Kaartje2go gebruikt cookies om winkelen en advertenties persoonlijk te maken. Als je verder gaat gaan we ervan uit dat je dit goed vindt. Meer weten?

Vragen over: Jouw tegeltje en poster

Hoe bestel ik een poster?

Je kunt een poster bestellen van elke kaart die je eens hebt besteld. In je account onder ‘Jouw bestellingen’ vind je bij deze kaarten de mogelijkheid om een poster van de kaart te bestellen.

Hoe bestel ik een tegeltje?

Je kunt een tegeltje bestellen van elk vierkant kaartje en elke rechthoekige kaart wat je eens hebt besteld. In je account onder ‘Jouw bestellingen’ vind je bij deze kaarten de mogelijkheid om een tegeltje van de kaart te bestellen.

Van een langwerpige kaart kun je (nog) geen tegeltje bestellen. 

Hoe groot zijn de tegeltjes?

De tegeltjes zijn 15 x 15 cm vierkant of rechthoekig 10 x 15 cm (liggend of staand).

Hoe worden de posters verstuurd?

De posters worden verstuurd in een kartonnen koker. Hierdoor blijft jouw poster het mooist. Het wordt verzonden als pakketje via PostNL, met track&trace code.

Hoe worden de tegeltjes verstuurd?

De tegeltjes worden als brievenbuspakketje verzonden. Ze worden beschermd met bubbeltjesplastic en een stevige kartonnen envelop. Let op: het haakje zit los in de kartonnen envelop. 

Hoeveel kost een poster?

De prijzen voor de posters zijn als volgt:
Rechthoekig: 13,95.
Vierkant: 14,95.
Langwerpig: 16,95. 

De verzendkosten voor een poster zijn 9,95.

Hoeveel kost een tegeltje?

Een tegeltje kost €12,95. De verzendkosten hiervoor zijn 6,95.

Kan ik een bestelde kaart wijzigen en hiervan een tegeltje of poster bestellen?

Je kunt niet een reeds bestelde kaart wijzigen en hiervan een tegeltje of poster bestellen.
Wanneer je een eerder bestelde kaart toch iets wilt aanpassen en hiervan een tegeltje of poster wilt bestellen, kan je contact opnemen met onze klantenservice.

Kan ik ook een tegeltje of poster maken met mijn eigen ontwerp, zonder eerst een kaart te bestellen?

Bij Kaartje2go kun je alleen een tegeltje of poster bestellen van een reeds bestelde kaart.

Bij Tegeltje2go kun je een tegeltje maken met je eigen ontwerp. Tegeltje2go is een klein ‘zusje’ van Kaartje2go. Hier kun je tegeltjes bestellen met je eigen spreuk, je eigen foto en nog veel meer. We hebben een mooie collectie tegeltjes waar je uit kunt kiezen, of blanco tegeltjes die je helemaal zelf kunt maken zoals jij het wilt.

Kan ik ook meerdere tegeltjes of posters tegelijk bestellen?

Je kunt van een kaartje 1 tegeltje of poster tegelijk bestellen. Je kunt meerdere tegeltjes en/of posters in je winkelmandje plaatsen en samen afrekenen, ze worden wel apart verzonden.

Op welk papier worden de posters gedrukt?

De posters worden gedrukt op 200 grams papier met satijnglans. Door de satijnglans komen de kleuren van de afbeelding mooi uit. Jouw afbeelding is mooi zichtbaar vanuit alle hoeken en je hebt geen last van lichtreflectie, dit in tegenstelling tot hoogglans papier. 

Waar zijn de tegeltjes van gemaakt?

De tegeltjes zijn van keramiek.

Wat is de kwaliteit van de posters?

De posters worden op dezelfde digitale printer afgedrukt als de kaarten, ze zijn dus van dezelfde hoogwaardige drukkwaliteit. Het papier is stevig, waardoor de poster niet snel zal scheuren. Ook voor posters geldt: niet goed = geld terug.

Wat is de kwaliteit van de tegeltjes?

De tegeltjes hebben een hoge kwaliteit dankzij de speciale druktechniek. De tegeltjes zijn hoogglans. Ook voor tegeltjes geldt 101% tevredenheidsgarantie: niet goed = geld terug. 

Welk formaat heeft mijn poster?

Het formaat van jouw poster is afhankelijk van de kaartsoort die je gekozen hebt. Er zijn 3 formaten posters:
  • 40x40cm (vierkante kaart)
  • 42x30cm - A3 (rechthoekige kaart)
  • 22x53cm (langwerpige kaart)