Voorbeelden van onze verjaardagskaarten

De grootste keuze in verjaardagskaarten vind je natuurlijk bij Kaartje2go. De kaarten zijn geheel naar eigen wens aan te passen. Met of zonder slingers, voorzien van een leuke verjaardagswens of een mooie, eigen foto. We willen je graag inspireren! Op deze pagina geven we je voorbeelden van onze nieuwste verjaardagskaarten. We vertellen je over de trends van dit jaar. En we willen je graag laten zien wat er allemaal mogelijk is. Niets is leuker dan echte post met een persoonlijk tintje.

Een jaartje ouder maar nog steeds stralend!

Ouder worden is leuker met een grappige verjaardagskaart. Een jaartje ouder, maar nog steeds stralend! Leuk om te versturen of leuk om bij een cadeau te geven. Deze kaart is makkelijk naar eigen wens aan te passen en persoonlijk te maken. Voeg in onze kaartmaker bijvoorbeeld leuke make-up artikelen zoals lippenstift, nagellak toe die bij de kaart passen. Of plaats aan de binnenzijde een leuke tekst.

Happy Birthday to you!

Je voelt je pas echt jarig met deze leuke verjaardagskaart met kleurrijke confetti! De vrolijkheid komt je tegemoet. Makkelijk naar eigen smaak aan te passen en persoonlijk te maken. Voeg bijvoorbeeld leuk figuren toe in onze kaartmaker. We hebben ballonnen, cijfers, slingers en nog veel meer. Of gebruik een leuk kader om de foto van de jarige in te plaatsen.

Hiep hiep hoera!

Er is er een jarig hoera, hoera! En dat mag natuurlijk niet ongemerkt voorbij gaan. Iedereen is per slot van rekening maar een keer per jaar jarig. Een leuke manier om te laten weten dat je iemand een fantastische dag toewenst, is door deze kaart te versturen. De slingers en ballonnen geven een extra feestelijk tintje aan de kaart.

Kaartje2go krijgt een 9.6 van 10 uit 10730 beoordelingen