Ervaringen met zomaar kaartjes

We krijgen vaak leuke reacties van onze klanten. Op deze pagina hebben we een groot aantal ervaringen met (en recensies over) Kaartje2go voor je verzameld. Natuurlijk krijgen we ook wel eens klachten. En die lossen we gewoon netjes op, zonder gedoe. Dus als je ooit niet helemaal 101% tevreden bent, laat het ons dan meteen weten. Wij staan voor je klaar!!

“Gerdy (via Facebook)”

“Het is zo gemakkelijk; even geen tijd om een kaartje te kopen en dan natuurlijk geen postzegel in huis, dus ga dan naar Kaartje2go! Fantastisch!”

Gerdy (via Facebook)

“Jeanne (via Facebook)”

“Ik ben heel tevreden over Kaartje2go. Het heeft de meeste mogelijkheden en is zeer gebruiksvriendelijk. Ik probeer ook weleens een concurrent, maar ik kom heel graag terug! Geweldige mogelijkheden. Ik moet oppassen, het werkt verslavend :)”

Jeanne (via Facebook)

“Maaike”

“Ik wilde alleen even laten weten dat ik nu voor de tweede keer bij jullie besteld heb, en dat ik supertevreden ben!! Supermooie kaartjes weer gemaakt, leuke site en goede service!!”

Maaike

“Christel”

“Jullie snelle behandeling is super!! Dat verdient een warme douche!!!”

Christel

“Met vriendelijke groet, F. van Sytzama”

“Vanmorgen zijn mijn kaartjes aangekomen. Het ziet er keurig uit.”

Met vriendelijke groet, F. van Sytzama

“Groeten, Janny”

“Complimenten voor jullie bedrijf, ik vind de kaarten erg mooi en het is ook zeer makkelijk om een kaart te maken! Ik heb meegedaan aan de prijsvraag en maak ook vaak anderen attent op jullie site!”

Groeten, Janny

“Groetjes, Katja”

“Ik heb mijn kaarten ontvangen!! Ik vind ze erg leuk geworden, mooie kwaliteit! Bedankt.”

Groetjes, Katja

“Groeten, Ams”

“Dank jullie wel voor de mooie kaarten!! Ze zijn super geworden. Toch altijd spannend via het internet, maar mijn complimenten! Prima service, ga zo door!”

Groeten, Ams