Ervaringen met kerstkaarten

We krijgen vaak leuke reacties van onze klanten. Op deze pagina hebben we een groot aantal ervaringen met (en recensies over) Kaartje2go voor je verzameld. Natuurlijk krijgen we ook wel eens klachten. En die lossen we gewoon netjes op, zonder gedoe. Dus als je ooit niet helemaal 101% tevreden bent, laat het ons dan meteen weten. Wij staan voor je klaar!!

“Met vriendelijke groet, Mw. Coppes”

“Vandaag de nieuwe kerstkaarten ontvangen. Geweldig mensen, wat een service! We zeggen het tegen alle familie, vrienden en kennissen. Heel, heel hartelijk bedankt uit de grond van mijn hart.”

Met vriendelijke groet, Mw. Coppes

“Reactie op Babybytes.nl”

“Ik bestel elk jaar mijn kerstkaarten en verjaardagskaarten bij Kaartje2go. Het bevalt me erg goed!”

Reactie op Babybytes.nl

“Jorn”

“Ik heb vandaag de kaartjes ontvangen. Wat een prachtig resultaat is het geworden, superbedankt hiervoor. Tot een volgende bestelling!”

Jorn

“Met vriendelijke groet, Hester”

“Wat een fantastische service dat wij de kaarten opnieuw mochten bestellen! Ik zal Kaartje2go zeker aanbevelen bij anderen! Heel erg bedankt voor alles en we zijn benieuwd naar de kerstkaarten.”

Met vriendelijke groet, Hester

“Gr. Daphne”

“Heel erg bedankt voor de goede service. Ik zal snel nog wat kerstkaarten bij jullie bestellen. Fijne kerst alvast toegewenst!”

Gr. Daphne

“Vriendelijke groet, T. Spaargaren”

“Vanochtend heb ik de kerstkaarten ontvangen en ze zien er prachtig en prima uit. M'n handen jeuken om ze al te versturen, maar toch maar even wachten tot Sinterklaas weer terug naar Spanje is. Tot een volgende keer!”

Vriendelijke groet, T. Spaargaren

“Toon”

“Hartelijk dank voor de snelle en correcte levering, de goede kwaliteit en uitvoering. In ieder geval zullen 50 families ingelicht worden over de hele leuke site die jullie hebben. Heel veel goede zaken toegewenst van een heel tevreden klant.”

Toon

“Groet, M. de Lange”

“Bedankt voor jullie topservice! Zelfs met Kerst op tijd in huis! Klasse!”

Groet, M. de Lange

“Met vr. groet, Cok”

“Ik ben zeer tevreden over de snelheid, de uitvoering en de communicatie over het realisatieproces! Ik zal het zeker doorgeven aan familie en bekenden!”

Met vr. groet, Cok

“Groeten, Marjanne”

“De kerstkaarten zijn net aangekomen, super en ook snel. Geweldig, DANK!”

Groeten, Marjanne

“Groetjes, Pascalle”

“Ik heb mijn kerstkaarten binnen, ze zijn onwijs gaaf! Bedankt.”

Groetjes, Pascalle

“Met vriendelijke groeten, mevrouw Malawau”

“Ik wilde jullie complimenteren met de supersnelle service, de kerstkaarten zijn op het afgesproken tijdstip bezorgd. Wij zijn heel tevreden over het resultaat. Geweldig!!! Zeker voor herhaling vatbaar. Rest mij jullie fijne feestdagen toe te wensen.”

Met vriendelijke groeten, mevrouw Malawau

“Oscar en Susan”

“We hebben de kerstkaarten vorige week mooi op tijd ontvangen en zijn er zeer tevreden over! Bedankt voor de service. We komen hier zeker nog een keer terug!”

Oscar en Susan

“Rik (op trosradar.nl)”

“Supergoede service gehad van dit bedrijf. Kaartje2go verstuurt zelfgemaakte kaarten voor klanten. Ik maakte een setje kerstkaarten, de volgende dag werd alles al bezorgd! Bedankt voor de goede service!”

Rik (op trosradar.nl)

“W. Elsing”

“Ik heb de kerstkaartjes in goede orde ontvangen. De kaartjes zijn mooi, bedankt voor de service.”

W. Elsing

“Vriendelijke groet Hilda”

“Bedankt voor de kerstkaarten, snelle service door volgende dag thuis. Ook goede prijs vergeleken met andere sites.”

Vriendelijke groet Hilda

“Vriendelijke groet, Arnoud”

“Bedankt voor de snelle levering van mijn kerstkaarten. Ze zien er fantastisch uit. Ik was verrast over de kwaliteit en de snelheid van verwerking en verzending. Heel erg bedankt daarvoor. Jullie zien me gegarandeerd terug!”

Vriendelijke groet, Arnoud

“Met vriendelijke groet, Stephanie”

“De privé kerstkaartjes zijn helemaal top! Mooi geworden. Bedankt voor alle feedback! Bij jullie weet ik gewoon dat 't altijd een succes wordt. Ik ben best trots op mezelf en het resultaat. Een beetje van mezelf en een beetje van Kaartje2go!”

Met vriendelijke groet, Stephanie

“Vriendelijke groet, Cees”

“Bedankt voor de schitterende verwerking, het resultaat is heel mooi. Ook compliment voor de klantenservice, toen het niet lukte met de betaling ben ik heel vriendelijk en goed geholpen, zodat ik de foto's op tijd binnen had. Bedankt hiervoor.”

Vriendelijke groet, Cees

“Uit: nieuws.be”

“Jaarlijks maken al meer dan 350.000 Nederlanders hun eigen kerstkaart bij Kaartje2go. Deze online kaartenwinkel is niet alleen erg eenvoudig, ook is je kaartje van goede kwaliteit en super goedkoop.”

Uit: nieuws.be