Reacties e-mail

Bedankt

We hebben vandaag de kaartjes ontvangen, waarvoor dank. Als ook voor de kwaliteit en service.

Mvg, Fam. Deneire
Mooie, gedrukte kaarten

Bij dezen laat ik jullie weten dat mijn kerstkaartjes veilig en wel zijn aangekomen vandaag. Waarvoor mijn dank en nogmaals bedankt voor de mooie, gedrukte kaarten. Hiermee wil ik jullie ook langs deze weg een gezellig kerstfeest en een gelukkig en gezond nieuwjaar toewensen.

Groetjes, Veerle
Dikke merci

Ik heb net mijn tweede kaartje gemaakt en ik vind het super!!! Een kaartje zo persoonlijk maken en dat voor dezelfde prijs als een kaartje kopen in de winkel. Een dikke merci voor het eerste gratis kaartje waar mijn kleine neefje heel blij mee was! Ik kom zeker terug!

Groetjes, Jenny
Perfecte service

Ik wilde jullie eigenlijk alleen bedanken voor de perfecte service. Mijn proefkaartjes heb ik netjes en snel ontvangen. De betaling is altijd supermakkelijk, een ruime keuze aan leuke kaarten en makkelijk te personaliseren. Toen de baby eenmaal geboren was, was het zo gedaan. Nog even aanpassen op de laptop en de adressen snel invoeren zodat het lekker makkelijk door jullie verstuurd kan worden. En snel!! Veel succes verder met de website!!

Groetjes, Elif
Prachtig

De bestelde kaartjes zijn reeds toegekomen. Hartelijk dank, ze zijn zoals altijd weer prachtig.

Groet uit Antwerpen, Emy

Reacties Facebook

Anja Konings

Geweldige site om je kaartjes te bestellen. Duidelijk,Mooie kwaliteit en heel veel keuze. Zou het echt iedereen aanraden en leuke actie,je eerste kaartje gratis!!! Top kaartje 2go.!!!!

Gisteren, 12:00
Gerja van Milgen-Ruitenberg

Ben al enige jaren klant en doe niet anders meer dan kaartjes versturen via Kaartje2go! Het is een hele gebruiksvriendelijke site en ook als er wat mis gaat dan is de service echt top!!! Kaartje2go is in 1 woord FANTASTISCH!!!!

16 november 2017
Magda Kajim

Super service ,als het niet naar wens is zorgen ze dat het zo snel mogelijk in orde komt!! Een dikke duim voor Kaartje2go

15 november 2017
Goof van der Vis

Ik heb gezocht en kaartje2go gevonden. Wat ze beloofd hebben is waargemaakt, bedankt daar voor

12 november 2017
Marcel En Mariska Huisma

Ik ben echt ontzettend blij met kaartje2go �� Paar dagen geleden kerstkaarten besteld, nooit gezien dat er nog een voorbeeld tekst op stond. Ik dacht toch maar even een mail sturen, en ik kreeg de zelfde dag nog een reactie terug, en had de volgende dag kosteloos nieuwe kaartjes in de brievenbus. Echt een ontzettend goede service... BEDANKT kaartje2go ��

12 november 2017
Roos Zwiersen-Ruwette

Vijf jaar geleden maakte ik mijn eerste kaart bij Kaartje2go en sindsdien maakte ik er 169, mèt of zonder eigen foto’s, meestal mèt, voor alle denkbare gelegenheden. Mensen kijken naar mijn kaarten uit, omdat ze altijd persoonlijk zijn, dankzij de mogelijkheden die kaartje2go daartoe biedt en ik heb er zelf veel plezier in om ze te maken. In die vijf jaar is de software meerdere keren aangepast en uitgebreid, waardoor het maken van kaarten steeds leuker is geworden. Ik ben een echte fan van kaartje2go! Complimenten voor het enthousiaste en klantvriendelijke team!

12 november 2017
Petra Weggemans

Kerstkaarten besteld met eigen foto, tekst en versieringen. De opdracht is keurig verzorgd en super snel geleverd. Zeer tevreden!

10 november 2017

Reacties Twitter

Jeanine

Deze dame heeft haar kerstkaarten al binnen. @kaartje2go #spon https://t.co/KsO7nbIkSa

16 november 2017
Iena Redeker

@Adjuh Gewoon bij @kaartje2go !

13 november 2017
Arnoud

Namens @kaartje2go bij E-commerce Insights in de Jaarbeurs #conversie #UX https://t.co/5vh6MWTmMm

9 november 2017
Welmoed Plantinga

Bedankt voor de felicitatie @Cardstocare en @kaartje2go! @MeanderMC eerste ziekenhuis met kaartenmodule voor… https://t.co/0Jwi4XqNph

9 november 2017
Ruud Kesler

Goedemorgen Beloond worden door jou klanten Om de bezorging die je doet voor @PostNL Van @kaartje2go chocolade krijgen. Dank jullie

13 oktober 2017
Daniëlle Ducheine

Hou jij ook zo van Sushi! Weer leuke aanvulling op kaartje2go https://t.co/cSYIJdFRRk

11 oktober 2017
Linda

Nou ik ben fan hoor! @kaartje2go #kaartje2go. Mooie site en kaarten vlot gemaakt.

8 september 2017
Sanne Bouman

Origineelste verjaardagskaart ooit! @kaartje2go https://t.co/wZ7SwiYtRs

6 september 2017