Ervaringen met geboortekaartjes

We krijgen vaak leuke reacties van onze klanten. Op deze pagina hebben we een groot aantal ervaringen met (en recensies over) Kaartje2go voor je verzameld. Natuurlijk krijgen we ook wel eens klachten. En die lossen we gewoon netjes op, zonder gedoe. Dus als je ooit niet helemaal 101% tevreden bent, laat het ons dan meteen weten. Wij staan voor je klaar!!

“Sam (via Facebook)”

“Wat een geweldige site, we hebben ons geboortekaartje uitgezocht en de proefdruk snel ontvangen. Zo mooi! Als ons kindje straks geboren is, is het een kwestie van foto veranderen, bestellen en versturen.”

Sam (via Facebook)

“M.v.g. Patricia”

“Mede naar aanleiding van de positieve reacties op Babybytes.nl en Zwangerschapspagina.nl mijn geboortekaartje bij jullie besteld. En inderdaad ook heel tevreden. Jullie hebben ontzettend veel keuze en vooral een mooie drukkwaliteit!”

M.v.g. Patricia

“Miriam (via Facebook)”

“De 4e van de maand hebben we een geboortekaartje ontworpen via de site, de 6e lag hij al op de mat. Ik ben er zó blij mee! Deze gaat het worden. Nu nog even wachten tot juli/augustus.”

Miriam (via Facebook)

“Amytje (op Zwangerschapspagina.nl)”

“Hier ook erg tevreden over Kaartje2go. Wij hebben de geboortekaartjes en nu haar verjaardagskaarten weer hier besteld! Ik vind het een prima prijs-kwaliteitverhouding.”

Amytje (op Zwangerschapspagina.nl)

“Op Zwangerschapspagina.nl”

“Wij hebben onze geboortekaartjes via Kaartje2go.nl. Superservice, mooie kwaliteit en niet duur. Succes!”

Op Zwangerschapspagina.nl

“Groetjes Nathalie”

“Mijn geboortekaartje voor de tweeling is helemaal super! Ik kan bij jullie alles zelf bepalen. Teksten zelf plaatsen op de plek waar ik wil en een foto toevoegen. Jullie zijn inderdaad het meest gebruiksvriendelijk!”

Groetjes Nathalie

“Hartelijke groet, Andréa”

“Wat geweldig om zó snel en zó uitgebreid antwoord te ontvangen van jullie!! Ik ga het gelijk proberen, super!! U wordt hartelijk bedankt en we hopen dat we binnen 15 weken van deze service gebruik mogen maken, als alles goed verloopt.”

Hartelijke groet, Andréa

“Met vriendelijke groet, Esther”

“Wat een uitgebreide (en duidelijke) reactie, ik was aangenaam verrast! Het tweede kaartje is vandaag gearriveerd en wel naar wens, dus heb ik meteen de rest besteld. Niet voor niets dat Kaartje2go als beste getest is!”

Met vriendelijke groet, Esther

“Van: Babybytes.nl”

“Kaartje2go! Heel makkelijk, leuk en niet duur!!”

Van: Babybytes.nl

“Thnx, Joyce”

“De geboortekaarten zijn bezorgd met de pakketpost. Ze zien er geweldig uit!”

Thnx, Joyce

“Groet, Mike”

“Wij hebben de geboortekaarten binnengekregen en wij zijn zeer tevreden. Ook wil ik jullie nogmaals bedanken voor de geweldige service die jullie hebben verleend. Bedankt voor alles.”

Groet, Mike

“Groetjes van Dana”

“Bedankt voor de supermooie geboortekaartjes! Ik zal jullie aan iedereen aanbevelen! Ga zo door!!!”

Groetjes van Dana

“Mvg Marit”

“Hartelijk dank voor de geboortekaartjes van Marleen. Dit was de eerste keer voor mij bij Kaartje2go. Ik kwam bij jullie door de uitslag in de Consumentengids. Wij zijn supertevreden. Met onze kaartjes, met jullie prijzen en met jullie service!”

Mvg Marit

“Met vriendelijke groet, Gaby”

“Ik wil jullie graag bedanken voor de mooie geboortekaartjes! Ze zijn goed gelukt, het is helemaal naar onze wens gegaan. Hartstikke bedankt!”

Met vriendelijke groet, Gaby

“Met vriendelijke groeten, M. de Loos”

“Ik heb zojuist de prachtige geboortekaarten ontvangen. Bedankt voor de fantastische service!”

Met vriendelijke groeten, M. de Loos

“Groeten, Miriam”

“De kaarten zijn verstuurd; de eerste reacties zijn erg enthousiast! Nogmaals hartelijk dank voor de superservice en tot het volgende kaartje.”

Groeten, Miriam

“Selien (via Facebook)”

“Zojuist heb ik mijn tweede kaartje besteld bij jullie, ik ben zeer benieuwd! De proefdruk was goed ontvangen, heel handig dat adresboekje en dat je het kaartje op kan slaan. Wel zo handig als manlief bij de geboorte alles even moet verzenden!”

Selien (via Facebook)

“Review op Babybytes.nl”

“Heel veel keus, alles aan je wensen aan te passen, gratis proefdruk, adressen klaar zetten in een bestand, snelle en hele goede service en prima kwaliteit. En dat alles voor een spotprijsje.”

Review op Babybytes.nl

“angel229 (op Zwangerschapspagina.nl)”

“Wij hebben ook onze geboortekaartjes besteld via Kaartje2go. Daarna hebben we nog vaak kaartjes via hen laten maken! Ook als ik een gewone kaart moet verzenden doe ik het 9 van de 10 keer via Kaartje2go!”

angel229 (op Zwangerschapspagina.nl)

“Groetjes, Linda”

“Ik vind het supertof dat ik een gratis proefkaartje mocht bestellen bij jullie voor ons geboortekaartje! Topservice!”

Groetjes, Linda