Ga naar de inhoud
klant reacties kaartje2go

Ervaringen met Kaartje2go

Wij zijn heel trots op het predikaat "Best getest door de Consumentenbond" (2008) en "Best getest door Vara Kassa" (2011). Bovendien hebben we in december 2015 de "Warme Douche" mogen ontvangen van TROS Radar en in 2019 de Shopping Awards XL in de categorie speelgoed & cadeaus. 

Toch zijn we het meest trots op de reacties die we van jullie krijgen! En je vindt ze overal. Veel mooie reacties over onze geboortekaartjes zijn bijvoorbeeld te vinden op Facebook. Ook op Ekomi staan leuke, enthousiaste en soms ontroerende ervaringen van onze klanten.

Wij zijn er van overtuigd dat alle leuke reacties er voor gezorgd hebben dat al meer dan een miljoen mensen een kaart bij ons hebben verstuurd! Wil je ook een reactie achterlaten? Je kunt ons mailen op info@kaartje2go.nl of zelf ergens een reactie plaatsen.

Was even wennen. Maar nu fijn om mee te werken en leuke, gepersonaliseerde kaarten te versturen.
Goede service, en ook op tijd binnen
van de ontvanger niets gehoord, dus ik weet het niet
Zeer goede ervaringen
Fijne site, gebruikers vriendelijk!
Jullie zijn een verademing tov Greetz. Een mooie en begrijpelijke tool om kaartjes e maken en om kaartjes aan te passen. Wijst zichzelf allemaal. Zelfs mijn dochter van 11 vindt makkelijk haar weg. Als trouwe besteller van kaartjes zou ik wel iets meer van jullie verwachten om mij aan jullie te binden. Meer waardering voor de trouwe besteller.
Prima website
Mooie kaarten Ruime keuze Goede prijs
Goed aanbod van kaarten met goede en eenvoudige mogelijheden tot aanpassen van ontwerp.
Het betrof een condoleance kaart. De ontvanger vond hem heel mooi en het werd erg gewaardeerd. Ik zou niet weten wat er verbeterd zou kunnen worden. Ik ben in ieder geval tevreden
Het is een makkelijk programma om een heel persoonlijke kaart te maken. De achterzijde bleef in eerste instantie in de kleur staan van het voorbeeld, maar na een berichtje naar de klantenservice werd dit gelijk aangepast. De bestelling werd ook vlot geleverd. Bedankt, heel blij mee !
Het maken van de kaart ging super makkelijk en de kaart is netjes op tijd bezorgd op de verjaardag van mijn neefje.
Snelle levering, veel keus, mooie kwaliteit en niet duur! Kortom: Top!!
Ik ben zeer tevreden over de geleverde kaarten. Opmerkingen heb ik niet omdat alles naar volle tevredenheid is uitgevoerd.
Altijd het verzenden van een kaartje bij de hand. Onafhankelijk waar je op dat moment bent. Onverwacht kan ik van deze service gebruik maken. Geen kaartjes of postzegels in de kast. Geen probleem. Een kaartje versturen is op deze manier altijd bij de hand. Kortom klasse!

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.