Voorbeelden van onze trouwkaarten

Jullie gaan trouwen, van harte gefeliciteerd! Zoveel te doen en zoveel te plannen. Maar waar moet je beginnen.  Op deze pagina geven we je voorbeelden van kaarten die handig zijn om te versturen rond om jullie bruiloft. We vertellen je over de trends van dit jaar. En we willen je graag laten zien wat er allemaal mogelijk is.

Jullie trouwkaart, romantisch met eigen foto

Drie tot vier maanden voor jullie bruiloft verstuur je de trouwkaarten. Op deze kaart staat natuurlijk de trouwdatum, de locatie, de tijd, en jullie namen. Ook handig om te vermelden op deze kaart zijn de cadeauwensen. Op deze voorbeeldkaart kun je al deze elementen kwijt. De kaart is geheel naar eigen wens aan te passen. Zo hebben we ook vele figuren die jullie kunnen gebruiken om bijvoorbeeld jullie cadeauwensen duidelijk te maken.

Save our date

Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen. Er is vast nog veel te doen, zoals het kiezen van de trouwdatum. Laat al je vrienden en familie jullie trouwdatum vast in hun agenda vrijhouden. Stuur de Save the Date-kaart ongeveer 6 maanden van te voren. Op deze kaart vermeld je jullie namen, trouwdatum en eventueel alvast de plaats en locatie. Zo kun je je gasten laten weten of je ze de hele dag verwacht of alleen bij de receptie. Je kan hiervoor bijvoorbeeld deze leuke fotokaart gebruiken. Creatief en geheel passend bij de romantische sfeer van een bruiloft. De kaarten zijn geheel naar eigen wens aan te passen.

De bedankkaart na de grote dag

De grote dag is voorbij. Jullie zijn nu getrouwd, partners voor het leven. Om al jullie gasten te bedanken voor hun bijdragen aan jullie speciale dag kan je een bedankkaart sturen. Zoals deze voorbeeldkaart, passend bij jullie trouwkaart. Deze kaart is geheel naar eigen wens aan te passen, met foto's, figuren en teksten. Plaats jullie trouwfoto's of een mooie groepsfoto van de gasten op de kaart. Zo hebben de gasten een mooi aandenken aan jullie speciale dag.

Kaartje2go krijgt een 9.6 van 10 uit 10703 beoordelingen