Ga naar de inhoudGa naar het filter

Geboortekaartje handen en voeten

Baby’s hebben iets betoverends. Kleine handjes met rimpelige vingertjes en minuscule voetjes, wat zijn ze lief. Ze doen mensenharten smelten. Vooral als zo’n knuistje zich om je vingers windt, kun je niet anders dan vertederd raken. Veel kersverse ouders kiezen daarom voor een geboortekaartje met handen en voeten erop.

Meer: silhouethip | origineel

Je wilt de komst van jullie baby natuurlijk wel op een originele manier delen. Daarom vind je in ons assortiment tientallen geboortekaartjes, die je eenvoudig en snel kunt personaliseren. Kies jullie favoriet, pas het ontwerp naar wens aan en ontvang een gratis proefdruk.

Het perfecte geboortekaartje kiezen

Of je nu een jongen of een meisje verwacht, een geboortekaartje met handen en voeten maakt direct duidelijk dat het om de geboorte van een kind gaat. Ook kun je er qua stijl alle kanten mee op. Zo hebben onze designers stijlvolle kaarten met gouden voetjes gemaakt, maar ook geboortekaartjes waarbij je zelf foto’s kunt toevoegen van je kleintje. Filter op ‘eigen foto’ en ontdek bij welke geboortekaartjes dit mogelijk is. 

Een geboortekaart met handen en voeten is trouwens ook geschikt voor een tweeling. Met de online kaartenmaker kun je namelijk eenvoudig twee namen en meerdere foto’s toevoegen. Heb je het perfecte geboortekaartje nog niet gevonden? Neem dan een kijkje bij onze andere geboortekaartjes.

“Tien vingertjes, tien teentjes. Alles erop en eraan. Klaar om na negen maanden in mama’s buik op ontdekkingsreis te gaan.” 

Maak de geboortekaart extra bijzonder

In een geboortekaartje gaat veel liefde zitten. Je wilt namelijk dat je kind het allermooiste geboortekaartje krijgt. Daarom ontvang je een gratis proefdruk van ons. Zo kun je nog eens rustig kijken of de kaart volledig naar wens is. Daarnaast ontvang je ook een mapje met voorbeelden van onze papiersoorten en enveloppen. Het zien van de kleuren en voelen van de structuur maakt de keuze namelijk een stuk gemakkelijker. Door extra’s aan de envelop toe te voegen maak je de geboortekaart extra feestelijk. Kies bijvoorbeeld voor een sluitzegel met een ooievaar of een bijpassende adressticker. De ontvanger kijkt vast verrast op van zo’n mooie kaart!

Het moment is daar: de geboortekaartjes versturen

Is de baby gezond en wel ter wereld gekomen? Gefeliciteerd met jullie kleine wonder! Nu jullie zoon of dochter gearriveerd is, kun je het geboortekaartje definitief maken. Je hoeft alleen nog maar de geboortedatum, het tijdstip van de geboorte, de lengte en het gewicht van de baby aan te passen. Dit kan eenvoudig door in te loggen en de juiste informatie op de kaart te zetten. Laat voor de zekerheid iemand meekijken, zodat alles er goed op komt te staan. Een foutje is namelijk snel gemaakt als je op een roze wolk zit. Wanneer je de bestelling op een doordeweekse dag voor 20.00 uur ‘s avonds doorgeeft, versturen wij de geboortekaart met handen en voeten dezelfde dag nog. In 95% van de gevallen vallen ze de volgende dag al op de mat. 

Maak kans op gratis geboortekaartjes

Word je kind geboren op de officiële uitgerekende datum? Dan zijn je geboortekaartjes van Kaartje2go helemaal gratis. Vul dit korte formulier minimaal 3 weken voor ‘de grote dag’ in om deel te nemen. Besluit je kleintje om toch op een andere dag ter wereld te komen? Dan ontvang je 10% korting.
 

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.