Ga naar de inhoud

De mooiste adresstickers voor jouw geboortekaartjes

Het sturen van een geboortekaartje is een bijzonder moment. Je wil natuurlijk dat jullie familie en vrienden een superleuk kaartje van de kleine ontvangen. Maak deze ervaring extra feestelijk door het plakken van een bijzondere adressticker op de envelop. De verzending van deze adresstickers is helemaal gratis. Tijd om jullie dierbaren te verrassen!

geboortekaartjes adresstickers

Adresstickers fleuren de envelop op en maken jouw geliefden extra nieuwsgierig. Een geboortekaartjes adressticker is ook makkelijk en snel om een envelop te plakken. Vink de adressen uit je adresboek aan en wij doen de rest. Je bespaart hiermee een hoop tijd!

Over onze collectie adresstickers

Er staat een groot aanbod met diverse leuke adresstickers voor je klaar. Van blanco adresstickers tot stickers met babyvoetjes en hartjes. Alles is mogelijk. Ontdek welk ontwerp bij je geboortekaartje en envelop past, en maak er een passend geheel van. Deze stijlen adresstickers kun je allemaal vinden in onze collectie: 

 • Hartjes
 • Babyvoetjes
 • (Gouden) maan en sterren
 • Waterverf
 • Botanische planten en blaadjes
 • Confetti
 • Bloemen
 • Gouden lijnen
 • Ballonnen en slingers

Bekijk alle mooie adresstickers en doe inspiratie op. Je kan zelf het lettertype aanpassen om de stickers nog speelser en persoonlijker te maken. Hoe dat werkt? We leggen het hieronder graag voor je uit. 

Je bent vast enthousiast over de adresstickers en wil ze graag bestellen.. Slimme keuze! Je bespaart hier namelijk veel tijd mee en ze zien er ook nog eens mooi uit op de envelop. Zo gaat het in zijn werk:

 1. Log in op je account.
 2. Kies je favoriete adresstickers uit de collectie.
 3. Kies een bijpassend lettertype voor de adressen, je hebt hier vrije keuze in.
 4. Vink de adressen uit je online adresboek aan die je op de adressticker wilt laten drukken. Een vel bestaat uit 12 stickers. Is het vel niet volledig gevuld? Dan ontvang je de overige stickers zonder adres.
 5. Wil je een paar adressen met de hand schrijven? Of heb je liever een paar stickers over? Het is mogelijk om (extra) vellen zonder adressen te bestellen. 
 6. Kies het adres voor de bezorging, de datum van verzending en rond je bestelling af. Wij doen de rest!

Lees hier meer informatie over het bestellen en versturen van geboortekaartjes. 

Zelf een geboortekaartje ontwerpen

Wil je naast adresstickers ook mooie geboortekaartjes bestellen en laten drukken? Dit kan natuurlijk bij Kaartje2go. Je kunt simpel en snel via een blanco kaart of een bestaand ontwerp jullie ideale kaartje aanpassen. Klik op ‘Kaart bewerken’ en voeg de leukste figuren, kaders en foto’s toe aan je kaartje. Laat met de handige online adresverzoeker de adressen door je dierbaren invullen en klik op versturen. 

Voordelen van Kaartje2go

Hulp nodig bij het bestellen van je geboortekaartjes adresstickers?

We vinden het belangrijk dat je alle benodigde informatie op onze website kan vinden. Zo kan je de beste keuze maken voor de mooiste geboortekaartje adresstickers. Daarmee kan jullie mini straks nog meer stralen op de kaartjes. Lees onze veelgestelde vragen over geboortekaartjes. Bij vragen helpen onze toppers van het klanttevredenheidsteam je graag verder. Een hele fijne kraamtijd gewenst!

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.