Kaartje2go gebruikt cookies om winkelen en advertenties persoonlijk te maken. Als je verder gaat gaan we ervan uit dat je dit goed vindt. Meer weten?

Jubileum van een werknemer

Jubileumkaart werknemer

Met een gewone uitnodiging per mail kun je de collega's van de werknemer die in aanmerking komt voor een jubileum uiteraard  laten weten dat er iets te vieren valt. Maar het wordt nog plezanter en officiëler wanneer het jubileum met een persoonlijke of speciale jubileumkaart wordt aangekondigd. Er kunnen op deze jubileumkaart bijvoorbeeld opvallende of grappige foto’s van een bedrijfsuitstap staan of van een grappige situatie op de werkvloer. Met een leuke tekst maak je het kaartje helemaal af. 

25 of 12,5 jaar in vaste dienst? Reden voor een feestje!

Jubileums van werknemers worden door iedereen even graag uitgebreid gevierd als huwelijksjubileums. Zo’n 10 tot 20 jaar geleden kwamen 25 of 40-jarige jubileums in bedrijven nog meer voor dan nu. Tegenwoordig wisselen mensen als eens meer of sneller van job waardoor het al uniek is als je al 12,5 jaar in vast dienstverband bij dezelfde werkgever bent. Daar drinken we zeker bubbels op!

Kaartje2go krijgt een 9.6 van 10 uit 10559 beoordeling