Ga naar de inhoud

Kerstkaart met lichtpuntjes

Heb jij vrienden of familieleden die wel een opsteker kunnen gebruiken tijdens deze donkere dagen? Laat weten dat je aan ze denkt door ze een kerstkaart met lichtpuntjes te sturen. Kies een mooi ontwerp uit onze collectie en schrijf er een liefdevolle kerstboodschap op.

Warme kerstkaarten: lichtpuntjes in moeilijke tijden

Het leven is niet altijd rozengeur en maneschijn. Ook perioden van ziekte en verdriet komen voor, iets wat extra zwaar kan voelen tijdens de feestdagen. Ken ook jij iemand die een moeilijke tijd doormaakt of een oudere die misschien wat eenzaam is? Laat deze persoon weten dat je aan hem of haar denkt met een lichtpuntjes kerstkaart. Deze kaarten stralen warmte, liefde en hoop uit om het leed iets te verzachten en troost te bieden.

Wat zijn lichtpuntjes eigenlijk?

Een lichtpuntje is iets positiefs dat hoop geeft in mindere tijden en kan te maken hebben met grote en kleine dingen. Zo kun je dankbaarheid ervaren vanwege je gezondheid of je leuke baan, maar ook voor dagelijkse dingen als een fijne knuffel, een uitgebreid ontbijt of de zon die schijnt. Gaat het niet zo goed met iemand die je kent? Dan kan het voor hem of haar lastig zijn om deze lichtpuntjes te zien. Het kan dan helpen om deze persoon te laten weten dat jij er voor hem of haar bent.

Liefdevolle feestdagen en lichtpuntjes voor 2023

Een kerstkaart met een engel, een hemel vol sterren of toch een brandende kaars? Kiezen uit onze kerstkaarten met lichtpuntjes is zo makkelijk nog niet. Om je hier een handje bij te helpen, hebben we een handig filtermenu ontwikkeld. Hiermee is een mooie, betekenisvolle kerstkaart zo gevonden. Zet bijvoorbeeld een vinkje bij goudlook en ontdek welke kerstkaarten deze warme gloed hebben. Is je oog op een bepaalde kerstkaart met lichtpuntjes gevallen? Open het ontwerp in onze kaartmaker, pas de kaart naar wens aan en voeg een liefdevolle boodschap toe.

✨ Tip: vraag een gratis proefdruk aan om je zelfgemaakte kerstkaart te bewonderen! Kom je toch nog iets tegen wat veranderd moet worden? Open het ontwerp in de kaartmaker en voer de aanpassingen door.

Ik wens je lichtpuntjes

Wil je iemand veel lichtpuntjes voor het nieuwe jaar toewensen, maar lukt het niet om wat op papier te zetten? Begrijpelijk, voor sommige situaties is het lastig om de juiste woorden te vinden. Een quote, spreuk of bijbeltekst kan dan helpen en tussen de regels door troost bieden. Veel van onze kerstkaarten hebben dan ook al een liefdevolle kerstwens op de voorkant of aan de binnenkant staan. Drukt deze wens net niet helemaal uit wat je graag tegen je dierbare zou willen zeggen? Kijk dan eens tussen onze andere teksten. Wie weet zit de perfecte kerstwens er wel tussen.

Extra’s waar de warmte vanaf spat

Een kerstkaart met lichtpuntjes verdient een verpakking waar de liefde vanaf straalt. Iets wat je zo voor elkaar hebt met onze extra’s. Kies bijvoorbeeld voor een luxe papiersoort met een subtiele glinstering, een gouden envelop en een sluitzegel met een hartje of ster. Ben je van plan om de kerstkaart te laten bezorgen? Een klein cadeautje tovert een glimlach op ieders gezicht. Want zeg nou zelf, wie wordt er nou niet blij van chocolade of een doosje bonbons?

Lichtpuntjes kerstkaarten bestellen & versturen

Net als het maken is ook het bestellen en versturen van kerstkaarten zo gepiept. Je hoeft alleen maar een verzendmethode te selecteren. Elk van onze methodes heeft zo zijn voordelen, kijk maar:

Voordelen direct versturen

⭐ Nergens meer omkijken naar, Kaartje2go doet de kaarten voor je op de post.

⭐ Eventuele cadeaus worden samen met de kerstkaarten bezorgd.

⭐ Snelle manier om naar meerdere adressen te verzenden.

Voordelen thuis ontvangen 

⭐ Mogelijkheid om kerstkaarten persoonlijk te overhandigen.

⭐ Extra mooi verpakken met onze enveloppen en sluitzegels.

⭐ Zelf uitdelen is niet alleen leuk, maar ook duurzaam.

Vergeet trouwens niet dat postbezorgers het superdruk hebben in december. Wil je er zeker van zijn dat je kerstkaarten voor de feestdagen arriveren? Verstuur ze dan minimaal een week voor kerst.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.