Ervaringen met trouwkaarten

We krijgen vaak leuke reacties van onze klanten. Op deze pagina hebben we een groot aantal ervaringen met (en recensies over) Kaartje2go voor je verzameld. Natuurlijk krijgen we ook wel eens klachten. En die lossen we gewoon netjes op, zonder gedoe. Dus als je ooit niet helemaal 101% tevreden bent, laat het ons dan meteen weten. Wij staan voor je klaar!!

“Manon (via Facebook)”

“Erg tevreden over Kaartje2go, onze trouwkaarten hebben we via jullie gedaan en nu er een kleintje onderweg is zijn we van plan ook via jullie de geboortekaartjes te doen. Prima service en goede prijs!”

Manon (via Facebook)

“Vriendelijke groetjes, Alice en André”

“Wij zijn zeer tevreden over de trouwkaarten die wij op onze eigen computer hebben gemaakt en door jullie hebben laten drukken en versturen naar ons huisadres. Onze dank gaat uit naar jullie. Kaartje2go, ga zo door!”

Vriendelijke groetjes, Alice en André

“Marianne (op Zwangerschapspagina.nl)”

“Ik verstuur al mijn kaartjes via Kaartje2go, ook onze trouwkaart en geboortekaartje. Makkelijk, goede levering en mooie kaarten!”

Marianne (op Zwangerschapspagina.nl)

“Hartelijke groeten, Wendy en Maurice”

“Hartelijk dank voor de goede informatievoorziening en service! De trouwkaartjes zien er echt geweldig uit!”

Hartelijke groeten, Wendy en Maurice

“Susan & Jorrit”

“Omdat we zo superblij met onze trouwkaarten waren, hebben we ook de bedankkaartjes van ons fantastische huwelijksfeest bij jullie besteld. We zijn het helemaal eens met VARA Kassa. Kaartje2go heeft de zaken goed voor elkaar!”

Susan & Jorrit

“Heel hartelijk dank, Lies”

“Ik heb dinsdagavond mijn kaartjes besteld en had ze woensdag al ik huis. Ik ben zeer tevreden over de kaartjes, ze zijn prachtig. Dankzij Kaartje2go!”

Heel hartelijk dank, Lies

“Treintje”

“Bedankt voor onze mooie trouwkaarten! We zijn er echt heel blij mee. Ze waren netjes binnen een dag geleverd. Ook de enveloppen die bijgeleverd waren, waren van zeer goede kwaliteit! Dus top!”

Treintje

“Annet”

“Wij willen jullie even laten weten dat wij supertevreden zijn over de bestelling/kaarten! De service was gewoonweg perfect! Ga zo door. Wij hebben vele positieve reacties gekregen op onze mooie kaarten.”

Annet

“Anna, via Babybytes.nl”

“Wij hebben onze trouwkaart bij Kaartje2go ontworpen en laten versturen. En geloof me, ik ben een pietje precies, maar het was een hele fijne ervaring. We hebben ons geboortekaartje daar ook al uitgezocht, hihi.”

Anna, via Babybytes.nl

“Van: Babybytes.nl”

“Wij hebben bij Kaartje2go onze trouwkaartjes gemaakt. Ze zijn erg mooi geworden, inderdaad niet duur en netjes op tijd geleverd. Ik denk dat we onze geboortekaartjes daar ook laten maken.”

Van: Babybytes.nl

“Groetjes, W. van Wanrooij”

“Ik heb vandaag de trouwkaarten al ontvangen, ze zien er schitterend uit!”

Groetjes, W. van Wanrooij

“Nogmaals bedankt, Benita en Nicole”

“We zijn erg blij met de kaarten en jullie fantastische service, we vertellen dat aan iedereen door!”

Nogmaals bedankt, Benita en Nicole

“Hartelijke groeten, David & Helen”

“We hebben de trouwkaarten inmiddels binnen en ze zijn prachtig! Precies wat we wilden, bedankt! Dat wordt goede reclame voor jullie. Mede dankzij jullie gaan wij nu op naar een mooie trouwdag.”

Hartelijke groeten, David & Helen

“Met vriendelijke groet, Sandra”

“Heel erg bedankt voor de goede en snelle service! TOP! Ik heb al meerdere malen gebruik gemaakt van jullie kaartenservice en zal zeker een vaste klant blijven!”

Met vriendelijke groet, Sandra

“Groetjes, Kim”

“Ik wil even laten weten dat de kaarten erg mooi zijn geworden!! Iedereen heeft ze ontvangen. Dat maakt onze trouwdag nog completer!! Dank jullie wel!!”

Groetjes, Kim

“Met vriendelijke groet, Esther”

“Hartstikke bedankt voor de trouwkaartjes. Ik heb ze net binnengekregen! Ik ben zeer tevreden en ik vind jullie heel erg vriendelijk en behulpzaam! Ik hoop in de toekomst mijn kaartjes vaker bij jullie te bestellen!”

Met vriendelijke groet, Esther

“Met vriendelijke groeten, J. en L. Sleutjes”

“We hebben onze trouwkaarten ontvangen! Ze zien er keurig uit, waarvoor onze dank. Als we nog iets nodig hebben, weten we Kaartje2go te vinden!”

Met vriendelijke groeten, J. en L. Sleutjes

“Groetjes, Sander”

“We hebben onze trouwkaartjes ontvangen en zijn helemaal tevreden. Een topservice, echt geweldig. Daar kunnen veel bedrijven nog wat van leren. Dikke pluim!!!!”

Groetjes, Sander

“Marc & Wendy op PerfectWedding.nl”

“Supermooie kaarten voor een goede prijs, die snel geleverd worden! Wij hebben alleen maar complimenten gehad op onze trouwkaart.”

Marc & Wendy op PerfectWedding.nl

“Yvonne”

“De sluitzegels zijn erg leuk en bieden echt een toegevoegde waarde aan de envelop. Al veel positieve reacties gekregen van de ontvangers van onze trouwkaarten.”

Yvonne