Ervaringen met kerstkaarten

We krijgen vaak leuke reacties van onze klanten. Op deze pagina hebben we een groot aantal ervaringen met (en recensies over) Kaartje2go voor je verzameld. Natuurlijk krijgen we ook wel eens klachten. En die lossen we gewoon netjes op, zonder gedoe. Dus als je ooit niet helemaal 101% tevreden bent, laat het ons dan meteen weten. Wij staan voor je klaar!!

“Wendy (via Facebook)”

“Echt top!!! Zondag heb ik de kaarten gemaakt en dinsdag had iedereen ze al binnen. Ik was laat met kerstkaarten versturen maar ben nu toch op tijd, grappig toch. Ga ik zeker weer doen.”

Wendy (via Facebook)

“Henri”

“Via Next Loopbaanadvies de tip gekregen over jullie kerstkaarten. Inderdaad gemakkelijk en voordelig! Mijn kerstkaarten staan klaar voor verzending. Prettige dagen alvast!”

Henri

“Groeten, Joseph”

“Ik was tevreden verleden jaar en ik hoop dat ik dit jaar weer tevreden mag zijn. De kaarten van verleden jaar waren mooi, heel mooi. Daarom heb ik weer kaarten bij jullie besteld . Mag ik jullie alvast prettige feestdagen toewensen.”

Groeten, Joseph

“Groeten Liesbeth”

“Ik ben heel tevreden over Kaartje2go! Niet duur, perfecte kwaliteit en een prima service. Ik ben al weer in afwachting van de volgende bestelling! Ben erg benieuwd! Ik ben blij dat ik jullie gevonden heb.”

Groeten Liesbeth

“Mieke”

“Hartelijk dank voor het opsturen van de kerstkaarten. Wederom zien ze er prachtig uit. De allerbeste wensen voor het nieuwe jaar!”

Mieke

“Leny”

“Een mens is geneigd alleen te reageren als iets niet goed is. Het is ook weleens leuk te horen dat het wel goed is! Ik ben zeer aangenaam getroffen door de goede service, die jullie bieden. Klasse!!”

Leny

“Groet, Floris”

“De service die jullie hebben geleverd is tegenwoordig redelijk uniek. Ik werk bij een hostingprovider en wij streven er ook naar om een soortgelijke service te leveren. Bedankt en fijne kerstdagen!”

Groet, Floris

“Groetjes, Bianca”

“De kerstkaarten zijn supermooi geworden. Dank je, de volgende keer bestel ik ze weer bij jullie!”

Groetjes, Bianca

“Groetjes, E. A. Meinema”

“We hebben onze kerstkaartjes zaterdag ontvangen. Ze zijn mooi, bedankt!”

Groetjes, E. A. Meinema

“Groet, M. de Lange”

“Bedankt voor jullie topservice! Zelfs met Kerst op tijd in huis! Klasse!”

Groet, M. de Lange

“Met vriendelijke groet, Anja”

“Ik heb de kerstkaartjes heel snel binnengekregen, super!! Fijne dagen!”

Met vriendelijke groet, Anja

“Hetty”

“Ik ben helemaal trots op jullie én mezelf, goed verzorgd door jullie en voor mij de eerste keer dat ik deze kerstkaart heb gemaakt op een computer. Ik vind het stoer van mezelf, ik ben namelijk 74 jaar. Bedankt en tot nog een keer.”

Hetty

“Nel”

“De kerstkaartjes zijn binnen en ik ben heel tevreden. Het is zo makkelijk, ik denk dat ik er wel meer gebruik van ga maken!”

Nel

“Hartelijke groet, Lenie”

“Hartelijk dank voor de op tijd geleverde kerstkaarten. Ze zien er prachtig uit. Ben er erg blij mee. Ik hoop dat de geadresseerden er straks ook zo over zullen denken. Het gaat u goed.”

Hartelijke groet, Lenie

“Met vriendelijke groeten, Sabine”

“Mijn twee bestellingen heb ik vandaag goed ontvangen. De kerstkaartjes zien er prachtig uit. Bedankt voor de snelle afhandeling. Alvast prettige feestdagen toegewenst!”

Met vriendelijke groeten, Sabine

“Groeten, Elly”

“De kerstkaarten heb ik vandaag ontvangen. Ik wil jullie graag bedanken voor de correcte afwikkeling van onze bestelling. Wij zijn blij verrast met deze service en we zullen jullie organisatie van harte aanbevelen bij onze vrienden en kennissen.”

Groeten, Elly

“Groeten, Wim”

“Bedankt voor de snelle reactie! De kerstkaarten zijn supermooi geworden, mijn complimenten voor de overzichtelijke site!”

Groeten, Wim

“M.G. van den Hoek”

“Mijn kerstkaartjes zijn vandaag binnen gekomen. Vanaf nu ben ik klant van jullie. Ik hoef niet meer de deur uit om een kaartje te kopen. Echt super bedankt.”

M.G. van den Hoek

“Met vriendelijke groet, Stephanie”

“De privé kerstkaartjes zijn helemaal top! Mooi geworden. Bedankt voor alle feedback! Bij jullie weet ik gewoon dat 't altijd een succes wordt. Ik ben best trots op mezelf en het resultaat. Een beetje van mezelf en een beetje van Kaartje2go!”

Met vriendelijke groet, Stephanie

“Vriendelijke groet, Cees”

“Bedankt voor de schitterende verwerking, het resultaat is heel mooi. Ook compliment voor de klantenservice, toen het niet lukte met de betaling ben ik heel vriendelijk en goed geholpen, zodat ik de foto's op tijd binnen had. Bedankt hiervoor.”

Vriendelijke groet, Cees