Ga naar de inhoudGa naar het filter

Bijpassende inlegvellen maken je kaartje compleet

Heb je de mooiste kaartjes ontworpen, maar zoek je nog een plekje voor cadeautips en reisinformatie, of de locatie en aanvangstijd van je kraamfeest? Bestel dan extra inlegvellen bij je kaart. Deze kaartjes passen perfect bij je geboortekaartjes of trouwkaarten en geven je wat extra ruimte voor jouw persoonlijke boodschap.

ronde stickers voorbeeld

Alles over onze inlegvellen

Naast dat de inlegvellen er waanzinnig uitzien en jouw brievenbusverrassing helemaal compleet maken, zijn ze vooral heel praktisch. Je hoeft namelijk geen twee verschillende kaartjes meer te maken en versturen, maar de inlegvellen gewoon bij je originele kaart insteken.En dat is ook nog eens iets voordeliger. We zetten graag nog wat praktische informatie over deze toffe inlegvellen voor je op een rij.

  • De inlegvellen zijn iets kleiner dan 10x10 cm, zodat ze perfect in je kaart passen.
  • Je koopt de inlegvellen per stuk, voor € 1,39 per inlegvel.
  • Je kunt zelf aangeven hoeveel inlegvellen je wilt bestellen. 
  • De papiersoort van je inlegvellen is bijna altijd* hetzelfde als die van je kaarten.
  • De inlegvellen zijn beschikbaar bij geboortekaartjes en trouwkaarten.

❤️ Bij sommige geboortekaartjes en trouwkaarten hebben onze designers passende inlegvellen ontworpen. Maar je kunt natuurlijk ook zelf je creativiteit de vrije loop laten in de kaartmaker.

* Uitzondering op papiersoorten

Bij kaarten met een glanslaag of foliedruk zijn de inlegvellen wel gemaakt van dezelfde papiersoort, maar krijgen ze niet de laklaag die bij deze papiersoorten hoort.

Zo bestel je extra inlegvellen bij je kaartjes

  1. Kies en maak je geboortekaartje of trouwkaart.
  2. Selecteer de verzendmethode ‘Thuis ontvangen’.
  3. Na het kiezen van je favoriete papiersoort, envelopkleur en bijpassende sluitzegels, kies je in de volgende stap voor het bestellen van de inlegvellen.
  4. Personaliseer de inlegvellen naar wens.
  5. Rond je bestelling af. We gaan voor je aan de slag!

Heb je een vraag over het bestellen van inlegvellen? Lees dan onze meestgestelde vragen over inlegvellen of neem contact op met ons klanttevredenheidsteam. We helpen je met plezier.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.