Ervaringen met trouwkaarten

We krijgen vaak leuke reacties van onze klanten. Op deze pagina hebben we een groot aantal ervaringen met (en recensies over) Kaartje2go voor je verzameld. Natuurlijk krijgen we ook wel eens klachten. En die lossen we gewoon netjes op, zonder gedoe. Dus als je ooit niet helemaal 101% tevreden bent, laat het ons dan meteen weten. Wij staan voor je klaar!!

“Bedankt en groetjes, Elena & Tinoush”

“Wij hebben net onze trouwkaartjes ontvangen. Wij zijn superblij en tevreden! Hartelijk bedankt!!! Alles was netjes op tijd en zoals beloofd. Houden jullie het maar zo! We zullen jullie aan iedereen aanraden.”

Bedankt en groetjes, Elena & Tinoush

“Marianne (op Zwangerschapspagina.nl)”

“Ik verstuur al mijn kaartjes via Kaartje2go, ook onze trouwkaart en geboortekaartje. Makkelijk, goede levering en mooie kaarten!”

Marianne (op Zwangerschapspagina.nl)

“Hartelijke groeten, Wendy en Maurice”

“Hartelijk dank voor de goede informatievoorziening en service! De trouwkaartjes zien er echt geweldig uit!”

Hartelijke groeten, Wendy en Maurice

“Susan & Jorrit”

“Omdat we zo superblij met onze trouwkaarten waren, hebben we ook de bedankkaartjes van ons fantastische huwelijksfeest bij jullie besteld. We zijn het helemaal eens met VARA Kassa. Kaartje2go heeft de zaken goed voor elkaar!”

Susan & Jorrit

“Heel hartelijk dank, Lies”

“Ik heb dinsdagavond mijn kaartjes besteld en had ze woensdag al ik huis. Ik ben zeer tevreden over de kaartjes, ze zijn prachtig. Dankzij Kaartje2go!”

Heel hartelijk dank, Lies

“Treintje”

“Bedankt voor onze mooie trouwkaarten! We zijn er echt heel blij mee. Ze waren netjes binnen een dag geleverd. Ook de enveloppen die bijgeleverd waren, waren van zeer goede kwaliteit! Dus top!”

Treintje

“Groeten, Richard”

“Wij willen u graag bedanken voor de uitstekende service die u ons gegeven heeft door het herstellen van onze fout in de tekst van onze trouwkaarten. Wij hebben de nieuwe kaarten ontvangen, helemaal gratis! Wij zijn voor veel meer dan 101% tevreden!”

Groeten, Richard

“Anna, via Babybytes.nl”

“Wij hebben onze trouwkaart bij Kaartje2go ontworpen en laten versturen. En geloof me, ik ben een pietje precies, maar het was een hele fijne ervaring. We hebben ons geboortekaartje daar ook al uitgezocht, hihi.”

Anna, via Babybytes.nl

“Van: Babybytes.nl”

“Wij hebben bij Kaartje2go onze trouwkaartjes gemaakt. Ze zijn erg mooi geworden, inderdaad niet duur en netjes op tijd geleverd. Ik denk dat we onze geboortekaartjes daar ook laten maken.”

Van: Babybytes.nl

“Groetjes, W. van Wanrooij”

“Ik heb vandaag de trouwkaarten al ontvangen, ze zien er schitterend uit!”

Groetjes, W. van Wanrooij

“Met vriendelijke groet, Maaike en Robert”

“Blij verrast waren we door jullie mooie kwaliteit trouwkaarten! De Consumentenbond heeft jullie terecht uitgeroepen tot beste kaartjesmaker.”

Met vriendelijke groet, Maaike en Robert

“Jaco”

“De kaartjes zijn binnen en ze zijn erg goed ontvangen. Alles voldoet geheel aan onze verwachtingen. Vriendelijke groet van een tevreden klant.”

Jaco

“Nogmaals bedankt, Benita en Nicole”

“We zijn erg blij met de kaarten en jullie fantastische service, we vertellen dat aan iedereen door!”

Nogmaals bedankt, Benita en Nicole

“Hartelijke groeten, David & Helen”

“We hebben de trouwkaarten inmiddels binnen en ze zijn prachtig! Precies wat we wilden, bedankt! Dat wordt goede reclame voor jullie. Mede dankzij jullie gaan wij nu op naar een mooie trouwdag.”

Hartelijke groeten, David & Helen

“Met vriendelijke groet, Sandra”

“Heel erg bedankt voor de goede en snelle service! TOP! Ik heb al meerdere malen gebruik gemaakt van jullie kaartenservice en zal zeker een vaste klant blijven!”

Met vriendelijke groet, Sandra

“Mvg, Annemieke”

“Ik wil graag nog een reactie op de site zetten over onze trouwkaarten. We zijn er zo blij mee. En we hebben zulke leuke reacties op onze kaart gehad. Echt super!”

Mvg, Annemieke

“Miranda”

“Bij dezen wil ik jullie hartelijk danken voor de mooie kaartjes. We zijn er erg blij mee en ze zijn zeer goed gelukt.”

Miranda

“Met vriendelijke groeten, J. en L. Sleutjes”

“We hebben onze trouwkaarten ontvangen! Ze zien er keurig uit, waarvoor onze dank. Als we nog iets nodig hebben, weten we Kaartje2go te vinden!”

Met vriendelijke groeten, J. en L. Sleutjes

“Reactie via eKomi.nl”

“Geweldig bedrijf! Wij hebben ons verlovingskaartje en geboortekaartje van ons zoontje bij jullie laten maken, super!!! We blijven argumenten verzinnen om iemand een kaartje te sturen zodat we gebruik kunnen maken van jullie service.”

Reactie via eKomi.nl

“Met vriendelijke groet, San en Lenet”

“We hebben bij jullie onze trouwkaarten zelf gemaakt. We hebben de kaarten vandaag al binnen gehad. Wij zijn erg tevreden over de klantenservice en de kwaliteit! Dat de kaarten zo snel geleverd zijn is echt klasse. Bedankt voor jullie service!”

Met vriendelijke groet, San en Lenet