Ga naar de inhoudGa naar het filter

Gepersonaliseerde cadeaus

Heb je een mooie kaart gemaakt voor een speciaal moment? Of staat er een prachtige foto op die je een mooi plekje wilt geven? Bestel dan een tegeltje of poster van de voorkant van jouw kaart! Prachtig voor aan de muur, als herinnering aan een bijzonder moment. 

Bestel bijvoorbeeld een tegeltje van het geboortekaartje van jouw kindje. Dit is ook heel leuk als cadeautje voor opa en oma. Of laat een mooie poster maken van de uitnodiging van jullie huwelijksjubileum. Je kunt deze poster eerst ophangen bij de locatie van jullie feestje, en daarna is het een mooie herinnering aan een leuk feest!

Tegeltjes kun je bestellen van alle vierkante en rechthoekige kaarten. Er zijn (nog) geen langwerpige tegeltjes. Posters zijn te bestellen van alle kaartsoorten. 

Zo bestel je een tegeltje of poster

Ga naar ‘Jouw bestellingen’ in je account, zoek de kaart op waar je een tegeltje of poster van wilt bestellen. Klik op ‘bestel dit ontwerp op een poster of tegeltje’ en kies het gewenste product.

poster van jouw kaart

Meer informatie over tegeltjes

Een tegeltje bestel je al voor €13,95. De tegeltjes zijn van keramiek. De afbeelding wordt erop gedrukt met een speciale druktechniek, waardoor de kwaliteit heel mooi is. 

Bij jouw tegeltje wordt een haakje geleverd, dat je achterop kunt bevestigen en je kan op deze manier het tegeltje aan een spijker of schroef in de muur hangen. 

Als je een tegeltje bestelt, versturen we het met extra stevige verpakking, zodat het heel blijft tijdens de verzending. 

Heb je vragen over onze tegeltjes? Kijk dan even bij onze meestgestelde vragen.

Meer informatie over posters

Een poster bestel je al vanaf €13,95. Ze worden op dezelfde manier gedrukt als de kaarten en zijn dus van dezelfde hoogwaardige kwaliteit. De posters worden gedrukt op 200 grams papier met satijnglans. Door de satijnglans komen de kleuren van de afbeelding mooi uit. Jouw afbeelding is mooi zichtbaar vanuit alle hoeken en je hebt geen last van lichtreflectie, dit in tegenstelling tot hoogglans papier. 

Het formaat van jouw poster is afhankelijk van de kaartsoort. Er zijn 3 formaten posters:

  • 40x40cm (vierkante kaart)
  • 42x30cm - A3 (rechthoekige kaart)
  • 22x53cm (langwerpige kaart)

Heb je vragen over onze posters? Kijk dan even bij onze meestgestelde vragen

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.