Ga naar de inhoud

Corona kerstkaarten

Laten we eerlijk zijn. Het laatste waar je op zit te wachten met Kerstmis is Corona. Kerst draait om gezelligheid. Maar door corona kunnen we helaas niet allemaal bij elkaar zijn. Gelukkig overbruggen onze speciale corona kerstkaarten elke afstand. Zo zijn we toch nog een beetje samen op afstand. Kerstkaarten met een knipoog om een glimlach op je gezicht te toveren.

Het meest magische wat een kerstkaart dit jaar kan doen

2022 was anders. Een jaar van samen alleen en ‘stay safe, stay home’. We hebben elkaar soms weken- of maandenlang moeten missen in de 1.5 meter maatschappij. Dat is niet leuk (ook al zul je de natte zoenen van je tante waarschijnlijk niet missen).

Gezellige feestjes en familieuitjes gingen grotendeels aan ons voorbij. Dierbaren zijn misschien zelfs ziek geworden. Dat doet verdriet. 

Gelukkig zijn er nog de kaartjes. En die maken niet alles goed, maar ze kunnen wel wat moois brengen deze kerst. Een kerstkaart kan een hart onder de riem zijn, de ander even laten lachen en iemand die eenzaam is het gevoel geven dat hij/zij er niet alleen voor staat. En dat is misschien wel het meest magische wat een kerstkaart dit jaar kan doen.

Bekijk ook de kerstkaarten speciaal voor bij ziekte, overlijden en verdriet.

Corona kerstkaarten

Kerst draait om gezelligheid, om samen zijn met diegenen die je liefhebt. Helaas strooit corona dit jaar roet in het eten en kunnen we niet allemaal bij elkaar zijn. Gelukkig zijn er onze corona kerstkaarten! Zo kan je je kerstwensen toch nog op een leuke manier overbrengen en toon je aan familie en vrienden dat je aan hen denkt in deze bijzondere periode. Met een cadeautje bij je kerstkaart is de verrassing compleet!

Warme corona kerstwensen

Twijfelde je vorig jaar nog om kerstkaarten te versturen, dan heb je deze keer echt geen excuus meer. Kerstkaarten zijn dé manier om dit bijzondere jaar op een warme manier af te sluiten. Het was een hele uitdaging voor elk van ons: de impact op ons werk, ons sociaal leven, onze gezondheid… Dit jaar geen knuffels op kerst of zoenen op oudejaarsnacht. Wel hartverwarmende kerstwensen met een corona kerstkaart!

Maak je keuze uit onze ruime collectie kerstkaarten, personaliseer met je eigen foto en tekst dankzij onze handige editor en wij doen de rest.

Kerstkaarten corona teksten

Zoek je een pakkende tekst voor op de corona kerstkaart? Daar hebben onze ontwerpers rekening mee gehouden. Binnenin de kaart en voorop de kaart staan grappige, lieve en bemoedigende teksten. Zoals bijvoorbeeld:

 • Kerstkus door de brievenbus
 • Samen gaat het ons lukken
 • 365 dagen met 365 nieuwe kansen
 • We wensen je een gezonde kerst
 • Dikke knuffel, ik denk in het bijzonder aan jou dit jaar
 • Ho ho ho, een kerstkus is dit jaar echt een no-go

Is dat niet helemaal wat je zoekt? Dan kunnen onze blogartikelen je wellicht verder helpen:

Zakelijke corona kerstkaarten

(Nieuwe) medewerkers die thuiswerken, klanten met wie het zakelijk gezien niet goed ging, leveranciers die voor je in de bres sprongen. Deze mensen kunnen wel een hart onder de riem of bedanking gebruiken. Een zakelijke kerstkaart is dan ook een mooi gebaar, maar misschien wil je ook nog iets extra’s doen. Bij Kaartje2go kun je bij de kaarten attente cadeaus kiezen, zoals een fles wijn, chocolade of een wenscadeau​​​​​​​. Vast en zeker dat dit in de smaak valt zo vlak voor de kerstdagen!

Verstuur een cadeau met je corona kerstkaart

Wil je de ontvanger van je kerstkaart extra verrassen? Ben je gek op cadeautjes uitdelen, maar steekt corona daar dit jaar een stokje voor? Stuur dan een leuk cadeau mee met je kaart.
Je kan dit doen op twee manieren:

 1. Begin met het cadeau

 2. Begin met de kaart

Begin met het cadeau

 1. Ga naar het overzicht met cadeaus

 2. Kies een leuk cadeautje uit

 3. Klik op ‘ga verder met dit cadeau’

 4. Klik op ‘kies je kaart’

 5. Kies een kerstkaart, personaliseer en plaats je bestelling

Tip: je kunt het cadeau op elk moment vervangen door terug te keren naar het cadeau overzicht.

Begin met de kaart

 1. Kies een kaart uit de collectie

 2. Personaliseer je kaart

 3. Tijdens het bestellen, nadat je de papiersoort hebt gekozen, klik je op ‘naar cadeau’

 4. Kies een cadeau en rond je bestelling af

Levering van jouw corona kerstkaarten

Bestel je je kerstkaarten voor 20:00 uur ‘s avonds, dan worden ze nog dezelfde dag verzonden. De pakjes met kaarten, enveloppen, adresstickers en cadeaus worden door PostNL bezorgd. De rechtstreeks verstuurde kaarten worden bezorgd door bpost.

Levertermijn pakjes: 1-2 werkdagen (door PostNL)
Levertermijn rechtstreeks verstuurde kaarten: 3-4 werkdagen (door bpost)

Let op: door de coronacrisis kan het wat langer duren dan normaal. Hou rekening met een levertijd van 2 tot 4 werkdagen. Bekijk hier de actuele bezorginformatie.

Veelgestelde vragen

Een corona kerstkaart maak je eenvoudig zelf online bij Kaartje2go. In onze kaartmaker kun je elke kerstkaart bewerken en personaliseren.

 • Kies een kaart uit de collectie.
 • Klik op ‘Kaart bewerken’.
 • Upload je eigen foto, voeg de leukste figuren, kaders en achtergronden toe of schrijf een persoonlijke kerstwens op de kaart.
 • Ben je klaar met ontwerpen? Vraag dan een gratis proefdruk aan of bestel de kaart meteen.

Jazeker, kun je een gratis proefdruk ontvangen van je corona kerstkaartje! Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is een account aan te maken. Ook daar betaal je helemaal niets voor. Heb je liever geen account? Dan betaal je voor je proefdruk €0,49 per proefdruk.

Hier vind je alle informatie over je proefdruk.

Ekomi
Kaartje2go krijgt een 9.2 uit 10 van 21.753 beoordelingen

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.