Ervaringen met uitnodigingen

We krijgen vaak leuke reacties van onze klanten. Op deze pagina hebben we een groot aantal ervaringen met (en recensies over) Kaartje2go voor je verzameld. Natuurlijk krijgen we ook wel eens klachten. En die lossen we gewoon netjes op, zonder gedoe. Dus als je ooit niet helemaal 101% tevreden bent, laat het ons dan meteen weten. Wij staan voor je klaar!!

“Marielle (via Facebook)”

“Gisteren onze uitnodigingskaarten voor ons trouwfeest binnengekregen. Binnen 24 uur kaarten gemaakt, besteld, betaald en in huis!! We zijn heel erg tevreden, dank jullie wel!”

Marielle (via Facebook)

“Esther (via Facebook)”

“Net uitnodigingen besteld voor mijn oudste zoontje zijn 3e verjaardag, kan niet wachten tot ze binnen zijn. Ik word er altijd weer vrolijk van!”

Esther (via Facebook)

“Edwin (via Facebook)”

“Mijn vaders uitnodiging voor zijn 85ste verjaardag mét foto in no time geregeld en verstuurd. Echt klasse!”

Edwin (via Facebook)

“Jacqueline (via Facebook)”

“Top service, supersnel en netjes verpakt. Mijn zoontje was helemaal happy met zijn zelfgemaakte uitnodigingen.”

Jacqueline (via Facebook)

“Familie Quartel”

“Wij hebben de uitnodigingskaartjes voor de verjaardag van onze dochter ontvangen en zijn erg tevreden over de mooie kaart en de snelle levering. Hartelijk dank! Tot de volgende kaart.”

Familie Quartel

“Anne”

“Hartelijk bedankt voor de prachtige kaarten. Het zijn uitnodigingen voor de verjaardag voor mijn zoon. De reacties van de gasten zijn unaniem positief. Echt super. Bedankt!”

Anne

“Groetjes, Annij”

“Bedankt voor de goede service en de mooie uitnodigingskaarten.”

Groetjes, Annij

“Paul en Corry”

“De uitnodigingskaartjes zijn binnen en het ziet er prima uit. Onze hartelijke dank voor de snelle afwikkeling.”

Paul en Corry

“Hartelijke groeten, Angélique”

“Gisteren heb ik de uitnodigingen gekregen voor het 50-jarig huwelijksfeest van mijn ouders! Ze zijn zoals ik verwacht had heel mooi geworden! Ik ga ze straks bezorgen! Bedankt!!!”

Hartelijke groeten, Angélique

“Met vriendelijke groet, Martijn”

“Dank voor de snelle reactie. Top site overigens, voorheen liet ik de uitnodigingen als foto afdrukken bij de fotograaf, maar dit is veel mooier. Jullie hebben er een vaste klant bij ;-)”

Met vriendelijke groet, Martijn

“Groetjes Judith”

“Ik vind dat jullie een superservice verlenen! Ik heb de uitnodiging in huis en deze is ontzettend leuk geworden.”

Groetjes Judith

“Met vriendelijke groet, A. Bierhuizen”

“Ik ben heel erg blij met jullie site. Ik heb pas uitnodigingen verstuurd voor de doop van mijn zoontje en ik ben heel erg blij met de service.”

Met vriendelijke groet, A. Bierhuizen

“Simone”

“De uitnodigingskaarten zijn in goede orde ontvangen, ze zijn erg mooi geworden! Mijn oma krijgt in ieder geval een prachtige uitnodiging. Hartelijke groet en tot ziens bij Kaartje2go!”

Simone

“Met vriendelijke groet, Ardien”

“Graag wil ik laten weten dat wij uitermate tevreden zijn over de uitnodigingskaarten die wij van jullie ontvangen hebben. Ze zien er prachtig uit en ook de bezorging is prima verlopen! Ga zo door!”

Met vriendelijke groet, Ardien

“Gr, Kristel”

“Ik zit niet op Facebook, Twitter of wat dan ook. Maar ik zou wel willen zeggen hoe blij ik ben met de uitnodigingen die ik bij jullie heb gemaakt. Ze zijn SUPER mooi, DANK JULLIE WEL (en, SUPER SNEL GELEVERD). Een dikke merci.”

Gr, Kristel

“M.vr.g. Gert-Jan”

“Wij zijn zeer tevree over de kwaliteit EN de supersnelle service van jullie. We zullen zeker reclame maken voor jullie.”

M.vr.g. Gert-Jan

“Nelly (op Trustpilot.nl)”

“Wij zochten een persoonlijke uitnodiging voor ons feest. Vonden Kaartje2go. Dit bleek een schot in de roos. Het is makkelijk om mee te werken. Ze zijn uitstekend en betrouwbaar. Onze kaarten zijn prachtig. Ik Kan kaartje2go aan iedereen aanbevelen.”

Nelly (op Trustpilot.nl)

“Danny”

“Uiterst tevreden over de service! Een door ons gemaakte fout werd door het vriendelijke klanttevredenheidsteam kosteloos rechtgezet! Over service gesproken :-)”

Danny

“Anneke (via Trustpilot.nl)”

“Ik kan het iedereen aanraden om met Kaartje2go in zee te gaan, Ik ben zeer tevreden over het resultaat en alles is keurig en verzorgd en snel afgewerkt. Alles is ruim voldoende dus daarom mijn 5 sterren. Ga zo door.”

Anneke (via Trustpilot.nl)

“Caroline”

“Ik wil gewoon even zeggen dat ik jullie site en producten super vind!!! Ga zo door. Bij alle uitnodigingen die ik maak, is het bij voorbaat al een feestje om ze te maken en uit te delen. ”

Caroline