Ervaringen met verhuiskaarten

We krijgen vaak leuke reacties van onze klanten. Op deze pagina hebben we een groot aantal ervaringen met (en recensies over) Kaartje2go voor je verzameld. Natuurlijk krijgen we ook wel eens klachten. En die lossen we gewoon netjes op, zonder gedoe. Dus als je ooit niet helemaal 101% tevreden bent, laat het ons dan meteen weten. Wij staan voor je klaar!!

“Deanne (via Facebook)”

“De fotokaarten zijn erg goed geworden. Prachtig om op deze manier je adreswijzigingen te versturen.”

Deanne (via Facebook)

“Carla”

“Hartelijk bedankt voor de mooie kaarten! Precies wat we bedoelden. De ontvangers waren ook heel enthousiast. En dit allemaal keurig op tijd. Complimenten hoor!”

Carla

“Met vriendelijke groet, Henny”

“Bedankt voor de snelle levering van de kaarten die we besteld hadden. De kaarten zagen er keurig uit. Wij zijn zeer tevreden, en zullen zeker nog eens kaarten bij jullie bestelle!!”

Met vriendelijke groet, Henny

“Groet, Henk en Ronny”

“Wij willen jullie bedanken voor de vlotte afwerking en mooie kaarten. We zullen jullie aanbevelen bij onze vrienden.”

Groet, Henk en Ronny

“Groeten Miep”

“Ik wil jullie heel hartelijk bedanken voor de nieuwe kaarten en de mooie opdruk. Ik ben er erg blij mee en ook met jullie snelle service. Ik zal jullie aanbevelen hoor.”

Groeten Miep

“Familie Wolters”

“Bedankt! We hebben de kaarten vandaag ontvangen. We zijn er dik tevreden over!”

Familie Wolters

“Marielle”

“Bij deze een bedankje voor de perfecte service en supersnelle levering van onze verhuiskaarten. Het ziet er heel mooi uit! Er komt spoedig een tweede bestelling aan.”

Marielle

“Met vriendelijke groeten, Eveline”

“Ik heb vandaag de kaarten in goede orde gekregen! Bedankt voor de service en reactie!”

Met vriendelijke groeten, Eveline

“Fam. H.”

“Inmiddels is de bestelling binnen. Wat een geweldige, leuke site. En de verwerking is prima. Alle medewerkers en bedenkers van de site, bedankt!”

Fam. H.

“Groetjes van een dankbare klant”

“Bedankt dat je mij hebt gered!! Het verstand is nu wat minder met de verhuizing, dus ERG BEDANKT voor jullie hulp met mijn verhuiskaarten!! PS ik zal iedereen vertellen over jullie fantastische service!!”

Groetjes van een dankbare klant

“Zonnige groet, Saskia”

“Bedankt voor jullie snelle reactie! In januari heb ik bij jullie ook kaartjes besteld voor onze verhuizing. Echt supermakkelijk en keurig op tijd geleverd, grote klasse (dat mag ook wel eens gezegd worden).”

Zonnige groet, Saskia

“Met vriendelijke groet, Alie”

“Ik heb zojuist mijn verhuiskaartjes ontvangen! Heel erg bedankt, ze zijn geweldig.”

Met vriendelijke groet, Alie

“Met vriendelijke groet, A.J. Rossen”

“Bedankt voor de kaartjes, ze zijn goed aangekomen en ik ben er heel blij mee. Ik heb al verschillende vrienden ingelicht over jullie en ze gaan zeker gebruikmaken van jullie service.”

Met vriendelijke groet, A.J. Rossen

“M.vr.gr. Jeroen”

“Naar alle tevredenheid heb ik een setje verhuiskaarten bij jullie besteld: supermooi, handig en snel geregeld! Alle complimenten daarvoor.”

M.vr.gr. Jeroen

“Uit: Woonvoordeel”

“Originele verhuiskaarten en alle andere kaarten maak je snel, eenvoudig en voordelig via Kaartje2go. De Consumentenbond heeft Kaartje2go als beste online kaartenservice getest!”

Uit: Woonvoordeel

“Met vriendelijke groeten, Daniel”

“Helemaal top!! 'Nummer 1 Consumentenbond' is geheel terecht. Mijn verhuisbericht is gered. Ik zal mijn verhuiskaart de volgende keer beter controleren ;)”

Met vriendelijke groeten, Daniel

“Bedankt, Alma”

“Ik wil u even bedanken voor de goede service, de verhuiskaartjes zijn netjes bezorgd en zien er erg leuk uit.”

Bedankt, Alma

“Vriendelijke groet, Fred en Marrit”

“Wij hebben afgelopen week een verhuiskaart bij jullie laten maken en we zijn zeer tevreden over het resultaat! Bedankt! Wij zullen jullie zeker aanbevelen bij vrienden en kennissen!”

Vriendelijke groet, Fred en Marrit

“Groet, Shanice”

“Wij gaan binnenkort samenwonen. We hebben bij jullie kaartjes besteld om naar familie en vrienden te sturen. Wij zijn zeer tevreden met het eindresultaat en zullen jullie in ons geheugen houden wanneer we weer kaartjes gaan bestellen!”

Groet, Shanice

“Wil”

“Een prachtig resultaat; zeer snelle service en dat tegen sterk concurrerende prijzen! Compliment!”

Wil