Ga naar de inhoudGa naar het filter
Blanco kaarten

Blanco kaarten: maak zelf je eigen kaart!

Blanco liggende kaart met de vouw links
Blanco kaart staand
Kies je kleur wit vierkante kaart
Blanco kaart -  witte rechthoekige kaart
Blanco vierkante kaart enkel
Kies je kleur wit ansichtkaart
Blanco kaart liggend
Blanco enkel langwerpig
 Blanco dubbel langwerpig
Paars liggend dubbel
Zacht roze vierkant enkel
Blauw staand dubbel
Zilver roze enkel vierkant
Turquoise dubbel vierkant
Donker groen dubbel staand
Zilver roze enkel liggend
Zilver roze dubbel vierkant
Zilver roze dubbel staand
Paars vierkant dubbel
Fel roze staand dubbel
Mint dubbel vierkant
Paars staand enkel
Turquoise dubbel liggend
Paars liggend enkel

De mooiste kaarten maak je helemaal zelf. Kies een leuk formaat en je bent klaar om te beginnen. In onze kaartenmaker kun je figuren en kaders toevoegen aan jouw kaart. Voeg een foto toe, verander de achtergrond, schrijf een leuke tekst. Gebruik jouw creativiteit en maak van die blanco kaart een meesterwerk.

Je wil zelf aan de slag gaan om een mooi kaartje te maken. Leuk! Dit kun je makkelijk en snel doen met een blanco kaart. Bouw in de kaartmaker aan een persoonlijk kaartje. Voeg een mooie foto toe en gebruik deze op de voorkant of als achtergrond. Laat je creativiteit de vrije loop met symbolen en kaders en maak je eigen unieke creatie. Plaats een tekstvak op de kaart en schrijf een leuk verhaal voor je familie en vrienden. Feliciteer bijvoorbeeld een vriend of nodig je familie uit voor een gezellig feestje!

Ja, dat kan zeker. Hier heb je alleen een Kaartje2go account voor nodig. Deze maak je gratis aan en is zo gepiept. Als je ingelogd bent klik je op het kaartje waarvan je een proefdruk wil bestellen. Het is natuurlijk ook mogelijk om een proefdruk te bestellen van je eigen ontworpen kaartje. Je ontvangt het kaartje thuis in een leuk proefpakketje. Hier zit allereerst natuurlijk de kaart in. Zo kun je het kaartje zelf in je handen voelen en bepalen of alles naar wens is. In het pakket vind je ook meer informatie over onze extra’s zoals luxe papiersoorten en envelopkleuren. Hiermee kun je het kaartje nog verder opvrolijken. Zo weet je zeker dat je straks de juiste keuze maakt!

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.