Ervaringen met uitnodigingen

We krijgen vaak leuke reacties van onze klanten. Op deze pagina hebben we een groot aantal ervaringen met (en recensies over) Kaartje2go voor je verzameld. Natuurlijk krijgen we ook wel eens klachten. En die lossen we gewoon netjes op, zonder gedoe. Dus als je ooit niet helemaal 101% tevreden bent, laat het ons dan meteen weten. Wij staan voor je klaar!!

“Familie Quartel”

“Wij hebben de uitnodigingskaartjes voor de verjaardag van onze dochter ontvangen en zijn erg tevreden over de mooie kaart en de snelle levering. Hartelijk dank! Tot de volgende kaart.”

Familie Quartel

“Monique”

“Ik wil jullie heel erg danken voor de schitterende kwaliteit van de kaart. Ik kan met trots mijn kaarten voor de opening van mijn nieuwe winkel op de post doen! Complimenten voor het team!!”

Monique

“Vriendelijke groet, Bas”

“Ik heb de uitnodigingskaarten in goede orde ontvangen. Ze zien er prachtig uit! De bestelling is goed verzorgd en snel verstuurd. Hartelijk dank, we zullen zeker nog eens bestellen, indien nodig.”

Vriendelijke groet, Bas

“Groeten, P. Vergouwen”

“Ontzettend bedankt voor de service! Ik kijk uit naar een volgend feestje, zodat ik opnieuw uitnodigingen bij Kaartje2go kan bestellen ;-)”

Groeten, P. Vergouwen

“M.v.g., Annelies”

“Goedenavond! Het is iedere keer weer een verrassing dat ik zulke mooie uitnodigingen bij jullie kan maken!! Ik krijg ook ieder jaar hele leuke reacties! Mijn compliment hiervoor!”

M.v.g., Annelies

“Groeten van Colinda”

“Vandaag heb ik mijn bestelling (uitnodigingen voor mijn 50ste verjaardag) thuis gekregen. Ik wil jullie hartelijk bedanken voor de goede service!”

Groeten van Colinda

“Annemieke en Marcel”

“De uitnodigingen voor ons 40-jarig huwelijksfeest zijn goed aangekomen en wij zijn er tevreden over. Bedankt!”

Annemieke en Marcel

“G. van der Toorn”

“Het resultaat van de uitnodiging voor mijn oma (85 jaar) was fantastisch en kwalitatief zeer mooi. Bedankt!”

G. van der Toorn

“Groetjes, Sacha”

“Wij vinden de uitnodigingen superleuk!!! Evenals de vorige keer zijn wij weer heel tevreden. Echt een aanrader!”

Groetjes, Sacha

“Met vriendelijke groet, Sandra”

“De kaartjes zaten gisteren in de brievenbus en ze zien er super uit! Heel erg bedankt voor deze mooie uitnodigingen en de supersnelle levering!!”

Met vriendelijke groet, Sandra

“Groetjes, Tjitske”

“De uitnodigingskaarten zijn erg mooi geworden! Dank je wel!”

Groetjes, Tjitske

“Simone”

“De uitnodigingskaarten zijn in goede orde ontvangen, ze zijn erg mooi geworden! Mijn oma krijgt in ieder geval een prachtige uitnodiging. Hartelijke groet en tot ziens bij Kaartje2go!”

Simone

“Hans”

“Hartelijk dank voor jullie supersnelle service, de proefkaart had ik na één dag en de gecorrigeerde versie een dag later. De kaart is fantastisch geworden, daar kan een ouderwetse drukkerij niet (meer) tegenop.”

Hans

“Groet, Berend”

“Hartelijk dank voor de correcte en snelle levering van onze bestelling. We zijn geen "Twitteraars en Facebookers" maar zullen bij gelegenheid niet schromen onze positieve ervaring met Kaartje2go te delen.”

Groet, Berend

“MVG F. Habets”

“Mijn reactie heeft wel lang geduurd maar is zeer positief. Alle ontvangers vinden dit een goed verzorgd kaartje. Als ik in de toekomst weer eens kaartjes nodig heb weet ik waar ik moet zijn. Hartelijke dank voor de prima service.”

MVG F. Habets

“Fam. Timmermans”

“Wij willen graag onze complimenten geven voor de razend snelle service, heel blij mee, gisteren besteld, vandaag in huis. En nog mooi ook! Onze welgemeende dank.”

Fam. Timmermans

“Vriendelijke groeten Corrian”

“Als vaste klant van Kaartje2go wil ik graag mijn waardering uitspreken. Ik organiseer graag feestjes die altijd beginnen met een leuke uitnodiging. Meer dan genoeg keuze, prachtig resultaat en snelle service. GEWELDIG!”

Vriendelijke groeten Corrian

“Groeten Janette”

“Bedankt voor de snelle service. De kaartjes zijn super! En precies zoals op de site!”

Groeten Janette

“Danny”

“Uiterst tevreden over de service! Een door ons gemaakte fout werd door het vriendelijke klanttevredenheidsteam kosteloos rechtgezet! Over service gesproken :-)”

Danny

“Erica (op Trustpilot.nl)”

“Zojuist mijn uitnodigingen ontvangen voor mijn 50e verjaardag. Er staat een oude kinderfoto op afgebeeld in een roze kader! Prachtig, ben er heel blij mee.”

Erica (op Trustpilot.nl)