Ervaringen met valentijnskaarten

We krijgen vaak leuke reacties van onze klanten. Op deze pagina hebben we een groot aantal ervaringen met (en recensies over) Kaartje2go voor je verzameld. Natuurlijk krijgen we ook wel eens klachten. En die lossen we gewoon netjes op, zonder gedoe. Dus als je ooit niet helemaal 101% tevreden bent, laat het ons dan meteen weten. Wij staan voor je klaar!!

“Margreet”

“Ik ben heel tevreden en heb meteen nog twee kaarten besteld/gemaakt. Prima kwaliteit en service. Een hele mooie en handige website (ik heb gisteren een fantastische Valentijnskaart ontworpen!). Ik zal het doorgeven aan iedereen die ik ken!”

Margreet

“Joke”

“Een zeer tevreden klant. Wat een super snelle service, ik ga dit zeker rondvertellen. Nogmaals ontzettend bedankt ik ben meer dan tevreden.”

Joke

“M.v.g. Tessa”

“Ik ben echt zeer tevreden met het resultaat. Het is echt prachtig, ik zal zeker aan mijn vrienden doorgeven dat het zo mooi is!”

M.v.g. Tessa

“Afra”

“Ik wil jullie bedanken voor de snelle en goede service, helemaal TOP.”

Afra

“Een heel tevreden klant, Nynke”

“Een geweldige site en erg mooie kaarten bij jullie. Je kunt zelfs nog dingen aanpassen. Eén en al lof! Ik hoop nog vele kaarten bij jullie te maken en te bestellen.”

Een heel tevreden klant, Nynke

“Linda”

“Ik geef jullie een 10 (met een griffel)! Het is tegenwoordig maar afwachten als je via internet bestelt, maar bij jullie kun je met een gerust hart bestellen. Wat je bestelt, dat krijg je ook! Bedankt!”

Linda

“Andrea”

“Ik heb vrijdag mijn eerste kaartje via jullie besteld. De ontvanger had het kaartje zaterdag binnengekregen en was zo enthousiast, net zoals ik had met de voorpret!! Dank voor de vlotte afhandeling, ik ben helemaal positief over Kaartje2go!!”

Andrea

“Groet, Marjolein”

“Dank u wel voor de hulp. Vandaag is mijn kaart gearriveerd, perfect! De kaart is erg mooi geworden. Goede service!”

Groet, Marjolein

“Rivellinho”

“Ik wilde even melden dat de kaart in goede orde is ontvangen vanochtend! Netjes! Hartelijk dank!”

Rivellinho

“Met vriendelijke groet, Esther”

“Ik ben echt supertevreden over jullie product. Het maken van het kaartje ging erg gemakkelijk, het resultaat was superleuk en de aflevering heel netjes en snel! Dank jullie wel en tot een volgende keer!”

Met vriendelijke groet, Esther

“groetjes, Ina”

“Dit noem ik echt superservice! Helemaal top! Jullie extra moeite wordt zeker gewaardeerd. Nogmaals heel erg bedankt!”

groetjes, Ina

“Melvin”

“Hartelijk bedankt voor de snelle verwerking en bezorging, ongelooflijk!!! Vriendelijke groeten van een heel tevreden klant!”

Melvin