Reacties e-mail

Bedankt

We hebben vandaag de kaartjes ontvangen, waarvoor dank. Als ook voor de kwaliteit en service.

Mvg, Fam. Deneire
Mooie, gedrukte kaarten

Bij dezen laat ik jullie weten dat mijn kerstkaartjes veilig en wel zijn aangekomen vandaag. Waarvoor mijn dank en nogmaals bedankt voor de mooie, gedrukte kaarten. Hiermee wil ik jullie ook langs deze weg een gezellig kerstfeest en een gelukkig en gezond nieuwjaar toewensen.

Groetjes, Veerle
Dikke merci

Ik heb net mijn tweede kaartje gemaakt en ik vind het super!!! Een kaartje zo persoonlijk maken en dat voor dezelfde prijs als een kaartje kopen in de winkel. Een dikke merci voor het eerste gratis kaartje waar mijn kleine neefje heel blij mee was! Ik kom zeker terug!

Groetjes, Jenny
Perfecte service

Ik wilde jullie eigenlijk alleen bedanken voor de perfecte service. Mijn proefkaartjes heb ik netjes en snel ontvangen. De betaling is altijd supermakkelijk, een ruime keuze aan leuke kaarten en makkelijk te personaliseren. Toen de baby eenmaal geboren was, was het zo gedaan. Nog even aanpassen op de laptop en de adressen snel invoeren zodat het lekker makkelijk door jullie verstuurd kan worden. En snel!! Veel succes verder met de website!!

Groetjes, Elif
Prachtig

De bestelde kaartjes zijn reeds toegekomen. Hartelijk dank, ze zijn zoals altijd weer prachtig.

Groet uit Antwerpen, Emy

Reacties Facebook

Alexandra Smits

Kaartje2go is echt geweldig! Een tijdje terug kaartjes laten maken voor mijn ouders hun 50 jarig huwelijk en toen we ze in de bus kregen zag ik dat er fout in zat. Ik baalde natuurlijk verschrikkelijk en toen heb ik contact opgenomen met kaartje2go en uitgelegd dat er een fout in zat en dat dat ook nog mijn eigenlijk schuld was. En toen kreeg ik als antwoord geen probleem mevrouw wij maken dat gewoon opnieuw en zeg maar wat erbij of veranderd moet worden. En dat helemaal kosteloos dat vind ik nogmaals GEWELDIG. Bedankt kaartje2go voor deze goeie service.

Gisteren, 14:00
Dianne Boogaard-tacx

Geboorte kaartjes waren weer prachtig! Bedankt!

22 juni 2017
Brigitte Jeurissen

Super service 50 kaarten besteld en toch nog laat in de middag een foutje in het email adres geconstateerd. Met de service van kaartje2go contact opgenomen en toen werden kostenloos de kaarten opnieuw gemaakt! Met correct email adres! Top geregeld!

20 juni 2017
Rianne Van Klompenburg

Super goede service krijg je van kaartje to go!! Had ondanks veel checken een spelfout gemaakt. En ondanks dat dit mijn eigen fout is heeft kaartje to go. Mijn kosteloos een nieuwe bestelling gestuurd zonder spelfout. Vriendelijk te woord gestaan en super snel geregeld. Zou ze zeker aanbevelen bij vrienden en familie. Bedankt kaartje to go!

20 juni 2017
Rick van der Schans

Kaartje2Go heeft erg mooie trouwkaarten, een handige app om de kaartjes aan te passen en een goede en snelle service. Ook het klanttevredenheidsteam is heel vriendelijk en denken met je mee. Kortom een erg goed bedrijf! Ik zou dit bedrijf zeker aanbevelen!

20 juni 2017
Jessica Bastiaans

Hele fijne site. Levert goede kwaliteit en altijd op tijd bezorgd!!

19 juni 2017
Anke van der Meer

Als ontwerper weet ik dat de selectie leuk is, maar ik verstuur ook regelmatig een kaartje. De kwaliteit is super en het is heel fijn dat je van te voren in kunt plannen voor verjaardagen.

19 juni 2017

Reacties Twitter

iets fraais

Vorig jaar zijn er via @kaartje2go maar liefst 71.631 kaarten uit mijn collectie verstuurd! Heel… https://t.co/vaXiz0Qw66

10 maart 2017
Carla Böttcher

@kaartje2go Dank voor jullie snelle service. Mooie kwaliteit verhuiskaarten en heel snel bezorgd. Ook leuk dat je ze zelf samen kunt stellen

6 maart 2017
Patrick Wolf

Vacature front-end developer https://t.co/Xzf6xb3k9h via @kaartje2go

3 maart 2017
Talissa

@kaartje2go ook via deze weg: bedankt voor jullie enorm goede service! Volgende keer bestel ik zeker mijn kaartjes weer bij jullie!

1 maart 2017
Inge©

Fröbeltijd

1 maart 2017
Marloes van Zoelen

Je hebt klantenservice en klantenservice. @kaartje2go doet aan klantenservice met een grote K! #lichtpuntje

27 februari 2017
NUILERD 1E KLAS

@kaartje2go complimenten voor jullie website en correcte keurige ver- en bezorging van de kaarten ! TOP !

27 februari 2017
NUILERD 1E KLAS

@kaartje2go goede en makkelijke site, meteen 2x gebruik v gemaakt TOP !

15 februari 2017