Ga naar de inhoud

Moederdagkaarten met de naam van je moeder erop

Gepersonaliseerde moederdagkaarten

Een originele moederdagkaart ontvangen, dat doet je iets. Je moeder is een bijzondere persoon en je kiest voor haar dus een speciale kaart uit. In ons ruime aanbod aan moederdagkaarten vind je zeker wel iets dat bij het karakter van je moeder past en anders ontwerp je zelf een persoonlijke kaart voor je moeder met de kaartenmaker. Voeg zelf een eigen foto uit je fotobestanden toe, samen met een aangepaste tekst (kijk hiervoor naar onze teksten voor moederdagkaarten) en zet er plezante figuurtjes bij zodat je kaart een persoonlijke touch krijgt.

Moederdagkaart met eigen naam

Moedertjesdag of moederkesdag wordt een hele speciale dag voor je moeder als je voor haar een Moederdagkaart maakt met een gepersonaliseerde foto en haar naam erop. Wat zou je zoal kunnen kiezen uit je eigen fotobestanden als foto om op je moederdagkaart te zetten? Een foto van je gezin, van jezelf toen je klein was, of een familiefoto die je moeder in de bloemetjes zet. Kies iets waar ze een speciale herinnering aan heeft. Dat zal ze zeker appreciëren.

Heb je tussen al onze kaarten nog altijd niet gevonden waar je naar op zoek was? Er zijn nog zoveel andere moederdagkaarten in onze collectie te bekijken. Wat denk je van een ’ik hou van je’-kaartje om naar je mama te sturen? Geen mooiere manier om je moeder te vertellen dat ze bijzonder is en dat je van haar houdt.

Ekomi
Kaartje2go krijgt een 9.2 uit 10 van 21.195 beoordelingen

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.