Ervaringen met geboortekaartjes

We krijgen vaak leuke reacties van onze klanten. Op deze pagina hebben we een groot aantal ervaringen met (en recensies over) Kaartje2go voor je verzameld. Natuurlijk krijgen we ook wel eens klachten. En die lossen we gewoon netjes op, zonder gedoe. Dus als je ooit niet helemaal 101% tevreden bent, laat het ons dan meteen weten. Wij staan voor je klaar!!

“Sam (via Facebook)”

“Wat een geweldige site, we hebben ons geboortekaartje uitgezocht en de proefdruk snel ontvangen. Zo mooi! Als ons kindje straks geboren is, is het een kwestie van foto veranderen, bestellen en versturen.”

Sam (via Facebook)

“Amytje (op Zwangerschapspagina.nl)”

“Hier ook erg tevreden over Kaartje2go. Wij hebben de geboortekaartjes en nu haar verjaardagskaarten weer hier besteld! Ik vind het een prima prijs-kwaliteitverhouding.”

Amytje (op Zwangerschapspagina.nl)

“Vriendelijke groeten, fam. te Bokkel-Goossens”

“Bij deze willen we jullie hartelijk bedanken voor de supermooie geboortekaartjes die jullie hebben afgedrukt voor ons dochtertje! We zijn er erg blij mee en krijgen veel leuke reacties! Ga zo door met jullie site!”

Vriendelijke groeten, fam. te Bokkel-Goossens

“Vriendelijke groet, Jose”

“Wat een goede en snelle service met ook nog eens een zeer tevredenstellend antwoord. Een voorbeeld voor vele andere bedrijven, mijn complimenten en dank! Nu wachten op de geboorte (over 2 dagen 'uitgerekend') en dan ga ik ze bestellen.”

Vriendelijke groet, Jose

“Hartelijke groet, Marianne”

“Bij de geboorte van mijn dochter wilden we graag 30 geboortekaartjes bestellen. Bij de meeste sites kon dit helaas niet. Bij jullie wel! Hartelijk dank voor de mooie kaartjes en tot volgend jaar.”

Hartelijke groet, Marianne

“Mama van Meetje, Babybytes.nl”

“Ik heb mijn geboortekaartje ook bij Kaartje2go gemaakt en besteld. Wij gaan ze daar nu weer bestellen, het scheelt bijna 100 euro met een ander bedrijf.”

Mama van Meetje, Babybytes.nl

“Mama van Benthe, Babybytes.nl”

“Ja, wij hebben ook onze geboortekaartjes bij Kaartje2go besteld en ontworpen!! Superservice, vandaag besteld voor 20:00 uur, morgen in huis! Doen!! Scheelt heel veel geld! Superkwaliteit trouwens.”

Mama van Benthe, Babybytes.nl

“Mvg Timon”

“Bedankt voor uw reactie! Het pakketje geboortekaartjes is gisteren om 17:30 bij ons bezorgd. De kaartjes zien er fantastisch uit! Bedankt voor de service!”

Mvg Timon

“Groet, Mike”

“Wij hebben de geboortekaarten binnengekregen en wij zijn zeer tevreden. Ook wil ik jullie nogmaals bedanken voor de geweldige service die jullie hebben verleend. Bedankt voor alles.”

Groet, Mike

“Groet en vast tot nog eens, Sandra”

“De geboortekaartjes zijn ontvangen, ze zijn schitterend geworden! Morgen gaat de boel op de post. Bedankt voor jullie hulp en de extra aandacht.”

Groet en vast tot nog eens, Sandra

“Groeten, Bas”

“De geboortekaartjes zijn vandaag binnengekomen en zien er geweldig uit! Super! Er komt er ook eentje jullie kant op!”

Groeten, Bas

“Angelica”

“Ik heb zojuist mijn bestelling ontvangen. De kaartjes zien er piekfijn uit. Bedankt en tot een volgende keer!”

Angelica

“Dank, Linda”

“We hebben de kaartjes vandaag ontvangen. We zijn zeer tevreden over de kwaliteit en service.”

Dank, Linda

“Met vriendelijke groeten, M. de Loos”

“Ik heb zojuist de prachtige geboortekaarten ontvangen. Bedankt voor de fantastische service!”

Met vriendelijke groeten, M. de Loos

“Selien (via Facebook)”

“Zojuist heb ik mijn tweede kaartje besteld bij jullie, ik ben zeer benieuwd! De proefdruk was goed ontvangen, heel handig dat adresboekje en dat je het kaartje op kan slaan. Wel zo handig als manlief bij de geboorte alles even moet verzenden!”

Selien (via Facebook)

“Review op Babybytes.nl”

“Heel veel keus, alles aan je wensen aan te passen, gratis proefdruk, adressen klaar zetten in een bestand, snelle en hele goede service en prima kwaliteit. En dat alles voor een spotprijsje.”

Review op Babybytes.nl

“angel229 (op Zwangerschapspagina.nl)”

“Wij hebben ook onze geboortekaartjes besteld via Kaartje2go. Daarna hebben we nog vaak kaartjes via hen laten maken! Ook als ik een gewone kaart moet verzenden doe ik het 9 van de 10 keer via Kaartje2go!”

angel229 (op Zwangerschapspagina.nl)

“Groetjes, Tessa”

“Ik ben zeer tevreden. We hebben een proefkaart gemaakt voor ons geboortekaartje. Deze is mooi en naar wens, dus wij gaan in maart onze kaartjes bij jullie bestellen!”

Groetjes, Tessa

“Karin, op Webwinkelvergelijker”

“Jullie sterke punten: Gemak van rustig thuis alles bekijken.... de gratis proefdruk. Gunstige prijs van de kaartjes! Geen verzendkosten en keurig verpakt geleverd!”

Karin, op Webwinkelvergelijker

“Groetjes, Linda”

“Ik vind het supertof dat ik een gratis proefkaartje mocht bestellen bij jullie voor ons geboortekaartje! Topservice!”

Groetjes, Linda