Ervaringen met trouwkaarten

We krijgen vaak leuke reacties van onze klanten. Op deze pagina hebben we een groot aantal ervaringen met (en recensies over) Kaartje2go voor je verzameld. Natuurlijk krijgen we ook wel eens klachten. En die lossen we gewoon netjes op, zonder gedoe. Dus als je ooit niet helemaal 101% tevreden bent, laat het ons dan meteen weten. Wij staan voor je klaar!!

“Bedankt en groetjes, Elena & Tinoush”

“Wij hebben net onze trouwkaartjes ontvangen. Wij zijn superblij en tevreden! Hartelijk bedankt!!! Alles was netjes op tijd en zoals beloofd. Houden jullie het maar zo! We zullen jullie aan iedereen aanraden.”

Bedankt en groetjes, Elena & Tinoush

“Marianne (op Zwangerschapspagina.nl)”

“Ik verstuur al mijn kaartjes via Kaartje2go, ook onze trouwkaart en geboortekaartje. Makkelijk, goede levering en mooie kaarten!”

Marianne (op Zwangerschapspagina.nl)

“Hartelijke groeten, Wendy en Maurice”

“Hartelijk dank voor de goede informatievoorziening en service! De trouwkaartjes zien er echt geweldig uit!”

Hartelijke groeten, Wendy en Maurice

“Suzanne”

“Als eerste willen wij Kaartje2go onwijs bedanken voor de mooie trouwkaart die wie via jullie hebben gemaakt! We hebben zo onwijs vele complimenten gehad! Erg leuk!”

Suzanne

“Bianca”

“Wij hebben de afgelopen week onze proefdruk van de trouwkaart ontvangen en zijn méér dan tevreden. Vergeleken bij andere kaartensites vinden we de kaarten bij jullie het prettigste ontwerpen en vinden tevens ook de service van jullie top! Bedankt!”

Bianca

“Annet”

“Wij willen jullie even laten weten dat wij supertevreden zijn over de bestelling/kaarten! De service was gewoonweg perfect! Ga zo door. Wij hebben vele positieve reacties gekregen op onze mooie kaarten.”

Annet

“Groet, Rob”

“Goedemorgen! Ik heb gisteren mijn proefkaartje ontvangen en net de "echte" bestelling geplaatst. Mijn complimenten voor jullie aanpak, werkelijk aan alles lijkt gedacht. Echt prima!”

Groet, Rob

“Groetjes, Andre”

“Even een mailtje om te laten weten dat wij de trouwkaartjes zaterdagavond besteld hebben en vandaag al binnen gekregen hebben. Het ziet er supermooi uit, schitterend kaartje voor een leuke prijs en heel snel in huis.”

Groetjes, Andre

“Anna, via Babybytes.nl”

“Wij hebben onze trouwkaart bij Kaartje2go ontworpen en laten versturen. En geloof me, ik ben een pietje precies, maar het was een hele fijne ervaring. We hebben ons geboortekaartje daar ook al uitgezocht, hihi.”

Anna, via Babybytes.nl

“Van: Babybytes.nl”

“Wij hebben bij Kaartje2go onze trouwkaartjes gemaakt. Ze zijn erg mooi geworden, inderdaad niet duur en netjes op tijd geleverd. Ik denk dat we onze geboortekaartjes daar ook laten maken.”

Van: Babybytes.nl

“Met vriendelijke groet, Maaike en Robert”

“Blij verrast waren we door jullie mooie kwaliteit trouwkaarten! De Consumentenbond heeft jullie terecht uitgeroepen tot beste kaartjesmaker.”

Met vriendelijke groet, Maaike en Robert

“Jaco”

“De kaartjes zijn binnen en ze zijn erg goed ontvangen. Alles voldoet geheel aan onze verwachtingen. Vriendelijke groet van een tevreden klant.”

Jaco

“Vriendelijk groet, Isabeau”

“Mijn complimenten voor de snelle reactie. Uitermate goede service!! Nog een heel fijn weekend gewenst en complimenten aan iedereen van Kaartje2go!”

Vriendelijk groet, Isabeau

“Groetjes, Dinanda”

“We hebben de mooie trouwkaartjes ontvangen. Hartelijk dank daarvoor en voor alle moeite en goede service.”

Groetjes, Dinanda

“Met vriendelijke groet, Sandra”

“Heel erg bedankt voor de goede en snelle service! TOP! Ik heb al meerdere malen gebruik gemaakt van jullie kaartenservice en zal zeker een vaste klant blijven!”

Met vriendelijke groet, Sandra

“Veel succes met de site! R. Rozema”

“Ik ben supertevreden over jullie site en heb dus ook al vaak via jullie een kaartje verstuurd. Ik heb ook onze trouwkaarten bij jullie laten maken en die zijn wederom supermooi geworden.”

Veel succes met de site! R. Rozema

“Jannie & Cees”

“Wij zijn aangenaam verrast door de goede kwaliteit van de afdrukken die jullie gebruiken. De trouwkaart is echt heel mooi geworden en wij zijn er erg blij mee. Ga door op deze weg met jullie hoge kwaliteit en prima service.”

Jannie & Cees

“Vriendelijke groeten, Maja en Rudolf”

“Bedankt voor de mooie trouwkaarten! Mijn vriend en ik zijn superblij. Het predikaat 'Beste kaartenservice' van de Consumentengids is helemaal terecht!”

Vriendelijke groeten, Maja en Rudolf

“Groetjes, Evert en Bertine”

“Bedankt voor de kaarten, ze zijn super geworden. We hopen volgend jaar bij jullie ook onze trouwkaarten te kopen. Superbedankt.”

Groetjes, Evert en Bertine

“Marc & Wendy op PerfectWedding.nl”

“Supermooie kaarten voor een goede prijs, die snel geleverd worden! Wij hebben alleen maar complimenten gehad op onze trouwkaart.”

Marc & Wendy op PerfectWedding.nl