Ga naar de inhoudGa naar het filter

Kerstkaarten met pinguïns

Waggelende voetjes, korte vleugels en een witte, bolle buik. Pinguïns zien er ontzettend lief uit en hebben een hoog schattigheidsgehalte. Je komt ze dan ook steeds vaker tegen op onze kerstkaarten! Ook een kerstkaart met pinguïn versturen? Kies een mooie kaart uit onze collectie en pas ‘m naar wens aan in de kaartmaker.

De leukste kerstkaarten met pinguïns 

Van vogels die er levensecht uitzien tot getekende rendieren met een groot gewei. Bij Kaartje2go vind je honderden kerstkaarten met dieren erop. Ook pinguïns hebben een plekje in onze collectie veroverd. Je ziet ze overal terug! Soms met een kerstmuts op, de andere keer omringd door familie. En hoewel pinguïns zich in een winter wonderland bevinden, kun je met een pinguïn kerstkaart de mist niet ingaan. Want zeg nou zelf, wie is er nou niet dol op pinguïns? Kies dus een leuke kerstkaart met pinguïns uit onze collectie en wens dierbaren fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar toe!

Hoe maak ik een kerstkaart met pinguïn?

Pinguïns zijn niet alleen lief, maar ook een tikkeltje onhandig. Kinderen moeten dan ook vaak om pinguïns gniffelen als ze uitglijden of zich waggelend door een wereld vol sneeuw begeven. Ook onze grappige kerstkaarten zorgen al snel voor een glimlach. Kies bijvoorbeeld voor een kaart waarop pinguïns een dansje doen of zwaaien naar de ontvanger met hun korte flippers. Heb je een leuke kerstkaart met pinguïn op het oog? Met onze kaartmaker geef je er eenvoudig een eigen draai aan. Voeg bijvoorbeeld kerstige figuren toe of upload een leuke foto van jouw gezin. Maak de pinguïn kerstkaart tot slot af met een moderne tekst.

Pinguïn kerstkaarten: gratis proefdruk en extra’s

Je vrienden en familie verdienen de allermooiste kerstkaarten. Om er zeker van te zijn dat ook jouw pinguïn kerstkaart tot in de pootjes perfect is, kun je bij Kaartje2go een gratis proefdruk aanvragen. Naast de ontworpen kaart bevat het proefdrukpakket ook een mapje met voorbeelden van onze papiersoorten en envelopkleuren. Zo kun je goed zien en voelen welke keuzes je wilt maken voor je uiteindelijke bestelling. Ben je van plan om de kerstkaarten zelf op de post te gaan doen? Snuffel dan ook even tussen onze andere extra’s. Wie weet kom je wel sluitzegels met sneeuwvlokken of adresstickers met vliegende rendieren tegen.

Kerstkaarten met pinguïns versturen

Is de gratis proefdruk van je pinguïn kerstkaart helemaal naar wens? Dan is het tijd om je bestelling definitief te maken. Geef aan hoeveel kerstkaarten je nodig hebt, naar welk formaat je voorkeur uitgaat en waar de postbode ze af mag leveren. Normaal gesproken duurt het 1 à 2 werkdagen voordat bestelde kaarten aankomen. Houd er wel rekening mee dat vlak voor de feestdagen kerstkaarten wat langer onderweg kunnen zijn. Wil je er zeker van zijn dat je kaarten op tijd op de mat vallen? Verstuur ze dan uiterlijk een week voor kerst. Nieuwjaarskaarten versturen kan natuurlijk ook!

Nog veel meer beestachtig leuke kerstkaarten

Naast kerstkaarten met pinguïns hebben onze designers ook kerstkaarten met honden en katten gemaakt. Maar dit zijn niet de enige dieren kerstkaarten bij Kaartje2go. Wie goed kijkt, kan ook een beer of konijn in onze collectie tegenkomen. Twijfel je welk van onze kerstkaarten je het leukst vindt? Je kunt er ook voor kiezen om helemaal zelf een kerstkaart te maken. Om je een handje te helpen hebben we de laatste kerstkaarten trends voor je op een rijtje gezet. Lees ook eens onze inspiratieblog door. Hier vind je de leukste tips voor een onvergetelijke kerst!

 

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.