Ervaringen met vriendschap kaarten

We krijgen vaak leuke reacties van onze klanten. Op deze pagina hebben we een groot aantal ervaringen met (en recensies over) Kaartje2go voor je verzameld. Natuurlijk krijgen we ook wel eens klachten. En die lossen we gewoon netjes op, zonder gedoe. Dus als je ooit niet helemaal 101% tevreden bent, laat het ons dan meteen weten. Wij staan voor je klaar!!

“Elles (via Facebook)”

“Mijn eerste exemplaar heb ik net ontvangen, hij is prachtig, goede kwaliteit. Ik ga Kaartje2go zeker nog een keer gebruiken.”

Elles (via Facebook)

“Groetjes Riet”

“Mijn vriendin belde mij op dat ze de kaart heel speciaal vond, met de vensterenveloppe leek het een cd, vertelde ze! Ik zal zeker jullie site doorgeven aan mijn vrienden en familie!”

Groetjes Riet

“Groeten, Simone”

“Supermooie kaartjes! Dankjewel. Ik weet waar ik de volgende keer moet zijn.”

Groeten, Simone

“Mvg, Ira”

“Afgelopen week weer een kaartje verstuurd naar een vriendin die een feestje gaf, een leuke foto van ons tweetjes en wat leuke kaders en teksten en je hebt een superpersoonlijke kaart, die iedereen super vindt!”

Mvg, Ira

“Groeten, Rixt”

“Het is een superservice van jullie dat de kaarten zo snel worden gedrukt en geleverd! Ik vind jullie site echt super!! Ontzettend leuk om op deze manier persoonlijke kaartjes te maken!! Jullie zien mij zeker weten nog vaak terug op de website!”

Groeten, Rixt

“Mvg, Danielle”

“Jullie zijn met die snelle reacties helemaal TOP!”

Mvg, Danielle

“Groetjes, Nicole”

“De kaarten zijn leuk geworden! Goede site, beter dan kaarten van een ander bedrijf!”

Groetjes, Nicole

“Mvg, Gerard”

“De kaartjes waren trouwens weer super. Bedankt en tot de volgende bestelling!”

Mvg, Gerard

“Gr. Herman”

“Alles is prima, gisteren de kaarten keurig op tijd ontvangen! Dat is nog eens zaken doen!”

Gr. Herman

“Groetjes, Immy”

“Bedankt voor jullie snelle reactie. Ik heb me aangemeld en ik heb net mijn eerste kaartje gemaakt en gratis laten versturen middels mijn actiecode. Het is volgens mij gelukt. Dankjewel, ik ben benieuwd hoe de kaart eruit ziet.”

Groetjes, Immy