Ervaringen met geboortekaartjes

We krijgen vaak leuke reacties van onze klanten. Op deze pagina hebben we een groot aantal ervaringen met (en recensies over) Kaartje2go voor je verzameld. Natuurlijk krijgen we ook wel eens klachten. En die lossen we gewoon netjes op, zonder gedoe. Dus als je ooit niet helemaal 101% tevreden bent, laat het ons dan meteen weten. Wij staan voor je klaar!!

“Sam (via Facebook)”

“Wat een geweldige site, we hebben ons geboortekaartje uitgezocht en de proefdruk snel ontvangen. Zo mooi! Als ons kindje straks geboren is, is het een kwestie van foto veranderen, bestellen en versturen.”

Sam (via Facebook)

“Vriendelijke groeten, Marjolein”

“Ik zal jullie zeker aanbevelen aan mijn vrienden en familie! En de geboortekaartjes ga ik zeker ook bestellen via Kaartje2go.nl. Bedankt voor de service en klantvriendelijkheid. Velen zouden een voorbeeld aan jullie kunnen nemen.”

Vriendelijke groeten, Marjolein

“Amytje (op Zwangerschapspagina.nl)”

“Hier ook erg tevreden over Kaartje2go. Wij hebben de geboortekaartjes en nu haar verjaardagskaarten weer hier besteld! Ik vind het een prima prijs-kwaliteitverhouding.”

Amytje (op Zwangerschapspagina.nl)

“Meisjesmama (op Zwangerschapspagina.nl)”

“Onze dochter is net geboren en wij hebben het geboortekaartje ook via Kaartje2go geregeld. Wij zijn erg tevreden! Niet duur, kwaliteit is goed, verzendservice prima, groot aanbod, makkelijk in gebruik etc. Ik vind het een aanrader!”

Meisjesmama (op Zwangerschapspagina.nl)

“Vriendelijke groeten, fam. te Bokkel-Goossens”

“Bij deze willen we jullie hartelijk bedanken voor de supermooie geboortekaartjes die jullie hebben afgedrukt voor ons dochtertje! We zijn er erg blij mee en krijgen veel leuke reacties! Ga zo door met jullie site!”

Vriendelijke groeten, fam. te Bokkel-Goossens

“op Zwangerschapspagina.nl”

“Ik ben ook heel tevreden over Kaartje2go! En ten opzichte van de andere sites de goedkoopste! Een vriendin heeft er ook het geboortekaartje laten maken. Totaal anders dan de onze, maar ook een supermooi kaartje!”

op Zwangerschapspagina.nl

“Groetjes, Martha”

“Na de geboorte van Lisa kon ik net voor 20:00u mijn geboortekaartjes nog bestellen. De volgende dag had ik ze al thuis. En zoals de proefkaart topkwaliteit. Snel en gemakkelijk. Jullie maken het waar!”

Groetjes, Martha

“Uit: Babybytes.nl”

“Wij hebben de geboortekaartjes bij Kaartje2go besteld twee weken geleden. En ik ben erg tevreden over de service en kwaliteit. Ze zijn goed, en absoluut niet duur.”

Uit: Babybytes.nl

“Mamita, Babybytes.nl”

“Ik heb ook geboortekaartjes bij Kaartje2go besteld en ik was er heel tevreden over! Ik had zelf een proefdruk van het kaartje dat ik mooi vond besteld. Kaartje2go was stukken goedkoper en het kaartje is heel mooi geworden!”

Mamita, Babybytes.nl

“Van: Babybytes.nl”

“Kaartje2go! Heel makkelijk, leuk en niet duur!!”

Van: Babybytes.nl

“Thnx, Joyce”

“De geboortekaarten zijn bezorgd met de pakketpost. Ze zien er geweldig uit!”

Thnx, Joyce

“Met vriendelijke groet, Erica”

“Vanmiddag heb ik mijn geboortekaarten ontvangen. Ze zijn vandaag nog op de post gegaan, dus hopelijk hebben de mensen de kaart morgen. Ik ben erg tevreden over het resultaat van de geboortekaartjes, echt geweldig!!! Bedankt voor de goede service.”

Met vriendelijke groet, Erica

“Groetjes van Dana”

“Bedankt voor de supermooie geboortekaartjes! Ik zal jullie aan iedereen aanbevelen! Ga zo door!!!”

Groetjes van Dana

“Met vriendelijke groet, Gaby”

“Ik wil jullie graag bedanken voor de mooie geboortekaartjes! Ze zijn goed gelukt, het is helemaal naar onze wens gegaan. Hartstikke bedankt!”

Met vriendelijke groet, Gaby

“Mvg, E. van der Wal”

“Ik heb vandaag een proefdruk besteld van ons geboortekaartje. Wat een verademing dat het zo gemakkelijk ging, in tegenstelling tot sommige andere sites. We zijn erg benieuwd naar de kwaliteit!”

Mvg, E. van der Wal

“Angelica”

“Ik heb zojuist mijn bestelling ontvangen. De kaartjes zien er piekfijn uit. Bedankt en tot een volgende keer!”

Angelica

“Met vriendelijke groeten, M. de Loos”

“Ik heb zojuist de prachtige geboortekaarten ontvangen. Bedankt voor de fantastische service!”

Met vriendelijke groeten, M. de Loos

“Groetjes, Deborah”

“Ik heb de geboortekaartjes vanmiddag ontvangen! Ze zijn super geworden, zeker naar onze verwachtingen. We zijn er erg blij mee. Bedankt voor de goede en snelle service en bezorging!”

Groetjes, Deborah

“Groetjes, Tessa”

“Ik ben zeer tevreden. We hebben een proefkaart gemaakt voor ons geboortekaartje. Deze is mooi en naar wens, dus wij gaan in maart onze kaartjes bij jullie bestellen!”

Groetjes, Tessa

“Groetjes, Linda”

“Ik vind het supertof dat ik een gratis proefkaartje mocht bestellen bij jullie voor ons geboortekaartje! Topservice!”

Groetjes, Linda