Bijzondere trouwkaarten

Menukaart ontwerpen voor jullie bruiloft

Bijzondere trouwkaarten maken

Het maken van een bijzondere trouwkaart kun je simpel en snel zelf doen via onze kaartmaker. Hoe dit precies in zijn werk gaat? Wij leggen het graag voor je uit:

  1. Kies het leukste kaartje uit de galerij en klik op ‘kaart bewerken’.
  2. Voeg de leukste symbolen, teksten en kaders toe om de kaart persoonlijk te maken.
  3. Schrijf een persoonlijke tekst over jullie aanstaande trouwdag.
  4. Bestel een gratis proefdruk of rond je bestelling direct af.

Ben je op zoek naar meer inspiratie? Bekijk dan eens onze hippe, klassieke of goudlook trouwkaarten. Of ben je nog zoekende in wat voor tekst je op de trouwkaart wilt gebruiken? Kaartje2go heeft een aantal leuke trouwkaarten voorbeeldteksten voor je klaargezet. 

Gratis proefdruk

Je wil er zeker van zijn dat jullie de allermooiste en meest bijzondere trouwkaarten versturen. Zo krijgen je familie en vrienden direct een warm gevoel bij jullie aanstaande huwelijk. Kies er daarom voor om een gratis proefdruk te bestellen. Wij versturen het kaartje zo snel mogelijk naar je adres, zodat je het kaartje thuis kan bekijken en aanvoelen. Is dit het kaartje wat jullie willen versturen? Wij hebben je proefdruk opgeslagen in je account zodat je hem direct kan versturen!

Trouwkaarten bijzonder versturen

Het versturen van je bijzondere huwelijksuitnodigingen kun je op twee manieren doen. De kaartjes rechtstreeks naar de ontvangers sturen of de kaartjes naar je eigen adres versturen. Wil je de trouwkaarten direct naar je familie en vrienden versturen? Gebruik dan onze handige adresverzoeker, waarmeeje simpel en snel alle adressen verzamelt in je online adresboek. Wij zorgen er samen met PostNL voor dat alle kaartjes bij je dierbaren aankomen. Het is ook mogelijk om de kaartjes naar je eigen adres te versturen. Zo kun je de trouwkaarten zelf rondbrengen, wel zo leuk!

 

Ekomi
Kaartje2go krijgt een 9.4 uit 10 van 19.360 beoordelingen