Ervaringen met Kaartje2go

Wij zijn heel trots op het predikaat "Best getest door de Consumentenbond" (2008) en "Best getest door Vara Kassa” (2011). Bovendien hebben we in december 2015 de "Warme Douche" mogen ontvangen van TROS Radar. 

Toch zijn we het meest trots op de reacties die we van jullie krijgen! En je vindt ze overal. Veel mooie reacties over onze geboortekaartjes zijn bijvoorbeeld te vinden op Facebook. Ook op Ekomistaan leuke, enthousiaste en soms ontroerende ervaringen van onze klanten.

Wij zijn er van overtuigd dat alle leuke reacties er voor gezorgd hebben dat al meer dan een miljoen mensen een kaart bij ons hebben verstuurd! Wil je ook een reactie achterlaten? Je kunt ons mailen op info@kaartje2go.nl of zelf ergens een reactie plaatsen.

Reacties e-mail

Bedankt

We hebben vandaag de kaartjes ontvangen, waarvoor dank. Als ook voor de kwaliteit en service.

Mvg, Fam. Deneire
Mooie, gedrukte kaarten

Bij dezen laat ik jullie weten dat mijn kerstkaartjes veilig en wel zijn aangekomen vandaag. Waarvoor mijn dank en nogmaals bedankt voor de mooie, gedrukte kaarten. Hiermee wil ik jullie ook langs deze weg een gezellig kerstfeest en een gelukkig en gezond nieuwjaar toewensen.

Groetjes, Veerle
Dikke merci

Ik heb net mijn tweede kaartje gemaakt en ik vind het super!!! Een kaartje zo persoonlijk maken en dat voor dezelfde prijs als een kaartje kopen in de winkel. Een dikke merci voor het eerste gratis kaartje waar mijn kleine neefje heel blij mee was! Ik kom zeker terug!

Groetjes, Jenny
Perfecte service

Ik wilde jullie eigenlijk alleen bedanken voor de perfecte service. Mijn proefkaartjes heb ik netjes en snel ontvangen. De betaling is altijd supermakkelijk, een ruime keuze aan leuke kaarten en makkelijk te personaliseren. Toen de baby eenmaal geboren was, was het zo gedaan. Nog even aanpassen op de laptop en de adressen snel invoeren zodat het lekker makkelijk door jullie verstuurd kan worden. En snel!! Veel succes verder met de website!!

Groetjes, Elif
Prachtig

De bestelde kaartjes zijn reeds toegekomen. Hartelijk dank, ze zijn zoals altijd weer prachtig.

Groet uit Antwerpen, Emy

Reacties Facebook

Jan van Hout

Kaartje gemaakt voor het feest van mijn 50e verjaardag. Niet alleen makkelijk te gebruiken software op de site, ook nog eens heel goedkoop. En kwalitatief goed! Alleen.... toen raakten ze zoek in de post. Contact gezocht via de site en de kaartjes zijn gratis herdrukt, kreeg ze de volgende dag. Dus niets anders dan een opgestoken duim voor Kaartje2go!!

21 juli 2018
Elwin Ekker

Super mooi kaartje gemaakt en perfect bezorgt! Daarnaast super service en snelle reacties! Klasse!

20 juli 2018
Kelly Tierney

My partner and I decided to throw a sort of last minute surprise for his Oma's 80th birthday. Invitations were needed, of course. Your site made it so easy to smack a picture on the front and put all of the information on the back. We had you mail them for us and it seems that everyone received them within two days. Really very happy with the quality of the invitations, the speedy turnaround with having them mailed and the ability to personalize them easy enough. Bedankt!

20 juli 2018
Chantal de Kok

Snelle levering en supermooie, professionele kaartjes! Top!! Ik ben dik tevreden! ???

19 juli 2018
Els Verhoeks

Mooie kaarten super service ?

15 juli 2018
Mien Wullems

een hele goede ervaring ,meteen antwoord en direct veranderd als er iets niet goed is. geweldig

13 juli 2018
Rita Vandeputte

Ik bestelde voor het eerst kaartjes bij Kaartje2go én het zal zeker niet de laatste keer zijn! Ik ben super tevreden over mijn bestelling: verliep vlot en zonder problemen, de levering liet echt niet lang op zich wachten én de kwaliteit van de kaartjes is "op en top". Ik kreeg ook een kennismakingskorting wat leuk meegenomen is! Hopelijk worden bestaande klanten blijvend in de watten gelegd: dat kan ik nu nog niet beamen doch uit ondervinding met andere bedrijven is dit nu net het negatief punt nl. nieuwe klanten extra in de watten leggen, bestaande klanten worden op dat vlak vergeten. Benieuwd wat de toekomst brengt...

12 juli 2018

Reacties Twitter

Kirsten

Taakje vandaag, geboortekaartjes schrijven! ? @kaartje2go https://t.co/cMw4d4jhiV

9 januari 2019
Ilse Jansen

@kaartje2go Ja klopt bedankt voor jullie goede snelle service, kaart is nu door de ontvanger ontvangen!!

31 december 2018
marjolein zumkehr

@kaartje2go Bedankt voor de super snelle levering van de geboortekaartjes van onze dochter! Super service ????

23 december 2018
Hannie

@ingeklinkert @kaartje2go @PostNL Wat vervelend! Ik heb de afgelopen week twee keer kaarten bij @kaartje2go besteld… https://t.co/WFQ5RPKlDx

20 december 2018
Kathinka Vaes

Wat een geweldige service van @kaartje2go. 3 bestellingen verstuurd maar 1 komt niet aan door @PostNL. Ze printen e… https://t.co/Hz99L8d4bP

20 december 2018
lilly

@kaartje2go hiii kaartje 2 go! Ik heb vorige week kaarten besteld maar 1 ervan is nog steeds niet bezorgd ? kunnen jullie mij helpen?

20 december 2018
Welmoed Plantinga

Fijne feestdagen✨ mag de #VriendenvanMeander wensen dankzij de twee dozen met gratis wenskaarten die we van… https://t.co/MlgVlTdlKq

19 december 2018
Marguerita Bisschop

De #kerstkaarten zijn binnen! Vloppen schrijven maar... dankjewel @kaartje2go gister besteld nu al door de bus… https://t.co/MJ6bkc2z5j

13 december 2018