Ervaringen met uitnodigingen

We krijgen vaak leuke reacties van onze klanten. Op deze pagina hebben we een groot aantal ervaringen met (en recensies over) Kaartje2go voor je verzameld. Natuurlijk krijgen we ook wel eens klachten. En die lossen we gewoon netjes op, zonder gedoe. Dus als je ooit niet helemaal 101% tevreden bent, laat het ons dan meteen weten. Wij staan voor je klaar!!

“Wendy”

“Wat een service!! Gisteren 40 uitnodigingen besteld met eigen ontwerp en vandaag al op het juiste adres gearriveerd. Mijn ouders zijn super happy!! Thanks!”

Wendy

“Groetjes Ella”

“Vandaag onze uitnodigingen die we bij jullie hebben laten maken, gepost. Wij zijn helemaal tevreden! Dat willen we jullie even laten weten, bedankt voor de uitstekende dienstverlening!”

Groetjes Ella

“Jacqueline (via Facebook)”

“Top service, supersnel en netjes verpakt. Mijn zoontje was helemaal happy met zijn zelfgemaakte uitnodigingen.”

Jacqueline (via Facebook)

“via Zwangerschapspagina.nl”

“Met Kaartje2go.nl heb ik hele goede ervaringen. Ik heb daar de verjaardagsuitnodigingen voor de eerste verjaardag van mijn dochter gemaakt en later ook de kerstkaarten. Echt supersnelle en goede service.”

via Zwangerschapspagina.nl

“Hartelijke groet, Tanja”

“Ik heb vandaag het kaartje ontvangen en heb het even heel goed kunnen bekijken. In een woord: SUPER! Hier ga ik er meer van bestellen.”

Hartelijke groet, Tanja

“Vriendelijke groet, Bas”

“Ik heb de uitnodigingskaarten in goede orde ontvangen. Ze zien er prachtig uit! De bestelling is goed verzorgd en snel verstuurd. Hartelijk dank, we zullen zeker nog eens bestellen, indien nodig.”

Vriendelijke groet, Bas

“M.v.g., Annelies”

“Goedenavond! Het is iedere keer weer een verrassing dat ik zulke mooie uitnodigingen bij jullie kan maken!! Ik krijg ook ieder jaar hele leuke reacties! Mijn compliment hiervoor!”

M.v.g., Annelies

“M.v.g. H. van der Leest”

“Bedankt voor de supersnelle levering van onze kaartjes. Ze zien er erg goed uit.”

M.v.g. H. van der Leest

“Paul en Corry”

“De uitnodigingskaartjes zijn binnen en het ziet er prima uit. Onze hartelijke dank voor de snelle afwikkeling.”

Paul en Corry

“Hartelijke groeten, Angélique”

“Gisteren heb ik de uitnodigingen gekregen voor het 50-jarig huwelijksfeest van mijn ouders! Ze zijn zoals ik verwacht had heel mooi geworden! Ik ga ze straks bezorgen! Bedankt!!!”

Hartelijke groeten, Angélique

“Groeten P. Renkema”

“Super dat het allemaal zo mooi gelukt is. De uitnodigingskaartjes zijn erg leuk geworden! Bedankt!”

Groeten P. Renkema

“Met vriendelijke groet, Harry”

“De uitnodigingskaartjes in goede condities op de afgesproken datum ontvangen. Nogmaals hartelijk dank voor de goede service.”

Met vriendelijke groet, Harry

“Groetjes, Sacha”

“Wij vinden de uitnodigingen superleuk!!! Evenals de vorige keer zijn wij weer heel tevreden. Echt een aanrader!”

Groetjes, Sacha

“Simone”

“De uitnodigingskaarten zijn in goede orde ontvangen, ze zijn erg mooi geworden! Mijn oma krijgt in ieder geval een prachtige uitnodiging. Hartelijke groet en tot ziens bij Kaartje2go!”

Simone

“Koos”

“De kaarten zien er goed uit, dank daarvoor. We gaan ze nu verzenden, ze zijn dus snel op hun plaats. Groeten en tot een volgend feest.”

Koos

“Theo”

“Bedankt voor de snelle levering van de kaart. Het ziet er goed uit en heb al goede reacties ontvangen. Ga zo door !!!”

Theo

“Groetjes van Fam. Boltjes”

“Wij zijn echt tevreden over alles; het snelle maken en zoals wij het graag wilden. Het kon niet beter, geweldig!!! We blijven het doorvertellen hoor!!! Hartelijk bedankt.”

Groetjes van Fam. Boltjes

“Gr, Kristel”

“Ik zit niet op Facebook, Twitter of wat dan ook. Maar ik zou wel willen zeggen hoe blij ik ben met de uitnodigingen die ik bij jullie heb gemaakt. Ze zijn SUPER mooi, DANK JULLIE WEL (en, SUPER SNEL GELEVERD). Een dikke merci.”

Gr, Kristel

“Angelique (op Trustpilot)”

“Een super manier om uitnodigingen te maken! Ook al kan ik goed met de computer overweg, vaak zijn bepaalde sites niet echt klantvriendelijk in gebruik, maar bij jullie ging het super makkelijk!”

Angelique (op Trustpilot)

“Vriendelijke groet van Bareld en Pietsje”

“Wij zijn zeer tevreden over het bestelde kaartje en willen jullie hiervoor bedanken. Een 10 is op zijn plaats. Mochten wij een kaartje nodig hebben, dan wordt dat besteld bij jullie!”

Vriendelijke groet van Bareld en Pietsje