Ervaringen met geboortekaartjes

We krijgen vaak leuke reacties van onze klanten. Op deze pagina hebben we een groot aantal ervaringen met (en recensies over) Kaartje2go voor je verzameld. Natuurlijk krijgen we ook wel eens klachten. En die lossen we gewoon netjes op, zonder gedoe. Dus als je ooit niet helemaal 101% tevreden bent, laat het ons dan meteen weten. Wij staan voor je klaar!!

“Sam (via Facebook)”

“Wat een geweldige site, we hebben ons geboortekaartje uitgezocht en de proefdruk snel ontvangen. Zo mooi! Als ons kindje straks geboren is, is het een kwestie van foto veranderen, bestellen en versturen.”

Sam (via Facebook)

“Linda (via Trustpilot.nl)”

“Na het bestellen van onze geboortekaartjes op zondag hadden wij ze dinsdag vroeg al in huis. Netjes en goed ingepakt, supermooie kwaliteit en precies zoals we het ons hadden voorgesteld! Super!!!”

Linda (via Trustpilot.nl)

“Miriam (via Facebook)”

“De 4e van de maand hebben we een geboortekaartje ontworpen via de site, de 6e lag hij al op de mat. Ik ben er zó blij mee! Deze gaat het worden. Nu nog even wachten tot juli/augustus.”

Miriam (via Facebook)

“Meisjesmama (op Zwangerschapspagina.nl)”

“Onze dochter is net geboren en wij hebben het geboortekaartje ook via Kaartje2go geregeld. Wij zijn erg tevreden! Niet duur, kwaliteit is goed, verzendservice prima, groot aanbod, makkelijk in gebruik etc. Ik vind het een aanrader!”

Meisjesmama (op Zwangerschapspagina.nl)

“Vriendelijke groeten, fam. te Bokkel-Goossens”

“Bij deze willen we jullie hartelijk bedanken voor de supermooie geboortekaartjes die jullie hebben afgedrukt voor ons dochtertje! We zijn er erg blij mee en krijgen veel leuke reacties! Ga zo door met jullie site!”

Vriendelijke groeten, fam. te Bokkel-Goossens

“Vriendelijke groet, Jose”

“Wat een goede en snelle service met ook nog eens een zeer tevredenstellend antwoord. Een voorbeeld voor vele andere bedrijven, mijn complimenten en dank! Nu wachten op de geboorte (over 2 dagen 'uitgerekend') en dan ga ik ze bestellen.”

Vriendelijke groet, Jose

“Op Zwangerschapspagina.nl”

“Wij hebben onze geboortekaartjes via Kaartje2go.nl. Superservice, mooie kwaliteit en niet duur. Succes!”

Op Zwangerschapspagina.nl

“Hartelijke groet, Marianne”

“Bij de geboorte van mijn dochter wilden we graag 30 geboortekaartjes bestellen. Bij de meeste sites kon dit helaas niet. Bij jullie wel! Hartelijk dank voor de mooie kaartjes en tot volgend jaar.”

Hartelijke groet, Marianne

“Yvonne en Ronald”

“Onze geboortekaartjes zijn supermooi geworden! Ze zijn netjes en op tijd bezorgd. Bedankt!”

Yvonne en Ronald

“Hartelijke groet, Andréa”

“Wat geweldig om zó snel en zó uitgebreid antwoord te ontvangen van jullie!! Ik ga het gelijk proberen, super!! U wordt hartelijk bedankt en we hopen dat we binnen 15 weken van deze service gebruik mogen maken, als alles goed verloopt.”

Hartelijke groet, Andréa

“Uit: Babybytes.nl”

“Wij hebben de geboortekaartjes bij Kaartje2go besteld twee weken geleden. En ik ben erg tevreden over de service en kwaliteit. Ze zijn goed, en absoluut niet duur.”

Uit: Babybytes.nl

“Met vriendelijke groet, Elisabeth”

“Naar aanleiding van positieve reacties op Babyforum heb ik mijn geboortekaartje bij jullie besteld. Jullie hebben veruit de meeste keuze! En ook veruit de leukste prijzen. Veel succes en tot volgend jaar, als mijn dochter een jaar wordt!”

Met vriendelijke groet, Elisabeth

“Mamita, Babybytes.nl”

“Ik heb ook geboortekaartjes bij Kaartje2go besteld en ik was er heel tevreden over! Ik had zelf een proefdruk van het kaartje dat ik mooi vond besteld. Kaartje2go was stukken goedkoper en het kaartje is heel mooi geworden!”

Mamita, Babybytes.nl

“Mama van Meetje, Babybytes.nl”

“Ik heb mijn geboortekaartje ook bij Kaartje2go gemaakt en besteld. Wij gaan ze daar nu weer bestellen, het scheelt bijna 100 euro met een ander bedrijf.”

Mama van Meetje, Babybytes.nl

“Mvg Timon”

“Bedankt voor uw reactie! Het pakketje geboortekaartjes is gisteren om 17:30 bij ons bezorgd. De kaartjes zien er fantastisch uit! Bedankt voor de service!”

Mvg Timon

“Mvg Marit”

“Hartelijk dank voor de geboortekaartjes van Marleen. Dit was de eerste keer voor mij bij Kaartje2go. Ik kwam bij jullie door de uitslag in de Consumentengids. Wij zijn supertevreden. Met onze kaartjes, met jullie prijzen en met jullie service!”

Mvg Marit

“Met vriendelijke groeten, M. de Loos”

“Ik heb zojuist de prachtige geboortekaarten ontvangen. Bedankt voor de fantastische service!”

Met vriendelijke groeten, M. de Loos

“Selien (via Facebook)”

“Zojuist heb ik mijn tweede kaartje besteld bij jullie, ik ben zeer benieuwd! De proefdruk was goed ontvangen, heel handig dat adresboekje en dat je het kaartje op kan slaan. Wel zo handig als manlief bij de geboorte alles even moet verzenden!”

Selien (via Facebook)

“angel229 (op Zwangerschapspagina.nl)”

“Wij hebben ook onze geboortekaartjes besteld via Kaartje2go. Daarna hebben we nog vaak kaartjes via hen laten maken! Ook als ik een gewone kaart moet verzenden doe ik het 9 van de 10 keer via Kaartje2go!”

angel229 (op Zwangerschapspagina.nl)

“Groetjes, Linda”

“Ik vind het supertof dat ik een gratis proefkaartje mocht bestellen bij jullie voor ons geboortekaartje! Topservice!”

Groetjes, Linda