Ervaringen met geboortekaartjes

We krijgen vaak leuke reacties van onze klanten. Op deze pagina hebben we een groot aantal ervaringen met (en recensies over) Kaartje2go voor je verzameld. Natuurlijk krijgen we ook wel eens klachten. En die lossen we gewoon netjes op, zonder gedoe. Dus als je ooit niet helemaal 101% tevreden bent, laat het ons dan meteen weten. Wij staan voor je klaar!!

“Sam (via Facebook)”

“Wat een geweldige site, we hebben ons geboortekaartje uitgezocht en de proefdruk snel ontvangen. Zo mooi! Als ons kindje straks geboren is, is het een kwestie van foto veranderen, bestellen en versturen.”

Sam (via Facebook)

“Met vriendelijke groet, Mirjam”

“Hartelijk bedankt voor uw snelle reactie op mijn vraag. Ik ben helemaal enthousiast gemaakt door Kaartje2go. Wat een geweldige service, mooie kwaliteit en snelheid! Ik weet nu al zeker dat we de geboortekaartjes bij Kaartje2go gaan bestellen.”

Met vriendelijke groet, Mirjam

“Amytje (op Zwangerschapspagina.nl)”

“Hier ook erg tevreden over Kaartje2go. Wij hebben de geboortekaartjes en nu haar verjaardagskaarten weer hier besteld! Ik vind het een prima prijs-kwaliteitverhouding.”

Amytje (op Zwangerschapspagina.nl)

“Vriendelijke groeten, fam. te Bokkel-Goossens”

“Bij deze willen we jullie hartelijk bedanken voor de supermooie geboortekaartjes die jullie hebben afgedrukt voor ons dochtertje! We zijn er erg blij mee en krijgen veel leuke reacties! Ga zo door met jullie site!”

Vriendelijke groeten, fam. te Bokkel-Goossens

“Vriendelijke groet, Jose”

“Wat een goede en snelle service met ook nog eens een zeer tevredenstellend antwoord. Een voorbeeld voor vele andere bedrijven, mijn complimenten en dank! Nu wachten op de geboorte (over 2 dagen 'uitgerekend') en dan ga ik ze bestellen.”

Vriendelijke groet, Jose

“op Zwangerschapspagina.nl”

“Ik ben ook heel tevreden over Kaartje2go! En ten opzichte van de andere sites de goedkoopste! Een vriendin heeft er ook het geboortekaartje laten maken. Totaal anders dan de onze, maar ook een supermooi kaartje!”

op Zwangerschapspagina.nl

“Groet Sabina”

“Ik ben zeer tevreden met mijn proefkaart. Ik ben rond begin oktober uitgerekend en bestel dan zeker de kaarten bij jullie.”

Groet Sabina

“Hartelijk groet, Tiny”

“De positieve reacties op sites als babybytes.nl en zwangerschapspagina.nl zijn helemaal terecht. Jullie kaarten zijn de mooiste!”

Hartelijk groet, Tiny

“Uit: Babybytes.nl”

“Wij hebben de geboortekaartjes bij Kaartje2go besteld twee weken geleden. En ik ben erg tevreden over de service en kwaliteit. Ze zijn goed, en absoluut niet duur.”

Uit: Babybytes.nl

“Groetjes Frans, Eline & Nils”

“Afgelopen dinsdag hadden we onze geboortekaartjes bij Kaartje2go besteld, woensdagochtend waren ze er al. Erg goede service en superleuke kaartjes. We hebben al heel veel leuke reacties gehad van mensen. Absolute aanrader.”

Groetjes Frans, Eline & Nils

“Mvg Sara, Daan en ... Tom!”

“Bedankt voor de supermooie geboortekaartjes! De uitslag van de Consumentenbond is helemaal terecht. Onze Tom staat er prachtig op. Veel succes met jullie kaartjessite.”

Mvg Sara, Daan en ... Tom!

“Mvg Timon”

“Bedankt voor uw reactie! Het pakketje geboortekaartjes is gisteren om 17:30 bij ons bezorgd. De kaartjes zien er fantastisch uit! Bedankt voor de service!”

Mvg Timon

“Mvg Marit”

“Hartelijk dank voor de geboortekaartjes van Marleen. Dit was de eerste keer voor mij bij Kaartje2go. Ik kwam bij jullie door de uitslag in de Consumentengids. Wij zijn supertevreden. Met onze kaartjes, met jullie prijzen en met jullie service!”

Mvg Marit

“Groet, Monique”

“Wij hebben gisteren de kaartjes ontvangen. Ze zien er super uit, we zijn er blij mee. Bedankt voor de snelle, goede service. Wij weten voortaan waar we onze kaarten laten maken.”

Groet, Monique

“Dank, Linda”

“We hebben de kaartjes vandaag ontvangen. We zijn zeer tevreden over de kwaliteit en service.”

Dank, Linda

“H. van Asseldonk”

“Bedankt voor de schitterende geboortekaartjes! Ze zijn goed aangekomen en we zijn er heel blij mee!”

H. van Asseldonk

“Groetjes, Deborah”

“Ik heb de geboortekaartjes vanmiddag ontvangen! Ze zijn super geworden, zeker naar onze verwachtingen. We zijn er erg blij mee. Bedankt voor de goede en snelle service en bezorging!”

Groetjes, Deborah

“Groetjes, Tessa”

“Ik ben zeer tevreden. We hebben een proefkaart gemaakt voor ons geboortekaartje. Deze is mooi en naar wens, dus wij gaan in maart onze kaartjes bij jullie bestellen!”

Groetjes, Tessa

“Met vriendelijke groet, Heleen”

“We hebben bij jullie onze geboortekaartjes laten drukken en ze zijn heel erg leuk geworden. We zijn er zeker blij mee. Bedankt!”

Met vriendelijke groet, Heleen

“Groetjes, Linda”

“Ik vind het supertof dat ik een gratis proefkaartje mocht bestellen bij jullie voor ons geboortekaartje! Topservice!”

Groetjes, Linda