Kaartje2go gebruikt cookies om winkelen en advertenties persoonlijk te maken. Als je verder gaat gaan we ervan uit dat je dit goed vindt. Meer weten?

Piraten

Piratenkaart van Kaartje2go

Zelf een stoere piratenkaart maken is totaal niet moeilijk bij Kaartje2go. In maar drie eenvoudige stappen maak je jouw eigen piratenkaart aan. 

Zelf een piratenkaart aanmaken

Kies een stoere kaart uit ons ruime aanbod piratenkaarten of maak zelf een echte piratenkaart. Voeg persoonlijke foto's en teksten toe aan de kaart in onze supergemakkelijke kaartenmaker (kijk ook eens bij onze teksten voor kinderkaarten). Versier de kaart ook met stoere kadertjes en figuren. Maak bijvoorbeeld een kinderkaartje met een foto van jouw kindje als dekselse piraat.

Wat is een piraat?

Wat weten we over piraten? Wat is een piraat? En waarom houden jongetjes zo van piraten? Omdat het stoer is. Want piraten roven goederen of ontvoeren mensen om er losgeld voor te vragen. Piraterij bestaat al sinds het begin van de scheepvaart en het bestaat overigens nog steeds. Sinds de handel met andere landen steeds vaker over zee ging is er al piraterij. Piraten vallen uiteraard niet zomaar alle schepen aan. Er dient natuurlijk wel een waardevolle lading op het schip te zijn. Ook gaan ze het schip liever uit de weg wanneer het zwaarbewapend is. Dus toch niet altijd zo stoer, net als jouw kleine jongen.

Verjaart je kleine piraat binnenkort en willen jullie dit vieren met een echt piraten kinderfeestje? Snuffel dan eens tussen onze uitnodigingen voor een piratenfeestje.

Kaartje2go krijgt een 9.6 van 10 uit 10717 beoordelingen