Ervaringen met verhuiskaarten

We krijgen vaak leuke reacties van onze klanten. Op deze pagina hebben we een groot aantal ervaringen met (en recensies over) Kaartje2go voor je verzameld. Natuurlijk krijgen we ook wel eens klachten. En die lossen we gewoon netjes op, zonder gedoe. Dus als je ooit niet helemaal 101% tevreden bent, laat het ons dan meteen weten. Wij staan voor je klaar!!

“Bas”

“Hartelijk dank voor de snelle service. De kaarten zijn erg leuk geworden. We zullen het doorgeven aan anderen. Wij zijn in elk geval erg tevreden en zullen zeker als het nodig is weer een beroep op jullie doen.”

Bas

“Carla”

“Hartelijk bedankt voor de mooie kaarten! Precies wat we bedoelden. De ontvangers waren ook heel enthousiast. En dit allemaal keurig op tijd. Complimenten hoor!”

Carla

“Groetjes vanuit Rucphen!!”

“Ik wil even laten weten dat mijn kaartjes helemaal SUPER zijn. Ik zal het zeker doorvertellen.”

Groetjes vanuit Rucphen!!

“Vriendelijke groet, E. Verschuure”

“Hartelijk bedankt voor uw antwoord. Ik kan begrijpen dat u 'best getest' bent bij de Consumentenbond, want zoveel kaarten per dag en dan zó snel antwoord, dat noem ik écht service!”

Vriendelijke groet, E. Verschuure

“Monique”

“Ik heb de bestelling ontvangen. De kaarten zien er zoals gewoonlijk weer fantastisch uit! Een compliment is toch altijd lekker om te krijgen.”

Monique

“M.v.g. Sasja”

“Ah dat is leuk! Heel toevallig komt een collega haar verhuiskaart laten zien. Ik roep gelijk: "Hé, die is van Kaartje2go!", dat was ook zo. Ze is helemaal blij met jullie, niets dan lof! Fijn weekend!!”

M.v.g. Sasja

“Met vriendelijke groeten, Eveline”

“Ik heb vandaag de kaarten in goede orde gekregen! Bedankt voor de service en reactie!”

Met vriendelijke groeten, Eveline

“Marcella”

“De kaartjes zijn ontvangen. Ik moet zeggen, ik vind ze in het echt nog mooier dan ik had gedacht. Ik zal dit in de toekomst zeker vaker gebruiken.”

Marcella

“Zonnige groet, Saskia”

“Bedankt voor jullie snelle reactie! In januari heb ik bij jullie ook kaartjes besteld voor onze verhuizing. Echt supermakkelijk en keurig op tijd geleverd, grote klasse (dat mag ook wel eens gezegd worden).”

Zonnige groet, Saskia

“Met vriendelijke groet, Alie”

“Ik heb zojuist mijn verhuiskaartjes ontvangen! Heel erg bedankt, ze zijn geweldig.”

Met vriendelijke groet, Alie

“Mvg, Erik”

“Bedankt voor de perfecte service. Dit zullen we onthouden voor de toekomst!”

Mvg, Erik

“Vriendelijke groet, Maaike”

“De kaarten zijn super geworden, ik ben er erg blij mee.”

Vriendelijke groet, Maaike

“Wendy & Cees”

“Wij zijn aangenaam verrast door de goede kwaliteit van de afdrukken die jullie gebruiken. De verhuiskaart is echt super. Onze eigen woning staat er strak op. Hoge kwaliteit en prima service.”

Wendy & Cees

“Groetjes, Teun en Elsbeth”

“Hartelijk dank voor de mooie verhuiskaartjes. We zijn er erg blij mee. En de kaartjes zijn supergoedkoop.”

Groetjes, Teun en Elsbeth

“Groetjes, Lenie”

“Het verhuiskaartje is goed ontvangen. Uit de enthousiaste reacties maak ik op dat de kaart helemaal geslaagd is. Bedankt en tot de volgende keer.”

Groetjes, Lenie

“Dank, Linda”

“De verhuiskaartjes hebben we vandaag ontvangen. We hebben ze met een eigen plattegrond gemaakt, waardoor ze erg origineel zijn geworden.”

Dank, Linda

“Bedankt en groetjes, familie Veenders”

“Bedankt voor de hele mooie verhuiskaartjes. Het was voor ons de eerste keer dat we dit deden we zijn erg tevreden. Het is erg mooi geworden met ons eigen huis op de kaart!”

Bedankt en groetjes, familie Veenders

“Vriendelijke groet, Fred en Marrit”

“Wij hebben afgelopen week een verhuiskaart bij jullie laten maken en we zijn zeer tevreden over het resultaat! Bedankt! Wij zullen jullie zeker aanbevelen bij vrienden en kennissen!”

Vriendelijke groet, Fred en Marrit

“Groet, Shanice”

“Wij gaan binnenkort samenwonen. We hebben bij jullie kaartjes besteld om naar familie en vrienden te sturen. Wij zijn zeer tevreden met het eindresultaat en zullen jullie in ons geheugen houden wanneer we weer kaartjes gaan bestellen!”

Groet, Shanice

“Diana van Bokhoven op Facebook”

“Super snelle afhandeling. Vrijdag verhuiskaarten besteld, zaterdag in huis mijn complimenten voor jullie team!”

Diana van Bokhoven op Facebook