Reacties e-mail

Bedankt

We hebben vandaag de kaartjes ontvangen, waarvoor dank. Als ook voor de kwaliteit en service.

Mvg, Fam. Deneire
Mooie, gedrukte kaarten

Bij dezen laat ik jullie weten dat mijn kerstkaartjes veilig en wel zijn aangekomen vandaag. Waarvoor mijn dank en nogmaals bedankt voor de mooie, gedrukte kaarten. Hiermee wil ik jullie ook langs deze weg een gezellig kerstfeest en een gelukkig en gezond nieuwjaar toewensen.

Groetjes, Veerle
Dikke merci

Ik heb net mijn tweede kaartje gemaakt en ik vind het super!!! Een kaartje zo persoonlijk maken en dat voor dezelfde prijs als een kaartje kopen in de winkel. Een dikke merci voor het eerste gratis kaartje waar mijn kleine neefje heel blij mee was! Ik kom zeker terug!

Groetjes, Jenny
Perfecte service

Ik wilde jullie eigenlijk alleen bedanken voor de perfecte service. Mijn proefkaartjes heb ik netjes en snel ontvangen. De betaling is altijd supermakkelijk, een ruime keuze aan leuke kaarten en makkelijk te personaliseren. Toen de baby eenmaal geboren was, was het zo gedaan. Nog even aanpassen op de laptop en de adressen snel invoeren zodat het lekker makkelijk door jullie verstuurd kan worden. En snel!! Veel succes verder met de website!!

Groetjes, Elif
Prachtig

De bestelde kaartjes zijn reeds toegekomen. Hartelijk dank, ze zijn zoals altijd weer prachtig.

Groet uit Antwerpen, Emy

Reacties Facebook

Miranda De Goede

Voor het eerst kaartjes besteld en super tevreden!! Snel in huis!! Top

18 augustus 2017
Riet van Dien-Kok

Zeer tevreden,keurig netjes geleverd

18 augustus 2017
Gavon Smit

Kaartje2go heeft voor ons de geboortekaartjes geregeld. Helaas waren wij vergeten om de datum te vermelden op het kaartje waardoor wij geen juiste kaartjes hadden. Zeer net bedrijf die met oplossingen komt. waar elke klant tevreden mee mag zijn. Ik raad daarom kaartje2go niet alleen om de prijs maar ook om de service aan.

17 augustus 2017
Jolien Vermeeren

Snelle service!

16 augustus 2017
Kathie Hoflak

Wij zijn zeer tevreden over de werking, gemakkelijk te besturen programma! Zo geleverd op het gewenste adres, makkelijk te betalen. En zeer snel geleverd. Zeker voor herhaling vatbaar

15 augustus 2017
Claudia Vermeulen-Vos

Namens mijn schoonouders een "proef"kaartje besteld voor hun 50 jarige huwlijksfeest. Kaartje was erg naar hun zin,alleen wilde ze het kaartje een maatje groter. Bij de grotere kaart was ik zelf vergeten de "voorbeeld"namen te veranderen in hun eigen namen. Gebeld met kaartje2 go en daar doen ze echt niet moeilijk. Kreeg kostenloos 40 nieuwen kaarten toegestuurd met de goede namen. Helemaal top van kaartje2 go en wat een geweldige service.

12 augustus 2017
Carmen Koopman

Complimenten aan Kaartje2go voor de goede service. Afgelopen donderdag is mijn oma ingeslapen. Ze heeft tot het laatste moment alle regie in eigen hand gehad. Zo ook voor het uitkiezen van de rouwkaart. Echter stond de kaart die zij graag wilde 1,5 week daarvoor ineens niet meer op de site, bleek uit het assortiment te gaan. Na zelf telefonisch contact te hebben gezocht, hebben ze de kaart tijdelijk weer terug online gezet waardoor we deze kaart alsnog konden gebruiken. Heel vriendelijk te woord gestaan en heel netjes een reactie via de email terug gekregen. Super blij dat ze ons goed hebben kunnen helpen. De kaart is echt heel mooi geworden en precies zoals mijn oma het heeft gewild.

12 augustus 2017

Reacties Twitter

Nicole Langen Foto

Bestellingen gedaan oa bij @kaartje2go en nu herinneringen van klanten op de post doen #pakjes #fotoalbums #memories https://t.co/BQJzMZtKer

14 augustus 2017
Bas Kulderij

Super nette service van @kaartje2go naar aanleiding van een fout bij de betaling.

14 augustus 2017
iets fraais

Nieuw, #kleurrijk fraais @kaartje2go via https://t.co/JNUqpvAnJj #trouwen #trouwkaart #bloemen… https://t.co/hgNtzJHPSA

3 augustus 2017
Lisbeth Immerzeel

@jolandeduiven @kaartje2go

1 augustus 2017
Jolande Duivenvoorde

@Lisbeth_impie @kaartje2go haha nog even geduld, nieuwsgierig aagje

1 augustus 2017
Lisbeth Immerzeel

@jolandeduiven @kaartje2go Oh wat voor kaartje?

1 augustus 2017
Meemaw

@kaartje2go Zo ver we gehoord hebben wel!

31 juli 2017
Jolande Duivenvoorde

Dank je wel @kaartje2go voor de snelle levering en goede service. Uitnodigingen zijn mooi geworden

31 juli 2017