Ga naar de inhoud

Adressen verzamelen is vanaf nu super makkelijk

De leukste momenten in het leven vragen vaak best een hoop geregel. Voor een feestje, je bruiloft of de geboorte van jullie kindje wil je slingers ophangen, mensen uitnodigen en kaartjes maken. Voor deze kaartjes heb je natuurlijk adressen nodig. Maar niemand heeft zin om al die adressen stuk voor stuk op te vragen en in te vullen. Bij Kaartje2go hoeft dat gelukkig ook niet! Met onze handige adresverzoeker stuur je eenvoudig en snel een digitaal adresverzoek naar familie en vrienden. Klik op de video om te zien hoe dit in zijn werk gaat.

Een digitaal adres verzoek sturen

Stuur vanaf nu een digitaal adresverzoekje via WhatsApp, social media of e-mail en ontvang in een mum van tijd alle adressen in je Kaartje2go account. Super handig voor wanneer je een trouwkaart, geboortekaartje of uitnodiging wilt versturen. We zetten de fijne voordelen van onze adresverzoeker graag voor je op een rijtje. 

  • Verzamel met een paar klikken alle adressen van vrienden en familie.
  • Pas de adressen eenvoudig aan of verwijder ze weer. 
  • Stuur meerdere verzoekjes om ontvangers in te delen in verschillende groepen, zoals familie, collega’s en vrienden. Of daggasten, avondgasten en babyshower genodigden. 
  • We denken aan jouw online veiligheid. Daarom delen we de adressen met niemand en zijn ze alleen voor jou toegankelijk.

Veelgestelde vragen over de adresverzoeker

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.