Ga naar de inhoud

Kerstkaarten tegen eenzaamheid

Niemand mag met kerst alleen zijn, zoals Robert ten Brink altijd zegt in de All You Need Is Love kerstspecial. Een kerstgroet sturen naar iemand die eenzaam is kan daar een beetje bij helpen. Laat iemand weten dat je aan diegene denkt in deze mogelijk moeilijke kerstperiode.

Kerstkaart tegen eenzaamheid maken

Het kan lastig zijn om voor iemand die eenzaam is een passend kaartje te vinden. Wil je diegene opvrolijken met een leuk kaartje of juist zeggen dat je aan hem denkt met een betekenisvol kaartje? Bij Kaartje2go hebben we verschillende ontwerpen die hierbij passen.

Wat voor kerstkaarten voor eenzame mensen zijn er?

Er zijn veel soorten kerstkaarten in ons assortiment. Zo is er voor iedereen wel iets geschikts. De kerstkaarten zijn gefilterd op verschillende stijlen, thema’s en andere opties. Via het filtersysteem aan aan de linkerkant vink je gemakkelijk alles aan wat je zoekt. Elk jaar zijn er verschillende trends waar onze designers zich door laten inspireren. Betekenisvolle, nostalgische en retro kerstkaarten vallen goed binnen dit onderwerp. Met betekenisvolle en romantische kerstkaarten steek je iemand een hart onder de riem. Nostalgische en retro kerstkaarten zijn leuk om iemand op te vrolijken. Kijk eens op onze trends pagina voor meer informatie en voorbeelden.

Een lief berichtje naar je oudoom, een mooie kerstgroet naar je opa of een lichtpuntje voor de vriendelijke mevrouw van om de hoek. Een kerstkaart voor eenzame ouderen maken is een goede manier om te laten weten dat je aan ze denkt. De kerstperiode kan voor hen extra zwaar zijn. Daarom is het extra leuk om een kerstkaartje te sturen naar een oudere die eenzaam is. Dat kan ervoor zorgen dat diegene zich wat minder eenzaam voelt

Bij Kaartje2go personaliseer je eenvoudig je gekozen ontwerp via onze kaartmaker. Kies een ontwerp uit en klik op ‘kaart bewerken’. Voeg leuke foto’s, figuren of achtergronden toe om de kaart persoonlijker te maken. Schrijf een leuke tekst en maak iemand blij met jouw zelfgemaakte kerstgroet. Even geen inspiratie voor een leuke of bemoedigende tekst? Kijk dan eens bij kerstkaarten teksten.

Kerstkaarten voor eenzame mensen bestellen en versturen

Nu je kerstkaart helemaal af is kun je deze gaan bestellen en versturen. We hebben bij Kaartje2go twee opties voor het verzenden van je kerstkaarten. Direct versturen naar de ontvanger of thuis ontvangen zodat je de kaarten zelf kan bezorgen of versturen. Hieronder hebben we de opties verder uitgelicht. Zo kan je zelf kiezen wat voor jou de

Direct versturen 

Bij direct versturen sturen we de kaarten direct naar de ontvanger. Jij voegt de adressen in en wij doen de rest. Als je de kaarten voor 20:00 uur bestelt versturen we de kaarten dezelfde werkdag al. PostNL bezorgt 95% van de post de volgende werkdag. Wil je dat je kerstkaarten op een andere dag verstuurd worden? Selecteer dan een andere datum, dan zorgen wij dat ze die dag verstuurd worden.

Thuis ontvangen

De andere optie die wij aanbieden is dat je de kerstkaarten thuis ontvangt als pakketje. Dan kan je zelf kiezen hoe je de kaarten verstuurt. Je kan de kaarten zelf op de post doen maar ook langsbrengen. Dit laatste is extra leuk voor eenzame mensen, zodat je direct een praatje kan maken. Bij deze optie kan je ook leuke extra’s bestellen. Zo maak je de kerstkaart helemaal af met gekleurde enveloppen, sluitzegels en adresstickers.

 

Kom je er niet helemaal uit met het maken van je kerstkaart? Kijk op onze contactpagina voor veelgestelde vragen. Mocht je er hierna nog steeds niet helemaal uitkomen, neem dan gerust contact op met ons klanttevredenheidsteam.

Ekomi
Kaartje2go krijgt een 9.2 uit 10 van 21.528 beoordelingen

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.