Ervaringen met kerstkaarten

We krijgen vaak leuke reacties van onze klanten. Op deze pagina hebben we een groot aantal ervaringen met (en recensies over) Kaartje2go voor je verzameld. Natuurlijk krijgen we ook wel eens klachten. En die lossen we gewoon netjes op, zonder gedoe. Dus als je ooit niet helemaal 101% tevreden bent, laat het ons dan meteen weten. Wij staan voor je klaar!!

“Lucille”

“Bedankt voor de snelle levering. Ik vind de kerstkaarten geweldig. Ik hecht er belang aan dat ik unieke kerstkaarten verstuur en dat is gelukt bij Kaartje2go.”

Lucille

“S. Tomson (via Trustpilot.nl)”

“Ik stuur al geruime tijd naar volle tevredenheid de jaarlijkse kerstkaarten via Kaartje2go. De kaarten zijn leuk om zelf te ontwerpen, gelukkig altijd snel verstuurd en dus ruim op tijd!”

S. Tomson (via Trustpilot.nl)

“Henri”

“Via Next Loopbaanadvies de tip gekregen over jullie kerstkaarten. Inderdaad gemakkelijk en voordelig! Mijn kerstkaarten staan klaar voor verzending. Prettige dagen alvast!”

Henri

“Groeten, Joseph”

“Ik was tevreden verleden jaar en ik hoop dat ik dit jaar weer tevreden mag zijn. De kaarten van verleden jaar waren mooi, heel mooi. Daarom heb ik weer kaarten bij jullie besteld . Mag ik jullie alvast prettige feestdagen toewensen.”

Groeten, Joseph

“Vriendelijke groeten, Marjon”

“We hebben onze bestellingen van kerstkaarten vandaag al ontvangen. De kaarten zien er super uit! Hartstikke bedankt! We gaan er een hoop mensen blij mee maken (en reclame maken voor jullie!).”

Vriendelijke groeten, Marjon

“Met vriendelijke groeten, Nathalie”

“Ik wil even laten weten dat ik heel blij ben met de geleverde service. Ik heb alle 50 kaarten al ontvangen! En ze voldoen helemaal aan m'n wensen! :-) Kortom, een heel tevreden klant!”

Met vriendelijke groeten, Nathalie

“Toon”

“Hartelijk dank voor de snelle en correcte levering, de goede kwaliteit en uitvoering. In ieder geval zullen 50 families ingelicht worden over de hele leuke site die jullie hebben. Heel veel goede zaken toegewenst van een heel tevreden klant.”

Toon

“Mvg, Thea (Frankrijk)”

“Even ter informatie; de kerstkaarten zijn op tijd aangekomen, gelukkig nog voor Kerst. Mijn complimenten voor de geslaagde uitvoering, de kaarten zien er fantastisch uit en het is voor herhaling vatbaar.”

Mvg, Thea (Frankrijk)

“Groet, Floris”

“De service die jullie hebben geleverd is tegenwoordig redelijk uniek. Ik werk bij een hostingprovider en wij streven er ook naar om een soortgelijke service te leveren. Bedankt en fijne kerstdagen!”

Groet, Floris

“Vriendelijke groet, Paula”

“Onze bestelling is geheel naar wens en volgens afspraak ontvangen. De kaarten zijn weer mooi, dus bedankt voor jullie service!”

Vriendelijke groet, Paula

“Groetjes, Marjo”

“Jullie service is echt super. Ik had de kaarten afgelopen zondagavond besteld en heb ze vandaag (dinsdag) al binnen. Ondanks alle drukte met Kerst. Helemaal top! Bedankt voor jullie snelle service!”

Groetjes, Marjo

“Groetjes, E. A. Meinema”

“We hebben onze kerstkaartjes zaterdag ontvangen. Ze zijn mooi, bedankt!”

Groetjes, E. A. Meinema

“Groeten, Marjanne”

“De kerstkaarten zijn net aangekomen, super en ook snel. Geweldig, DANK!”

Groeten, Marjanne

“Hetty”

“Ik ben helemaal trots op jullie én mezelf, goed verzorgd door jullie en voor mij de eerste keer dat ik deze kerstkaart heb gemaakt op een computer. Ik vind het stoer van mezelf, ik ben namelijk 74 jaar. Bedankt en tot nog een keer.”

Hetty

“Hartelijke groet, Lenie”

“Hartelijk dank voor de op tijd geleverde kerstkaarten. Ze zien er prachtig uit. Ben er erg blij mee. Ik hoop dat de geadresseerden er straks ook zo over zullen denken. Het gaat u goed.”

Hartelijke groet, Lenie

“Met vriendelijke groet, F. Schoenmakers”

“Onze kerstkaarten zijn goed aangekomen en ze zijn echt super!! Heel hartelijk bedankt voor de fijne afhandeling en wij zijn dik tevreden, we bestellen graag vaker een kaartje via jullie. Hele fijne feestdagen.”

Met vriendelijke groet, F. Schoenmakers

“Groeten, Margreet”

“Vandaag mijn 1e kerstkaart ontvangen en ben er heel tevreden over. Dankjewel. Jullie zijn er vlot mee, zo kom ik alvast in de stemming.”

Groeten, Margreet

“Met vriendelijke groet, Stephanie”

“De privé kerstkaartjes zijn helemaal top! Mooi geworden. Bedankt voor alle feedback! Bij jullie weet ik gewoon dat 't altijd een succes wordt. Ik ben best trots op mezelf en het resultaat. Een beetje van mezelf en een beetje van Kaartje2go!”

Met vriendelijke groet, Stephanie

“Ronald”

“Een compliment voor Kaartje2go. Handig dat de kerstkaartjes via het adresboek in 1 keer naar meerdere adressen kunnen worden verzonden!”

Ronald

“Uit: nieuws.be”

“Jaarlijks maken al meer dan 350.000 Nederlanders hun eigen kerstkaart bij Kaartje2go. Deze online kaartenwinkel is niet alleen erg eenvoudig, ook is je kaartje van goede kwaliteit en super goedkoop.”

Uit: nieuws.be