Ervaringen met verhuiskaarten

We krijgen vaak leuke reacties van onze klanten. Op deze pagina hebben we een groot aantal ervaringen met (en recensies over) Kaartje2go voor je verzameld. Natuurlijk krijgen we ook wel eens klachten. En die lossen we gewoon netjes op, zonder gedoe. Dus als je ooit niet helemaal 101% tevreden bent, laat het ons dan meteen weten. Wij staan voor je klaar!!

“M.v.g. Nynke”

“Ik heb vanmiddag de kaarten ontvangen en ben er erg blij mee! Ik kreeg jullie als tip van iemand die onlangs ook kaarten bij jullie had besteld en vond die zo leuk dat ik ook op jullie site ben gaan kijken. Nogmaals dank en tot een volgende keer.”

M.v.g. Nynke

“M.v.g. Patrick”

“We hebben de kaartjes ontvangen en ze zien er prachtig uit. Jullie hebben ook een geweldig gebruiksvriendelijke website en veel aandacht voor de klant!”

M.v.g. Patrick

“Vriendelijke groet, E. Verschuure”

“Hartelijk bedankt voor uw antwoord. Ik kan begrijpen dat u 'best getest' bent bij de Consumentenbond, want zoveel kaarten per dag en dan zó snel antwoord, dat noem ik écht service!”

Vriendelijke groet, E. Verschuure

“Monique”

“Ik heb de bestelling ontvangen. De kaarten zien er zoals gewoonlijk weer fantastisch uit! Een compliment is toch altijd lekker om te krijgen.”

Monique

“Martine”

“Superbedankt voor deze oplossing! Goede service, ik zal het voortzeggen!! Ik ga zeker in de toekomst weer gebruikmaken van jullie site!”

Martine

“Groetjes van een dankbare klant”

“Bedankt dat je mij hebt gered!! Het verstand is nu wat minder met de verhuizing, dus ERG BEDANKT voor jullie hulp met mijn verhuiskaarten!! PS ik zal iedereen vertellen over jullie fantastische service!!”

Groetjes van een dankbare klant

“Groetjes, Sacha”

“Echt geweldig, pak van mijn hart, hartelijk bedankt voor jullie service!! Dikke duim omhoog.”

Groetjes, Sacha

“Vriendelijke groeten, Fam. Franken”

“Hierbij willen wij jullie eventjes complimenteren met de goede levering! De kaarten zijn superleuk, wij zijn zeer tevreden!”

Vriendelijke groeten, Fam. Franken

“Mvg, Erik”

“Bedankt voor de perfecte service. Dit zullen we onthouden voor de toekomst!”

Mvg, Erik

“Met vriendelijke groet, Familie van Keulen”

“Bedankt voor de mooie kaarten. Het ziet er allemaal heel netjes uit!!”

Met vriendelijke groet, Familie van Keulen

“Uit: YES (week 49 2008)”

“Zorg dat niet alleen je vrienden, de gemeente en de belastingdienst, maar ook elke instelling waarvan je een rekening kunt verwachten, weet dat je bent verhuisd. Ga voor originele samenwoonkaartjes naar Kaartje2go.nl.”

Uit: YES (week 49 2008)

“Vriendelijke groet, G. van Spaarnewoude”

“De kaarten zijn super geworden. Een persoonlijk verhuisbericht. Ik ben zeer tevreden.”

Vriendelijke groet, G. van Spaarnewoude

“Gr. Williebrord”

“De kaarten zijn supermooi. Ik ga binnenkort ook mijn verhuisbericht maken. We zullen zeker vaker gebruikmaken van de site.”

Gr. Williebrord

“Groetjes, Fam. Steen”

“We hebben de adreswijzigingen vandaag binnengekregen. Ze zijn echt supermooi. En dat jullie de kaarten voor ons versturen is een superservice. We komen vast en zeker nog eens bij jullie terug.”

Groetjes, Fam. Steen

“Groetjes, Lenie”

“Het verhuiskaartje is goed ontvangen. Uit de enthousiaste reacties maak ik op dat de kaart helemaal geslaagd is. Bedankt en tot de volgende keer.”

Groetjes, Lenie

“Johan”

“Bij dezen wil ik jullie hartelijk danken voor de mooie verhuiskaartjes. We zijn er erg blij mee en ze zijn zeer goed gelukt. Zo voordelig en zo makkelijk te maken!”

Johan

“Groeten, Sam”

“Bedankt voor de goede service. Dit maak je tegenwoordig niet meer mee. De verhuiskaartjes waren top!”

Groeten, Sam

“Groeten, Leendert”

“Net de verhuiskaartjes voor de zaak ontvangen. Ze zien er geweldig uit! En zo makkelijk! Bedankt voor de goede service.”

Groeten, Leendert

“Groeten, Bauke”

“Ik heb de verhuiskaartjes in goede orde ontvangen. Ze zien er keurig uit. Bedankt voor de vlotte levering!”

Groeten, Bauke

“Joyce”

“De bestelde en helemaal naar eigen wens gemaakte verhuiskaarten had ik de volgende dag al in huis. Wat zijn ze mooi geworden! Zo wordt verhuizen een stuk vrolijker! Bedankt. Heel erg bedankt.”

Joyce