Ga naar de inhoud

Kaarten voor Opa

Kaarten voor opa 

Laat je opa weten dat hij een speciaal plekje heeft in jouw hart met een zelfgemaakt kaartje van Kaartje2go. Zomaar, om hem ergens voor te bedanken of mee te feliciteren. Wat de 

reden ook is: met een mooie kaart uit onze ruime collectie opa kaarten zet jij je opa in het zonnetje. Ben je in een creatieve bui? Dan kun je er ook voor kiezen om de kaart helemaal zelf te ontwerpen. Dit maakt de kaart nog leuker om te geven én te ontvangen. Geef je je bestelling voor 20.00 uur door? Dan valt de kaart in 95% van de gevallen al de volgende (werk)dag op de mat. 

Gefeliciteerd opa

Happy birthday to you! Je opa mag ook dit jaar weer een extra kaarsje uitblazen en dat moet natuurlijk gevierd worden. Helaas is het niet altijd mogelijk om op visite te gaan. Misschien woont je opa niet in de buurt, heb je een griepje of laten andere omstandigheden het niet toe. Gelukkig kun je dan altijd nog een mooie verjaardagskaart sturen om je opa te feliciteren met zijn verjaardag. Zoek je een kaart passend bij de behaalde leeftijd? Neem dan eens een kijkje bij onze verjaardagskaarten voor senioren. Voelt alleen het sturen van een kaartje niet voldoende? Stuur dan een klein cadeautje mee om het kaartmoment extra bijzonder te maken. Een verjaardag is echter niet het enige waarmee je ‘een opa’ kunt feliciteren. Zo kun je ook een felicitatiekaart kleinkind sturen naar je buurman, oud-collega of kennis die voor de eerste, tweede of misschien wel zesde keer opa is geworden! 

Een opa kaart maken

Heb je een mooie kaart gevonden waarvan je opa’s ogen gaan stralen? Dan is het tijd om de kaart te personaliseren met onze gebruiksvriendelijke kaartenmaker. Hiermee voeg je heel eenvoudig tekst, afbeeldingen en andere illustraties toe. Ook is het mogelijk om een foto op de kaart te plaatsen. Een leuk kiekje van jullie samen tovert ongetwijfeld een glimlach op je grootvaders gezicht! Daarnaast kun je ook nog het lettertype wijzigen, kaders aanpassen en de kaart versieren met grappige figuren. Voeg bijvoorbeeld een taart met kaarsjes, ballonnen en kleurrijke slingers toe om de kaart nog feestelijker te maken. Vind je het lastig om een creatieve tekst te verzinnen? Klik dan tijdens het bewerken op ‘vind een passende tekst’ voor wat inspiratie. 

Onderweg naar opa

Ben je helemaal tevreden met de kaart voor je opa? Dan hoef je alleen nog maar zijn adres aan ons door te geven. Wanneer je dit voor 20.00 uur ‘s avonds doet, versturen wij de kaart dezelfde dag nog voor je. Een kaartje maak en verstuur je dus eenvoudig vanuit je luie stoel. Hierdoor hoef je niet meer naar postzegels te zoeken en naar de brievenbus te wandelen. Je hebt alleen nog maar een telefoon of computer met een werkende internetverbinding nodig. Ben je nieuw bij Kaartje2go? Dan hebben wij goed nieuws voor je. Het eerste kaartje dat je namelijk verstuurt is helemaal gratis! Zo wordt een kaartje versturen nog leuker.

PS: wil je een kaartje sturen gericht aan je beide grootouders? Neem dan een kijkje bij onze opa en oma kaarten

 

Ekomi
Kaartje2go krijgt een 9.2 uit 10 van 21.481 beoordelingen

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.