Ga naar de inhoudGa naar het filter

Houtlook kerstkaarten

Is jouw huiskamer ook helemaal ingericht met een houtlook? Ben jij gek op houten schilderijen en houten meubelen? Of heb jij vrienden en familie die daar van houden? Maak dan voor de kerstdagen de leukste kerstkaarten met houtlook. Via de kaartenmaker kun je eenvoudig zelf je eigen houtlook foto’s importeren. Gebruik de foto als achtergrond of importeer meer foto’s voor een mooie collage. Het is natuurlijk ook mogelijk de al bestaande kerstkaarten van onze designers te kiezen. Kerstkaarten maken gaat bij ons envoudig en snel!

Een kerstkaart met houtlook maken

De kerstdagen zijn de leukste dagen van het jaar. En wat is er leuker dan je eigen kerstkaarten met houtlook maken?

Zie jij door de bomen het bos niet meer tijdens de drukke feestdagen? Laat ons je dan helpen. Met onze handige kaartmaker ontwerp je eenvoudig en snel een kerstkaart met houtlook.

  • Upload je eigen foto vanaf je computer of social media kanalen.
  • Ga vervolgens aan de slag met het personaliseren van de kaart.
  • Voeg leuke kaders, figuren en symbolen toe.
  • Schrijf een persoonlijke tekst op de kaart, op de plek die jij vindt passen. Laat bijvoorbeeld weten wat diegene voor je betekent en wens hem of haar fijne feestdagen toe.
  • Kies de papiersoort en laat de kaart bij jou of rechtstreeks bij de ontvanger bezorgen.

Zo maak je een leuke kerstkaart in een handomdraai! 

Heb jij al genoeg inspiratie verzameld om de leukste kerstkaarten te maken? Ga dan meteen aan de slag en verstuur vandaag nog je kerstkaart met houtlook.

Kaartje2go, houtlook kerstkaarten met plezier gemaakt! 

Een kerstkaartje met houtlook bestellen bij Kaartje2go kent vele leuke voordelen. Zo krijg je bij je eerste bestelling de eerste kaart gratis. Als je je kaartje(s) op werkdagen voor 20:00 uur besteld, worden ze dezelfde dag verzonden. Wil je meerdere kaartjes bestellen maar eerst de kwaliteit van de kaartjes ervaren? Kies dan voor een gratis proefdruk en ervaar eerst onze kerstkaartjes.

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met ons klanttevredenheidsteam, zij helpen je graag verder.

Verschillende soorten kerstkaarten

Iedereen heeft een andere smaak wat betreft kerstkaarten. Daarom vind je bij Kaartje2go nog veel meer kerstkaarten in leuke thema’s:

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.