Ga naar de inhoudGa naar het filter

Geboortekaartje met maan

Wat leuk, babynieuws! Gefeliciteerd met jullie wondertje. Bij ons vind je leuke geboortekaartjes om de komst van jullie spruit wereldkundig te maken. Kies bijvoorbeeld voor een geboortekaartje maan. Dit astrologische figuur past goed op zowel een jongens, als meisjes of genderneutraal babykaartje.

Voor ieder kindje een geboortekaartje maan

Geboortekaartjes met maan zijn ontzettend populair onder toekomstige ouders. En onze collectie is gevuld met de allermooiste maan geboortekaartjes. Sterren, wolkjes en planeten: ze zijn er allemaal bij om het feestje compleet te maken. Qua kleur heb je ook genoeg te kiezen. Ga bijvoorbeeld voor hemelsblauw, stralend zilver of warm terra. Ben je benieuwd naar onze andere geboortekaartjes? We hebben alle verschillende stijlen voor je op een rijtje gezet. Zo hebben we ook babykaartjes met wolken, regenbogen en silhouetten

🌙 Tip: Verwachten jullie een kindje tijdens volle maan? Doe dan mee aan onze uitgerekende datum winactie. Verloskundigen claimen namelijk dat er meer baby’tjes geboren worden tijdens volle maan. 

Ook leuk: Geboortekaartje maan en sterren

De combinatie van de maan en sterren zorgt voor een dromerig en magisch gevoel. Voeg hier een schitterende foliedruk aan toe en je geboortekaartje met maan en sterren is out of this world! En dat past natuurlijk supergoed bij de geboorte van jullie kleine kleine astronautje. Je kunt kiezen voor een gouden, zilveren, koperen en holografische glans. 

Het mooiste maan geboortekaartje maak je zelf

Onze collectie is gevuld met de allermooiste geboortekaartjes maan. Heb je jouw favoriet al gevonden? In onze kaartmaker voeg je eenvoudig een persoonlijke touch toe aan een maan geboortekaartje. Het is ook mogelijk om van een blanco- of fotokaart zelf een geboortekaartje met maan te maken. Dat wordt vast intergalactisch! 

🌙 Tip: Neem een kijkje bij onze leuke extra’s. Een sluitzegel of adressticker met maan maakt het geboortekaartje van jullie mini namelijk nog specialer. 

Geboortekaartje maanstand

Helemaal van nu: een geboortekaartje geïnspireerd op de maanstand. De stand van de maan is namelijk ontzettend symbolisch. Scroll door de kaartgalerij en ga op zoek naar het geboortekaartje met de juiste maanstand. Of kies voor een algemeen geboortekaartje en voeg zelf een afbeelding van de maanstand toe. Benieuwd waar elke maanstand symbool voor staat? We leggen het je graag uit: 

🌑 Nieuwe maan: Kindjes die geboren worden tijdens deze maanfase, weten wat ze willen en hebben lef. Ze zijn enthousiast en kleine avonturiers in de dop. 

🌒 Wassende halve maan: Alle blije baby’s verzamelen! Deze maanstand zorgt voor extraverte en vrolijke lachebekjes. Daarnaast houden deze kindjes van zekerheid. 

🌔 Wassende maan: Wat een fijne eigenschappen brengt de wassende maan met zich mee; zorgzaam, aardig en gemotiveerd.

🌕 Volle maan: Wordt jullie mini geboren tijdens volle maan? Dan wordt het een echte doorzetter die zich voor de volle honderd procent inzet. 

🌖 Afnemende maan: Kindjes die onder deze maanfase geboren worden zijn fantasierijk, intuïtief en wijs. 

🌘 Afnemende halve maan: Schattig! Deze maanstand zorgt voor kleine dagdromertjes.

Veelgestelde vragen over maan geboortekaartjes

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.