Ervaringen met communiekaarten

We krijgen vaak leuke reacties van onze klanten. Op deze pagina hebben we een groot aantal ervaringen met (en recensies over) Kaartje2go voor je verzameld. Natuurlijk krijgen we ook wel eens klachten. En die lossen we gewoon netjes op, zonder gedoe. Dus als je ooit niet helemaal 101% tevreden bent, laat het ons dan meteen weten. Wij staan voor je klaar!!

“Corina (via Facebook)”

“Zondagavond heb ik hele leuke communie uitnodigingen voor mijn dochter gemaakt. Gister al in huis en helemaal top gelukt! Dochter helemaal happy, thanks!”

Corina (via Facebook)

“Alberto-Natascha (via Facebook)”

“Geweldig die mooie kaartjes! Ik ben zeer blij dat ik jullie site heb ontdekt. Meteen maar de uitnodigingen voor de communie gemaakt en besteld. Echt SUPER!! Zo ontzettend stoer! Bedankt!”

Alberto-Natascha (via Facebook)

“Groetjes, Fam. Gelissen”

“Graag willen wij jullie nog even bedanken voor de geweldig mooie communiekaarten van onze dochter en zoon. Ze zien er echt geweldig uit en we krijgen heel veel positieve reacties. Nogmaals bedankt en we zullen jullie zeker aanbevelen!!”

Groetjes, Fam. Gelissen

“Met vriendelijke groet, Pascalle”

“Ik heb de uitnodigingskaarten voor de communie ontvangen. Supersnelle service en nette afhandeling. Mijn complimenten!!!”

Met vriendelijke groet, Pascalle

“Met vriendelijke groet, Linda”

“Complimenten voor de communiekaartjes, we zijn heel erg tevreden. Top!!”

Met vriendelijke groet, Linda

“Met vriendelijke groet, Brenda”

“Bedankt voor het op tijd afleveren van de mooie communiekaarten. Ze zijn in goede orde ontvangen en onze dochter is er helemaal trots op.”

Met vriendelijke groet, Brenda

“M.v.g. Debby”

“Superbedankt voor de snelle service! Vandaag heb ik de communiekaartjes al in de bus gekregen. Ik vind ze keimooi!! Dus: BEDANKT en tot een volgende keer.”

M.v.g. Debby

“Met vriendelijke groet, Lenie”

“Bedankt voor het snel toesturen van de communiekaartjes! Jullie hebben echt de leukste kaartmaker en de mooiste kaarten. De communie van Michel wordt zeker een succes!”

Met vriendelijke groet, Lenie

“Groetjes, M. van Oorsel”

“Bedankt voor de mooie communiekaartjes! Ik ben via een vriendin bij jullie terechtgekomen. Via Kaartje2go kan ik veel meer zelf bepalen dan bij andere en het is nog voordelig ook. Tot de kerst!”

Groetjes, M. van Oorsel

“Mark”

“Super hoor, de communie-uitnodigingen, ze zijn erg mooi geworden. Bedankt en we zullen zeker in de toekomst weer gebruikmaken van jullie site! De prijs-kwaliteit verhouding is gewoon top.”

Mark

“Groetjes, J. Bosselaar”

“De communiekaartjes zijn al binnen. Jullie kwaliteit is echt de beste en Kaartje2go is ook nog eens heel voordelig! Ik heb jullie gevonden via vrienden in ons dorp.”

Groetjes, J. Bosselaar

“Groetjes, Kelly en Silvia”

“Dank jullie wel voor het mooie kaartje voor mijn dochters communie. Snelle service, makkelijk te maken en goede kwaliteit.”

Groetjes, Kelly en Silvia

“Groetjes, Jacqueline”

“Ontzettend bedankt voor de communie-uitnodigingen en de service. En hebben we nog eens wat te vieren, dan zal ik weer kaartjes bij jullie bestellen. Ze zien er superleuk uit.”

Groetjes, Jacqueline

“Groetjes, Marianne”

“Ik heb vanmorgen de communiekaartjes ontvangen, en ik ben er dik tevreden over! Vriendelijk bedankt voor de goede service! Tot de volgende kaart.”

Groetjes, Marianne

“Vriendelijke groet, familie Eekers”

“Dank jullie wel voor het mooie communiekaartje voor mijn dochters eerste communie. Snelle service, makkelijk te maken en prachtige kwaliteit.”

Vriendelijke groet, familie Eekers

“Met vriendelijke groet, Henry en Anita”

“We hebben vandaag de communiekaartjes ontvangen en ze zijn echt schitterend. Bedankt voor jullie snelle verwerking van onze opdracht en veel succes in de toekomst.”

Met vriendelijke groet, Henry en Anita

“Groeten, Natascha”

“Net de uitnodigingskaartjes voor de 1e H. communie van onze dochter ontvangen. Ze zien er geweldig uit! Ook onze dochter was er heel blij mee. Bedankt voor de goede service.”

Groeten, Natascha

“Groetjes Karin”

“Bedankt voor de hele mooie communiekaartjes, we hebben ze vandaag thuis gekregen met de post. Dit was voor ons de eerste keer dat we dit deden via jullie en we zijn erg tevreden. Het is erg mooi geworden, bedankt.”

Groetjes Karin

“Erika Ulens op Facebook”

“Vandaag de communie kaarten ontvangen voor mijn zoon Liam. Super super mooie kaarten. Bedankt Kaartje2go. zZeker voor herhaling vatbaar”

Erika Ulens op Facebook

“Met vriendelijke groeten, Karen”

“De bestelling is toegekomen en de kaartjes zien er prachtig uit! Bedankt voor de uitstekende service, u heeft er een tevreden klant bij!”

Met vriendelijke groeten, Karen