Ervaringen met uitnodigingen

We krijgen vaak leuke reacties van onze klanten. Op deze pagina hebben we een groot aantal ervaringen met (en recensies over) Kaartje2go voor je verzameld. Natuurlijk krijgen we ook wel eens klachten. En die lossen we gewoon netjes op, zonder gedoe. Dus als je ooit niet helemaal 101% tevreden bent, laat het ons dan meteen weten. Wij staan voor je klaar!!

“Wendy”

“Wat een service!! Gisteren 40 uitnodigingen besteld met eigen ontwerp en vandaag al op het juiste adres gearriveerd. Mijn ouders zijn super happy!! Thanks!”

Wendy

“Irma (via Facebook)”

“Voor het eerst kaartjes (verjaardagsuitnodigingen voor onze tweeling) gemaakt en besteld via Kaartje2go. Helemaal tevreden! Ze zijn erg leuk geworden en van goede kwaliteit!”

Irma (via Facebook)

“Edwin (via Facebook)”

“Mijn vaders uitnodiging voor zijn 85ste verjaardag mét foto in no time geregeld en verstuurd. Echt klasse!”

Edwin (via Facebook)

“Groetjes, Annij”

“Bedankt voor de goede service en de mooie uitnodigingskaarten.”

Groetjes, Annij

“Monique”

“Ik wil jullie heel erg danken voor de schitterende kwaliteit van de kaart. Ik kan met trots mijn kaarten voor de opening van mijn nieuwe winkel op de post doen! Complimenten voor het team!!”

Monique

“Vicky”

“De kaartjes zijn gisteren aangekomen en het was meer dan het wachten waard. De uitnodigingen zijn echt supermooi!!!! Ik zal in de toekomst zeker nog kaartjes bij jullie bestellen.”

Vicky

“Met vriendelijke groet, Babet & familie”

“YES!! De kaarten zijn prachtig geworden, hiervoor onze hartelijke dank. Over ca. twee weken zullen wij weer een beroep op jullie doen i.v.m. uitnodigingen. Bedankt voor de hele goede service.”

Met vriendelijke groet, Babet & familie

“Mvg, Ton en Wilma”

“Wij hebben vandaag de uitnodigingskaarten ontvangen en zijn heel tevreden, bedankt voor de goede en vlotte service.”

Mvg, Ton en Wilma

“Groetjes, Sandra”

“Gelukkig heeft de postbode vandaag ons huis gevonden en hebben wij de superleuke uitnodigingen mogen ontvangen!!! Bedankt weer en tot de volgende keer.”

Groetjes, Sandra

“Groetjes, Hennie”

“Ik wil even laten weten dat ik de post heb ontvangen, het was netjes en verzorgd. Ik weet jullie te vinden als ik nog eens een feestje geef.”

Groetjes, Hennie

“Groeten, Ilse”

“Ook dit keer weer supertevreden en wat een snelheid! Bedankt voor de mooie uitnodigingskaarten voor het kinderfeestje!!”

Groeten, Ilse

“Hetty”

“De kaarten zijn weer van prima kwaliteit net als twee weken geleden. Ik zal Kaartje2go zeker aanbevelen bij anderen. Nogmaals hartelijk dank en tot de volgende bestelling.”

Hetty

“Groeten Fam. Koppen”

“Wij hebben de kaarten ontvangen en ze zien er heel goed uit. Het is netjes verpakt en op tijd gestuurd, prima!!!!”

Groeten Fam. Koppen

“Met vriendelijke groet, Els en Hans”

“Het kaartje zag er goed uit, daarvoor onze dank. We zullen het zeker doorgeven aan vrienden enz.”

Met vriendelijke groet, Els en Hans

“Groeten van Sylvia”

“Wat een mooie overzichtelijke site, zelfs ik kreeg het voor elkaar om een leuk kaartje te maken. Maar nog belangrijker: Ze waren supersnel klaar en ook nog helemaal naar wens. Super bedankt en tot de volgende x.”

Groeten van Sylvia

“Gr Nelly”

“Wat een goed bedrijf zijn jullie, ik heb de kaarten net al ontvangen. Ziet er allemaal keurig uit. Dank u wel”

Gr Nelly

“Nelly (op Trustpilot.nl)”

“Wij zochten een persoonlijke uitnodiging voor ons feest. Vonden Kaartje2go. Dit bleek een schot in de roos. Het is makkelijk om mee te werken. Ze zijn uitstekend en betrouwbaar. Onze kaarten zijn prachtig. Ik Kan kaartje2go aan iedereen aanbevelen.”

Nelly (op Trustpilot.nl)

“Groeten, Jos en Angelique”

“Hartelijk dank, voor de goede en snelle verzending van onze uitnodigingen. Wij zijn heel tevreden, het ziet er allemaal goed uit!”

Groeten, Jos en Angelique

“Met vriendelijke groet, Kees”

“Ik kan u verzekeren dat onze mening heel positief is. Een heel mooi kaartje, precies zoals verwacht, zeer snel en makkelijk gemaakt. Voor ons een goede ervaring die wij zeker zullen delen en doorgeven. Hartelijk dank!”

Met vriendelijke groet, Kees

“Laura”

“Heel erg tevreden ben ik over de geleverde poster! De foto is afgedrukt op papier van goede kwaliteit en ook over de verzending ben ik erg tevreden. Kortom ik ben een zeer tevreden klant en zal jullie van harte bij vrienden aanbevelen!”

Laura