Wenskaarten maken

Originele wenskaarten maken

Op zoek naar een leuke en originele wenskaart? Bij Kaartje2go vind je altijd wel iets dat bij je past, want hier vind je het grootste assortiment wenskaarten van België. Zoek je iets speciaals, gebruik dan het zoekveld linksboven. Kom je voor het eerst op de website van Kaartje2go en wil je het eens gratis uitproberen? Voor alle nieuwe klanten is de eerste  kaart altijd gratis!

Een originele wenskaart maken is bij Kaartje2go trouwens heel gemakkelijk. We hebben hele leuke kant-en-klare wenskaarten, zoals deze wenskaarten met humor. Maar je kunt jouw kaart ook helemaal zelf ontwerpen of personaliseren.

Kaartje2go is als beste getest door Volkskrant, KASSA en de Consumentenbond

Daarom Kaartje2go:

Kaartje2go krijgt een 9.6 van 10 uit 9003 beoordelingen

Wenskaart maken en bestellen

Je kunt zelf foto's toevoegen, grappige teksten zetten of leuke figuurtjes en kaders gebruiken om je kaart mee te versieren. Van onze klanten horen wij dikwijls dat ze heel veel mooie reacties hebben gekregen van familie en vrienden. En je kunt de kaart vooraf plannen, want de verzenddatum kun je zelf bepalen. Op zoek naar echte gelukwensen? Kijk dan eens op de pagina voor gelukwensen.

Geschiedenis van de wenskaart

In de Middeleeuwen werden er al wenskaarten verstuurd. Geliefden toonden elkaar hoe graag ze elkaar zagen door hun liefde voor elkaar te bezingen. In de 15e eeuw werd dit op papier gezet. De elite in Europa begon vanaf de 17e eeuw met het versturen van echte wenskaarten. Tot 1850 werden kaarten alleen door hen verstuurd, omdat het vrij duur was om een kaart te ontwerpen en bij de bestemmeling te brengen. Aan het eind van de 19e eeuw werden de kaarten dan op grotere schaal door machines gedrukt waardoor het ook voor het volk betaalbaarder werd.