jullie een speciaal verzoekje? Twijfel dan niet om contact op te nemen met de klantenservice. Zij staan klaar om jullie te helpen met het bestellen van jullie geboortekaartjes. 

3 leuke voorbeeldtekstjes voor een geboortekaartje

We hebben drie leuke geboortetekstjes voor je neergezet ter inspiratie van je geboortekaartje. Met een geboortegedicht kun je een mooie en persoonlijke boodschap overbrengen. 

Bekijk hier nog veel meer leuke geboorteteksten

Stille wens

Een stille wens, werd een diep verlangen,
naar jou, een klein mens,
jij hebt hoop door geluk vervangen.

Geboren uit liefde

Een nieuw leven, geboren uit onze liefde.
Zo klein, zo mooi, zo bijzonder.

Welkom in ons leven, groot wonder.

Groei, geniet en geef

Groei, geniet en geef.
Lach, laat gaan en leef!
Straal met je aanwezigheid en wees jezelf!