Reacties e-mail

Bedankt

We hebben vandaag de kaartjes ontvangen, waarvoor dank. Als ook voor de kwaliteit en service.

Mvg, Fam. Deneire
Mooie, gedrukte kaarten

Bij dezen laat ik jullie weten dat mijn kerstkaartjes veilig en wel zijn aangekomen vandaag. Waarvoor mijn dank en nogmaals bedankt voor de mooie, gedrukte kaarten. Hiermee wil ik jullie ook langs deze weg een gezellig kerstfeest en een gelukkig en gezond nieuwjaar toewensen.

Groetjes, Veerle
Dikke merci

Ik heb net mijn tweede kaartje gemaakt en ik vind het super!!! Een kaartje zo persoonlijk maken en dat voor dezelfde prijs als een kaartje kopen in de winkel. Een dikke merci voor het eerste gratis kaartje waar mijn kleine neefje heel blij mee was! Ik kom zeker terug!

Groetjes, Jenny
Perfecte service

Ik wilde jullie eigenlijk alleen bedanken voor de perfecte service. Mijn proefkaartjes heb ik netjes en snel ontvangen. De betaling is altijd supermakkelijk, een ruime keuze aan leuke kaarten en makkelijk te personaliseren. Toen de baby eenmaal geboren was, was het zo gedaan. Nog even aanpassen op de laptop en de adressen snel invoeren zodat het lekker makkelijk door jullie verstuurd kan worden. En snel!! Veel succes verder met de website!!

Groetjes, Elif
Prachtig

De bestelde kaartjes zijn reeds toegekomen. Hartelijk dank, ze zijn zoals altijd weer prachtig.

Groet uit Antwerpen, Emy

Reacties Facebook

Diana Boute

Hele fijne service. Aan de telefoon kaartje laten aanpassen met een mooi resultaat. Volgende dag hadden we ze al in huis.

Vandaag, 14:00
Ria Krul van Esch

Geweldige service! Had 30 uitnodigingen besteld met foto, helaas de foto was erg flats, daarover gemaild, geen probleem, kreeg meteen 30 nieuwe kaarten toegestuurd met foto goed op kleur, kosteloos!! Snel en vakkundig! Super bedrijf!

Gisteren, 16:00
Desiree Van Gent

Vandaag me kaartjes ontvangen die ik als proefdruk heb laten afdrukken Goede kwaliteit Maar krijg alle kaartjes apart bezorgd met me adres er op Erg jammer dit Misschien de volgende keer de kaartjes in een envelop versturen

22 juli 2017
Sonck Melissa

Super tevreden met een lach keek ik naar mijn uitnodigingen en is klaar om te verzenden heel erg bedankt !!!!!

19 juli 2017
Anja Melein

Super goede service. Uitstekende communicatie, vragen werden direct en correct beantwoord. Kaartjes besteld maar zat een klein foutje in ( mijn eigen schuld). Direct na bestellen contact opgenomen via chat. Kaartjes waren al gedrukt maar werden kosteloos aangepast en opgestuurd. Ontzettend bedankt kaartje2go.

18 juli 2017
Roel Bennema

ik had een fout gemaakt en meteen en mail gestuurd en werd kosteloos nieuwe kaartjes gemaakt helemaal top kaartje2go

14 juli 2017
Petra Kuyntjes

Super Service! Ik had kaarten besteld en was door 1 of andere reden van het email adres aan het einde de letter l vergeten. Dus geen .nl, maar n Ik had een tip gevraagd om de letter l toe te voegen. Binnen een uur een mail terug dat ze kosteloos nieuwe wilde opsturen. Kaart was ook inmiddels gewijzigd door Kaartje2go. Top service! Bedankt Kaartje2go.

14 juli 2017

Reacties Twitter

Milenka

De kaartjes zijn binnen @kaartje2go. Er wordt dankbaar gebruik gemaakt van de doos

11 juli 2017
iets fraais

Vorig jaar zijn er via @kaartje2go maar liefst 71.631 kaarten uit mijn collectie verstuurd! Heel… https://t.co/vaXiz0Qw66

10 maart 2017
Carla Böttcher

@kaartje2go Dank voor jullie snelle service. Mooie kwaliteit verhuiskaarten en heel snel bezorgd. Ook leuk dat je ze zelf samen kunt stellen

6 maart 2017
Patrick Wolf

Vacature front-end developer https://t.co/Xzf6xb3k9h via @kaartje2go

3 maart 2017
Talissa

@kaartje2go ook via deze weg: bedankt voor jullie enorm goede service! Volgende keer bestel ik zeker mijn kaartjes weer bij jullie!

1 maart 2017
Inge©

Fröbeltijd

1 maart 2017
Marloes van Zoelen

Je hebt klantenservice en klantenservice. @kaartje2go doet aan klantenservice met een grote K! #lichtpuntje

27 februari 2017
NUILERD 1E KLAS

@kaartje2go complimenten voor jullie website en correcte keurige ver- en bezorging van de kaarten ! TOP !

27 februari 2017