Ervaringen met trouwkaarten

We krijgen vaak leuke reacties van onze klanten. Op deze pagina hebben we een groot aantal ervaringen met (en recensies over) Kaartje2go voor je verzameld. Natuurlijk krijgen we ook wel eens klachten. En die lossen we gewoon netjes op, zonder gedoe. Dus als je ooit niet helemaal 101% tevreden bent, laat het ons dan meteen weten. Wij staan voor je klaar!!

“Meta (via Facebook)”

“Vandaag hebben we onze (proef)trouwkaart ontvangen en we zijn er erg blij mee. We moeten nog even kijken of de locatie gaat worden zoals het nu op de kaart staat en daarna gaan we ze zeker bij jullie bestellen, helemaal top!”

Meta (via Facebook)

“John en Karin”

“Gisteren hebben wij onze trouwkaarten ontvangen en langs deze weg willen wij jullie complimenteren met jullie geweldige site. De kaarten zijn prachtig geworden. Wij zullen jullie site dan ook zeker aanbevelen.”

John en Karin

“Susan & Jorrit”

“Omdat we zo superblij met onze trouwkaarten waren, hebben we ook de bedankkaartjes van ons fantastische huwelijksfeest bij jullie besteld. We zijn het helemaal eens met VARA Kassa. Kaartje2go heeft de zaken goed voor elkaar!”

Susan & Jorrit

“Heel hartelijk dank, Lies”

“Ik heb dinsdagavond mijn kaartjes besteld en had ze woensdag al ik huis. Ik ben zeer tevreden over de kaartjes, ze zijn prachtig. Dankzij Kaartje2go!”

Heel hartelijk dank, Lies

“Treintje”

“Bedankt voor onze mooie trouwkaarten! We zijn er echt heel blij mee. Ze waren netjes binnen een dag geleverd. Ook de enveloppen die bijgeleverd waren, waren van zeer goede kwaliteit! Dus top!”

Treintje

“Annet”

“Wij willen jullie even laten weten dat wij supertevreden zijn over de bestelling/kaarten! De service was gewoonweg perfect! Ga zo door. Wij hebben vele positieve reacties gekregen op onze mooie kaarten.”

Annet

“Groeten, Richard”

“Wij willen u graag bedanken voor de uitstekende service die u ons gegeven heeft door het herstellen van onze fout in de tekst van onze trouwkaarten. Wij hebben de nieuwe kaarten ontvangen, helemaal gratis! Wij zijn voor veel meer dan 101% tevreden!”

Groeten, Richard

“Met vriendelijke groet, Maaike en Robert”

“Blij verrast waren we door jullie mooie kwaliteit trouwkaarten! De Consumentenbond heeft jullie terecht uitgeroepen tot beste kaartjesmaker.”

Met vriendelijke groet, Maaike en Robert

“Nogmaals bedankt, Benita en Nicole”

“We zijn erg blij met de kaarten en jullie fantastische service, we vertellen dat aan iedereen door!”

Nogmaals bedankt, Benita en Nicole

“Vriendelijke groet, Gieta”

“Gistermiddag heb ik de prachtige kaarten in zeer goede staat ontvangen. Wat fijn dat mijn eerste ervaring met jullie zo goed is verlopen! HEERLIJK!! In de toekomst zal ik zeker weer met jullie zaken doen!”

Vriendelijke groet, Gieta

“Hartelijke groet, Annemarie”

“De bestelling met trouwkaarten is inderdaad vanmiddag bezorgd, ik ben zeer tevreden over het resultaat!”

Hartelijke groet, Annemarie

“Hartelijke groeten, David & Helen”

“We hebben de trouwkaarten inmiddels binnen en ze zijn prachtig! Precies wat we wilden, bedankt! Dat wordt goede reclame voor jullie. Mede dankzij jullie gaan wij nu op naar een mooie trouwdag.”

Hartelijke groeten, David & Helen

“Groetjes, Dinanda”

“We hebben de mooie trouwkaartjes ontvangen. Hartelijk dank daarvoor en voor alle moeite en goede service.”

Groetjes, Dinanda

“Mvg, Annemieke”

“Ik wil graag nog een reactie op de site zetten over onze trouwkaarten. We zijn er zo blij mee. En we hebben zulke leuke reacties op onze kaart gehad. Echt super!”

Mvg, Annemieke

“Groetjes, Kim”

“Ik wil even laten weten dat de kaarten erg mooi zijn geworden!! Iedereen heeft ze ontvangen. Dat maakt onze trouwdag nog completer!! Dank jullie wel!!”

Groetjes, Kim

“Met vriendelijke groet, Esther”

“Hartstikke bedankt voor de trouwkaartjes. Ik heb ze net binnengekregen! Ik ben zeer tevreden en ik vind jullie heel erg vriendelijk en behulpzaam! Ik hoop in de toekomst mijn kaartjes vaker bij jullie te bestellen!”

Met vriendelijke groet, Esther

“Groet Cynthia”

“Ik heb de trouwkaarten ontvangen en wat zijn ze prachtig! Een lust voor het oog (natuurlijk ook om de foto ;-)) en goede kwaliteit! Bedankt, ik zal ze met plezier versturen en bij de volgende gelegenheid kom ik zeker weer terug.”

Groet Cynthia

“Jannie & Cees”

“Wij zijn aangenaam verrast door de goede kwaliteit van de afdrukken die jullie gebruiken. De trouwkaart is echt heel mooi geworden en wij zijn er erg blij mee. Ga door op deze weg met jullie hoge kwaliteit en prima service.”

Jannie & Cees

“Suzanne & André”

“Bij dezen wil ik jullie ontzettend bedanken voor het prachtige werk dat jullie geleverd hebben. Wij hebben onze trouwkaarten bij jullie besteld en zijn meer dan tevreden over de kwaliteit en zeker ook de verhouding met de prijs en levertijden.”

Suzanne & André

“Groetjes, Sander”

“We hebben onze trouwkaartjes ontvangen en zijn helemaal tevreden. Een topservice, echt geweldig. Daar kunnen veel bedrijven nog wat van leren. Dikke pluim!!!!”

Groetjes, Sander