Ga naar de inhoudGa naar het filter

Eerste kerst samen

❤️ Wauw, jullie eerste kerst samen! Voor het eerst samen aan het kerstontbijt, jullie eigen versierde boom en dineren bij de schoonfamilie. Kortom, een mooie mijlpaal om bij stil te staan. En hoe leuk is het om dat te doen met een kerstkaart. Bekijk de collectie ‘Eerst kerst samen’ en ga op zoek naar een kaart waar de liefde vanaf straalt.

Een kerstkaart maken voor jullie eerste kerst samen

Het is the most wonderful time of the year en met jouw geliefde wordt deze periode nog mooier. Het eerste jaar van jullie relatie zit vol nieuwe ervaringen; zo ook het sturen van een gezamenlijke kerstkaart. En daar helpen we graag bij! We hebben een aantal mooie kerstkaarten voor jullie eerste kerst samen op een rijtje gezet. Kies een mooie uit en stuur deze naar familie en vrienden. 

Een kerstkaart voor onze eerste kerst samen

Het is belangrijk om te laten weten hoeveel je van iemand houdt. Verras je geliefde daarom met een kaartje voor jullie eerste kerst samen. Misschien krijg je dan wel een kusje onder de mistletoe ;-) Kies bijvoorbeeld voor een fotokaart met een kiekje van jullie samen. Of neem een videoboodschap op en vertel hoeveel zin je hebt om jullie eerste kerst samen te vieren. 

Ook leuk: Romantische kerstkaarten en lieve kerstkaarten.

Kerstkaarten bestellen voor jullie eerste kerst samen

Niet alleen het maken, maar ook het bestellen van een kerstkaart is zo gepiept. Zo hou je meer tijd over om te genieten van jullie eerste kerst samen. Bestel bijvoorbeeld een gratis proefdruk of voeg toffe extra’s toe aan de kaart.  

Vier jullie eerste kerst samen met een cadeau

Voor je geliefde wil je natuurlijk extra uitpakken met de feestdagen. Dit kun je doen door een cadeautje toe te voegen aan de kaart. Plan dus een tripje naar de stad en koop een mooie kerstbal, fleurig boeket of iets anders leuks. Geen zin om de deur uit te gaan? Wij hebben genoeg cadeaus om een feestje te maken van jullie eerste kerst samen. 

🎅🏻 Cadeaus voor hem

🤶🏻 Cadeaus voor haar

Kerstkaarten versturen voor de eerste kerst samen

Kerstkaart klaar? Versturen maar! Je kunt kiezen uit de volgende twee verzendmethodes: 

  • Direct versturen: Vul alle adressen in en we doen de kaartjes voor je op de post. Mis je nog wat gegevens? Vraag deze dan eenvoudig op met onze handige adresverzoeker
  • Thuis ontvangen: Kies je voor deze optie, dan bezorgen we de kaart(en) in een pakketje bij jou thuis. Leuk als je de kaart persoonlijk aan je partner wilt overhandigen tijdens jullie eerste kerst samen! 

PS De postelfjes hebben het erg druk rond de feestdagen. Bestel je kerstkaart dus op tijd. 

Hulp nodig? We helpen je graag!

Ons klanttevredenheidsteam helpt je graag met alle vragen rondom het maken, bestellen en versturen van kerstkaarten. Daarnaast hebben we een lijstje gemaakt met de veelgestelde vragen. Hopelijk staat jouw vraag hier ook tussen! 

Voor nu: Alvast een fijne eerste kerst samen ❤️

Wat leuk dat jullie deze mijlpaal willen vieren. Met behulp van onze kaartmaker maak je binnen enkele klikken de perfecte kerstkaart voor jullie eerste kerst samen. 

Zo werkt het: 

  1. Kies een kerstkaart uit de collectie ‘Eerste kerst samen’.
  2. Personaliseer de kaart door figuren, kaders en foto’s toe te voegen. 
  3. Schrijf een liefdevolle tekst op de kerstkaart.
  4. Bestel een gratis proefdruk of plaats de definitieve bestelling. 

Tip: Sla je favoriete kaarten op in jouw Kaartje2go account. Zo kun je deze later met elkaar vergelijken en een kaartje uitkiezen die jullie allebei mooi vinden.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.