Ervaringen met trouwkaarten

We krijgen vaak leuke reacties van onze klanten. Op deze pagina hebben we een groot aantal ervaringen met (en recensies over) Kaartje2go voor je verzameld. Natuurlijk krijgen we ook wel eens klachten. En die lossen we gewoon netjes op, zonder gedoe. Dus als je ooit niet helemaal 101% tevreden bent, laat het ons dan meteen weten. Wij staan voor je klaar!!

“Bedankt en groetjes, Elena & Tinoush”

“Wij hebben net onze trouwkaartjes ontvangen. Wij zijn superblij en tevreden! Hartelijk bedankt!!! Alles was netjes op tijd en zoals beloofd. Houden jullie het maar zo! We zullen jullie aan iedereen aanraden.”

Bedankt en groetjes, Elena & Tinoush

“Meta (via Facebook)”

“Vandaag hebben we onze (proef)trouwkaart ontvangen en we zijn er erg blij mee. We moeten nog even kijken of de locatie gaat worden zoals het nu op de kaart staat en daarna gaan we ze zeker bij jullie bestellen, helemaal top!”

Meta (via Facebook)

“Groetjes, Lidia en Marco”

“Wij hebben onze trouwkaarten afgelopen woensdag mogen ontvangen en ze waren nog mooier dan op de site! We hebben zoveel mooie reacties gekregen op onze mooie trouwkaarten die door jullie gemaakt zijn! Hartelijk dank daarvoor!!”

Groetjes, Lidia en Marco

“Marjolijn en Bert”

“Wij zijn dik tevreden over de gemaakte kaartjes voor onze bruiloft. Verrast over de kwaliteit en service willen wij jullie hartelijk bedanken.”

Marjolijn en Bert

“Susan & Jorrit”

“Omdat we zo superblij met onze trouwkaarten waren, hebben we ook de bedankkaartjes van ons fantastische huwelijksfeest bij jullie besteld. We zijn het helemaal eens met VARA Kassa. Kaartje2go heeft de zaken goed voor elkaar!”

Susan & Jorrit

“Heel hartelijk dank, Lies”

“Ik heb dinsdagavond mijn kaartjes besteld en had ze woensdag al ik huis. Ik ben zeer tevreden over de kaartjes, ze zijn prachtig. Dankzij Kaartje2go!”

Heel hartelijk dank, Lies

“Hartelijke groet, S. en H. Molenaar”

“Hartelijk dank voor de mooie trouwkaarten! Na enige aanpassingen aan de proefkaart is de kaart helemaal geworden zoals we wilden. Een mooi begin voor ons huwelijksfeest!”

Hartelijke groet, S. en H. Molenaar

“Annet”

“Wij willen jullie even laten weten dat wij supertevreden zijn over de bestelling/kaarten! De service was gewoonweg perfect! Ga zo door. Wij hebben vele positieve reacties gekregen op onze mooie kaarten.”

Annet

“Anna, via Babybytes.nl”

“Wij hebben onze trouwkaart bij Kaartje2go ontworpen en laten versturen. En geloof me, ik ben een pietje precies, maar het was een hele fijne ervaring. We hebben ons geboortekaartje daar ook al uitgezocht, hihi.”

Anna, via Babybytes.nl

“Groetjes, W. van Wanrooij”

“Ik heb vandaag de trouwkaarten al ontvangen, ze zien er schitterend uit!”

Groetjes, W. van Wanrooij

“Jaco”

“De kaartjes zijn binnen en ze zijn erg goed ontvangen. Alles voldoet geheel aan onze verwachtingen. Vriendelijke groet van een tevreden klant.”

Jaco

“Vriendelijk groet, Isabeau”

“Mijn complimenten voor de snelle reactie. Uitermate goede service!! Nog een heel fijn weekend gewenst en complimenten aan iedereen van Kaartje2go!”

Vriendelijk groet, Isabeau

“Groetjes, Kim”

“Ik wil even laten weten dat de kaarten erg mooi zijn geworden!! Iedereen heeft ze ontvangen. Dat maakt onze trouwdag nog completer!! Dank jullie wel!!”

Groetjes, Kim

“Veel succes met de site! R. Rozema”

“Ik ben supertevreden over jullie site en heb dus ook al vaak via jullie een kaartje verstuurd. Ik heb ook onze trouwkaarten bij jullie laten maken en die zijn wederom supermooi geworden.”

Veel succes met de site! R. Rozema

“Groet Cynthia”

“Ik heb de trouwkaarten ontvangen en wat zijn ze prachtig! Een lust voor het oog (natuurlijk ook om de foto ;-)) en goede kwaliteit! Bedankt, ik zal ze met plezier versturen en bij de volgende gelegenheid kom ik zeker weer terug.”

Groet Cynthia

“Miranda”

“Bij dezen wil ik jullie hartelijk danken voor de mooie kaartjes. We zijn er erg blij mee en ze zijn zeer goed gelukt.”

Miranda

“Groetjes, Evert en Bertine”

“Bedankt voor de kaarten, ze zijn super geworden. We hopen volgend jaar bij jullie ook onze trouwkaarten te kopen. Superbedankt.”

Groetjes, Evert en Bertine

“Groetjes, Sander”

“We hebben onze trouwkaartjes ontvangen en zijn helemaal tevreden. Een topservice, echt geweldig. Daar kunnen veel bedrijven nog wat van leren. Dikke pluim!!!!”

Groetjes, Sander

“Groetjes, Ada”

“Ik ben superblij met het uiteindelijke resultaat. Jullie hebben alle medewerking verleend om aan mijn wensen te voldoen en dat is óók helemáál gelukt! Een ieder zou ik Kaartje2go dan ook aanraden!”

Groetjes, Ada

“Yvonne”

“De sluitzegels zijn erg leuk en bieden echt een toegevoegde waarde aan de envelop. Al veel positieve reacties gekregen van de ontvangers van onze trouwkaarten.”

Yvonne