Ervaringen met communiekaarten

We krijgen vaak leuke reacties van onze klanten. Op deze pagina hebben we een groot aantal ervaringen met (en recensies over) Kaartje2go voor je verzameld. Natuurlijk krijgen we ook wel eens klachten. En die lossen we gewoon netjes op, zonder gedoe. Dus als je ooit niet helemaal 101% tevreden bent, laat het ons dan meteen weten. Wij staan voor je klaar!!

“Silke (via Facebook)”

“Net de communie uitnodiging van mijn dochter laten zien. Trots!!! De mooiste reactie was dat het net een professionele kaart was van een topfotograaf en dat zegt wel wat over de kwaliteit van jullie kaartjes. Ik ben er superblij mee!!!”

Silke (via Facebook)

“Corina (via Facebook)”

“Zondagavond heb ik hele leuke communie uitnodigingen voor mijn dochter gemaakt. Gister al in huis en helemaal top gelukt! Dochter helemaal happy, thanks!”

Corina (via Facebook)

“Alberto-Natascha (via Facebook)”

“Geweldig die mooie kaartjes! Ik ben zeer blij dat ik jullie site heb ontdekt. Meteen maar de uitnodigingen voor de communie gemaakt en besteld. Echt SUPER!! Zo ontzettend stoer! Bedankt!”

Alberto-Natascha (via Facebook)

“Groetjes, Fam. Gelissen”

“Graag willen wij jullie nog even bedanken voor de geweldig mooie communiekaarten van onze dochter en zoon. Ze zien er echt geweldig uit en we krijgen heel veel positieve reacties. Nogmaals bedankt en we zullen jullie zeker aanbevelen!!”

Groetjes, Fam. Gelissen

“Met vriendelijke groet, Pascalle”

“Ik heb de uitnodigingskaarten voor de communie ontvangen. Supersnelle service en nette afhandeling. Mijn complimenten!!!”

Met vriendelijke groet, Pascalle

“Met vriendelijke groet, Linda”

“Complimenten voor de communiekaartjes, we zijn heel erg tevreden. Top!!”

Met vriendelijke groet, Linda

“Marion (via Facebook)”

“We hebben er de communie-uitnodigingen voor de viering van onze zoon laten drukken en het is werkelijk buitengewoon. We zijn zeer tevreden, niet in de laatste plaats vanwege de snelle levering. Aanrader!”

Marion (via Facebook)

“Met vriendelijke groet, Brenda”

“Bedankt voor het op tijd afleveren van de mooie communiekaarten. Ze zijn in goede orde ontvangen en onze dochter is er helemaal trots op.”

Met vriendelijke groet, Brenda

“M.v.g. Debby”

“Superbedankt voor de snelle service! Vandaag heb ik de communiekaartjes al in de bus gekregen. Ik vind ze keimooi!! Dus: BEDANKT en tot een volgende keer.”

M.v.g. Debby

“Groetjes, M. van Oorsel”

“Bedankt voor de mooie communiekaartjes! Ik ben via een vriendin bij jullie terechtgekomen. Via Kaartje2go kan ik veel meer zelf bepalen dan bij andere en het is nog voordelig ook. Tot de kerst!”

Groetjes, M. van Oorsel

“Mark”

“Super hoor, de communie-uitnodigingen, ze zijn erg mooi geworden. Bedankt en we zullen zeker in de toekomst weer gebruikmaken van jullie site! De prijs-kwaliteit verhouding is gewoon top.”

Mark

“Groetjes, Kelly en Silvia”

“Dank jullie wel voor het mooie kaartje voor mijn dochters communie. Snelle service, makkelijk te maken en goede kwaliteit.”

Groetjes, Kelly en Silvia

“Groetjes, Jacqueline”

“Ontzettend bedankt voor de communie-uitnodigingen en de service. En hebben we nog eens wat te vieren, dan zal ik weer kaartjes bij jullie bestellen. Ze zien er superleuk uit.”

Groetjes, Jacqueline

“Groetjes, Marianne”

“Ik heb vanmorgen de communiekaartjes ontvangen, en ik ben er dik tevreden over! Vriendelijk bedankt voor de goede service! Tot de volgende kaart.”

Groetjes, Marianne

“Groetjes, Kelly en Silvia”

“Dank je wel Kaartje2go, voor het mooie kaartje voor de communie van mijn dochter. Snelle service, makkelijk te maken en goede kwaliteit.”

Groetjes, Kelly en Silvia

“Els”

“Zoals beloofd zijn onze communie-uitnodigingen goed aangekomen. We zijn zeer tevreden met het resultaat. We maken verder reclame voor jullie site! Groetjes en tot nog eens.”

Els

“Groeten, Natascha”

“Net de uitnodigingskaartjes voor de 1e H. communie van onze dochter ontvangen. Ze zien er geweldig uit! Ook onze dochter was er heel blij mee. Bedankt voor de goede service.”

Groeten, Natascha

“Groetjes Karin”

“Bedankt voor de hele mooie communiekaartjes, we hebben ze vandaag thuis gekregen met de post. Dit was voor ons de eerste keer dat we dit deden via jullie en we zijn erg tevreden. Het is erg mooi geworden, bedankt.”

Groetjes Karin

“Vriendelijke groeten, Susanne”

“Bij deze wil ik jullie een compliment geven voor het goede en snelle werk dat jullie geleverd hebben! De uitnodigingen voor de Eerste Communie van mijn zoon zijn heel mooi geworden! Bedankt en tot de volgende keer!”

Vriendelijke groeten, Susanne

“Groetjes Finn”

“Bedankt voor de levering en maken van de superleuke uitnodigingen voor mijn communiefeest. Helemaal top!!!!!!! Wij maken reclame voor jullie.”

Groetjes Finn