Ga naar de inhoudGa naar het filter

Geboortekaartje walvis

Je ziet ze steeds vaker voorbij komen. Als knuffel onder de arm van kleine kinderen, op het behang van de babykamer en ook op kinderkleding: walvissen! Niet zo gek dat ook op geboortekaartjes dit zeedier regelmatig de show steelt. Bij Kaartje2go spelen we graag in op de laatste trends, dus ook in ons assortiment vind je geboortekaartjes met een walvis. Kies een mooi ontwerp uit, pas het kaartje naar wens aan en laat vrienden en familie kennismaken met jullie kindje.

Een geboortekaartje met walvis maken voor de baby

Zoek je naar een geboortekaartje met een walvis als stralend middelpunt? Dan zit je goed bij Kaartje2go. Onze designers hebben namelijk geboortekaartjes met dit fantastische dier in ontworpen, in allerlei soorten en designs. Zo vind je in onze collectie geboortekaartjes met:

  • blauwe en roze walvissen, die natuurlijk niet per se voor jongens of meisjes zijn;
  • een grote walvis en een kleine walvis (voor als je baby al een broertje of zusje heeft);
  • een school walvissen om de hele familie te symboliseren;
  • twee kleine walvissen (voor een tweeling).

Een groot deel van deze geboortekaartjes heeft een waterverf look. Dit geeft je kaartjes een lief en speels effect. Op sommige geboortekaartjes vind je naast walvissen ook andere zeedieren, vissen en schelpjes. Wil je - naast een illustratie van een walvis - ook het snoetje van je kleintje de voorkant van de kaart laten sieren? Filter dan op ‘eigen foto’ en upload een kiekje naar keuze.

Een geboortekaartje met een walvis … of toch een ander dier?

Heb je twijfels over je keuze of ben je op zoek naar meer inspiratie? Neem dan eens een kijkje bij onze andere geboortekaartjes. Met meer dan 3.000 kaarten hebben we het grootste aanbod geboortekaartjes van Nederland. Er zit er vast een tussen die een glimlach op jullie gezicht tovert. Dat kan ook bijna niet anders, want wie wordt er nou niet blij van een geboortekaartje met een baby olifant, een waggelende pinguïn of een huppelend konijntje? Of ga voor een tof geboortekaartje met de zee in de hoofdrol!

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.