Wij gebruiken cookies om winkelen en reclame persoonlijk te maken. Als je verder gaat gaan we ervan uit dat je dit goed vindt. Meer weten?

Kinderkaarten

Kinderkaarten

Leukste kinderkaarten

In het ruime assortiment met kinderkaarten van Kaartje2go vind je de liefste en mooiste kinderkaarten om naar de schattigste kindjes te verzenden. Er is voor elk kindje wel een bijzonder kaartje. We hebben echt heel veel keuze. De kaartjes zijn heel gemakkelijk te maken en het versturen gebeurt met één druk op de knop. Bovendien krijgen alle nieuwe klanten hun eerste kaart gratis!

Kaartje2go is als beste getest door Volkskrant, KASSA en de Consumentenbond

Makkelijk en veilig betalen

iDeal, Overboeking, PayPal, Eenmalige machtiging, Creditcard

Veilig betalen
101% Garantie:
Niet goed = Geld terug

Met plezier kinderkaarten maken

Een kinderkaartje maken bij Kaartje2go is niet zo moeilijk. Zelfs kinderen kunnen hun kaartjes gemakkelijk zelf maken. Er is ook een optie om een kaart te maken met je eigen handschrift en de meeste kinderen kunnen ook dat helemaal alleen. 

Zelf kinderkaarten aanmaken

Selecteer een mooie kaart uit de de ruime collectie met kinderkaarten, of ontwerp de kaart helemaal zelf. In onze kaartenmaker voeg je gemakkelijk je eigen foto's en teksten toe aan je kaart. Ook heb je ruime keuze uit verschillende soorten leuke figuurtjes en kaders om je kaart mee te versieren. Weet je niet direct wat er op de kaart moet komen, dan kan je eens surfen naar onze tekstenpagina. Laat je inspireren!

Kinderen die beroemd willen worden

Vroeger wilden de meeste kinderen graag piraat, dokter, brandweerman, leraar of prinses worden. Nu is dat anders. De kinderen van vandaag willen allemaal het liefst beroemd worden. De glitter en glamour trekt hen aan. De kans is dan ook groot dat een kaart met een foto van jouw kind als popster, profvoetballer of filmster in de smaak zal vallen.