Kerstkaart met houtlook maken

Is jouw huiskamer ook helemaal ingericht met een houtlook? Ben jij gek op houten schilderijen en houten meubelen? Of heb jij vrienden en familie die daar van houden? Maak dan voor de kerstdagen de leukste kerstkaarten met houtlook. Via de kaartenmaker kun je eenvoudig zelf je eigen houtlook foto’s importeren. Gebruik de foto als achtergrond of importeer meer foto’s voor een mooie collage. Het is natuurlijk ook mogelijk de al bestaande kerstkaarten van onze designers te kiezen. Kerstkaarten maken gaat bij ons envoudig en snel! 

Eigen kerstkaart met houtlook maken

Wat is er leuker dan het maken van je eigen kerstkaart met houtlook? Zie jij door de bomen het bos niet meer tijdens de drukke feestdagen? Laat ons je dan helpen. Met onze handige kaartmaker ontwerp je eenvoudig en snel een kerstkaart met houtlook. Upload je eigen foto vanaf je computer of social media kanalen. Ga vervolgens aan de slag met het personaliseren van de kaart. Voeg leuke kaders, figuren en symbolen toe. Schrijf een persoonlijke tekst op de kaart, op de plek die jij vindt passen. Laat bijvoorbeeld weten wat diegene voor je betekent en wens hem of haar fijne feestdagen toe. Kies de papiersoort en laat de kaart bij jou of rechtstreeks bij de ontvanger bezorgen. Een leuke kerstkaart in een handomdraai! 

Verschillende soorten kerstkaarten

De kerstdagen zijn de leukste dagen van het jaar. En iedereen heeft een andere smaak wat betreft kerstkaarten. Naast onze kerstkaarten met houtlook kun je bij Kaartje2go ook terecht voor andere leuke thema’s. Bekijk onder andere onze kerstkaarten met katten, honden, sterren of goudlook. Heb jij al genoeg inspiratie verzameld om de leukste kerstkaarten te versturen? 

De voordelen van Kaartje2go

Een kerstkaartje met houtlook bestellen bij Kaartje2go kent vele leuke voordelen. Zo krijg je bij je eerste bestelling de eerste kaart gratis. Als je je kaartje(s) op werkdagen voor 20:00 uur besteld, worden ze dezelfde dag verzonden. Wil je meerdere kaartjes bestellen maar eerst de kwaliteit van de kaartjes ervaren? Kies dan voor een gratis proefdruk en ervaar eerst onze kerstkaartjes. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met ons klanttevredenheidsteam, zij kunnen al je vragen beantwoorden. Kaartje2go, met plezier gemaakt! 

Ekomi
Kaartje2go krijgt een 9.4 uit 10 van 18.872 beoordelingen