Wie bezorg jij een glimlach?

Plezier staat centraal bij Kaartje2go: bij onze werknemers, bij onze klanten én bij de ontvangers van de kaartjes. CliniClowns biedt afleiding en plezier aan  zieke en gehandicapte kinderen, de lach die deze kinderen zo nodig hebben. Een goede reden om de handen ineen te slaan: 

Kaartje2go werkt samen met  CliniClowns! 

CliniClowns

Jaarlijks spelen de CliniClowns met meer dan 90.000 zieke en gehandicapte kinderen. Door écht contact te maken en hun verbeeldingskracht in te zetten zorgen de CliniClowns ervoor dat zieke kinderen weer even kind kunnen zijn. En dat komt de behandeling ten goede. Want samen spelen, weer even kind zijn, kan angst verminderen, pijn verlichten en het geeft emoties de ruimte. Ruimte om te kunnen lachen, te ontspannen, om weer op jezelf te kunnen vertrouwen. CliniClowns, geen kinderachtig effect.

Wie bezorg jij een glimlach?

De designers van Kaartje2go en CliniClowns werken samen aan een unieke, exclusieve kaartencollectie. Vrolijkheid, plezier en verrassing staan centraal in deze CliniClowns collectie. Kaartje2go doneert een bedrag aan CliniClowns bij elke verstuurde kaart uit de CliniClowns collectie.

Help mee in het bezorgen van een glimlach en stuur een kaartje uit de CliniClowns collectie!