Kaartje2go gebruikt cookies om winkelen en advertenties persoonlijk te maken. Als je verder gaat gaan we ervan uit dat je dit goed vindt. Meer weten?

Spreukenkaarten

De leukste spreukenkaarten

Spreukenkaarten zijn erg populair. Je kunt er een kiezen uit onze collectie of er zelf een maken. Dat gaat heel gemakkelijk en snel met onze kaartenmaker. B ij Kaartje2go besteld voor 20u, betekent dat jouw spreukenkaart nog voor middernacht de brievenbus ingaat. Maak nu jouw originele spreukenkaart aan en verstuur ze onmiddellijk. 

Het is absoluut niet moeilijk om een persoonlijke spreukenkaart aan te maken op de website van Kaartje2go. Selecteer uit onze rijke collectie spreukenkaarten een gepaste kaart, bv.  een grappige spreukenkaart, of ontwerp je eigen persoonlijke kaart volledig zelf. 

Kaartje2go is als beste getest door Volkskrant, KASSA en de Consumentenbond

Makkelijk en veilig betalen

iDeal, Overboeking, PayPal, Eenmalige machtiging, Creditcard

Veilig betalen
101% Garantie:
Niet goed = Geld terug

Spreukenkaarten aanmaken

Iedereen kan zijn eigen, persoonlijke spreukenkaart aanmaken. Dat is direct gedaan met de kaartenmaker. Je ontwerpt de kaart volgens je eigen fantasie en voorkeur. Met foto’s uit je eigen fotobestanden bv. en met tekst die je zelf uitgekozen hebt. Als kers op de taart kun je ook nog wat grappige figuurtjes of kaders toevoegen. Met de kaartenmaker is het een fluitje van een cent. Zoek je nog inspiratie voor een goede spreuk? Ga dan eens kijken bij onze reeks leuke spreuken