Ga naar de inhoudGa naar het filter

Kaarten van Cliniclowns

Steun CliniClowns met aankoop van een van deze kaarten!

Kaartje2go en CliniClowns werken samen aan een unieke, exclusieve kaartencollectie. Vrolijkheid, plezier en verrassing staan centraal in deze CliniClowns collectie. Kaartje2go doneert aan CliniClowns bij elke verstuurde kaart uit de CliniClowns collectie. Je kunt bij bestelling van een kaart zelf ook een eenmalige vrijwillige donatie doen.

Help mee en verstuur een kaart uit de CliniClowns collectie, zodat CliniClowns nog meer kwetsbare kinderen en mensen met dementie afleiding en plezier kunnen brengen. 

logo Cliniclowns
Kaarten van Cliniclowns
CliniClowns - Ver en Dichtbij
CliniClowns Valentijn - DH
CliniClowns Erg bedankt - DH
Felicitatie geboorte rompertjes jongen CliniClowns
Kerstkaart voor goede doelen - Cliniclowns - Arrenslee
Hippe kerstkaart kerstfiguren, typografie en gouden sterren

Mensen met dementie en kinderen die ziek zijn of een beperking hebben zijn vaak eenzaam, angstig en verdrietig. Een zorgeloos moment met CliniClowns zorgt voor afleiding en plezier. Dat laat zorgen, angst en stress even naar de achtergrond verdwijnen. De CliniClowns spelen in bijna alle Nederlandse ziekenhuizen met een kinderafdeling, de psychiatrie, revalidatieklinieken, hospices, speciale scholen, kinderdagverblijven en in zorginstellingen voor mensen met dementie. Daarnaast kunnen kinderen via de CliniClowns App live contact maken met de clowns. 

Kind op bed met Cliniclowns
Cliniclown met tablet
Cliniclown met oudere vrouw
Cliniclown met jongetje

De kaarten zijn ontworpen door Cliniclowns en Kaartje2go en worden exclusief aangeboden bij Kaartje2go.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.