Ervaringen met kerstkaarten

We krijgen vaak leuke reacties van onze klanten. Op deze pagina hebben we een groot aantal ervaringen met (en recensies over) Kaartje2go voor je verzameld. Natuurlijk krijgen we ook wel eens klachten. En die lossen we gewoon netjes op, zonder gedoe. Dus als je ooit niet helemaal 101% tevreden bent, laat het ons dan meteen weten. Wij staan voor je klaar!!

“Hannie (via Facebook)”

“Ik stuur bijna alle kaarten, ook voor kerst, met Kaartje2go, het gaat altijd goed. Je kan heel goed eigen foto's gebruiken of andere eigen projecten.”

Hannie (via Facebook)

“Groeten van Marietje”

“Vorig jaar had ik al mooie vierkante kerstkaarten bij jullie besteld. Dit jaar kon ik ze ook nog GLANZEND af laten drukken in het vierkante formaat. Dit is nog mooier geworden! Super bedankt.”

Groeten van Marietje

“Karin”

“Bij dezen het bericht dat de kerstkaarten zijn ontvangen. Ze zien er super uit!!! Bedankt en ik zal in de toekomst zeker weer gebruikmaken van jullie service.”

Karin

“Toon”

“Hartelijk dank voor de snelle en correcte levering, de goede kwaliteit en uitvoering. In ieder geval zullen 50 families ingelicht worden over de hele leuke site die jullie hebben. Heel veel goede zaken toegewenst van een heel tevreden klant.”

Toon

“Vr. groeten, Jonette”

“Even nog een reactie op de kerstkaarten. Ze waren prachtig en iedereen had de kaart ontzettend snel in huis. Geweldig!!”

Vr. groeten, Jonette

“Daan”

“Even een bedankje sturen voor de mooie kaarten. Supersnelle levering en dan ook nog van goede kwaliteit. De kaart zag er erg mooi uit. Wij weten voortaan wel waar we moeten zijn!!!!”

Daan

“Groetjes, Marjo”

“Jullie service is echt super. Ik had de kaarten afgelopen zondagavond besteld en heb ze vandaag (dinsdag) al binnen. Ondanks alle drukte met Kerst. Helemaal top! Bedankt voor jullie snelle service!”

Groetjes, Marjo

“Met vriendelijke groet, R. van Weert”

“De kerstkaartjes zijn in goede staat aangekomen. Wij zijn zeer tevreden, ze zijn heel mooi.”

Met vriendelijke groet, R. van Weert

“Groet, M. de Lange”

“Bedankt voor jullie topservice! Zelfs met Kerst op tijd in huis! Klasse!”

Groet, M. de Lange

“Fam. M. Bom”

“Wij hebben de kerstkaarten vandaag al ontvangen en ze zijn precies zoals we ze bedacht hadden. Vriendelijk bedankt!”

Fam. M. Bom

“Groeten, Marjanne”

“De kerstkaarten zijn net aangekomen, super en ook snel. Geweldig, DANK!”

Groeten, Marjanne

“Groeten, Olga”

“Ik heb alles in goede staat vandaag ontvangen. Het ziet er mooi uit. Ik ben er blij mee. Dank jullie wel. En nog wel zo snel ook. Ik heb in ieder geval de kerstkaarten op tijd in huis. Tot volgend jaar en een fijne Kerst.”

Groeten, Olga

“Groeten van R. Kessels”

“De kerstkaart die ik als voorbeeld had besteld ziet er perfect uit. Ik ben zeer tevreden over Kaartje2go. Nog dank voor alle moeite en prettige dagen alvast!”

Groeten van R. Kessels

“In: EZPress”

“Voor iedereen die een origineel kerstkaartje zoekt is er nu een website waar je gemakkelijk je eigen kerstkaarten kunt maken van je digitale foto. De persoonlijke kerstkaarten met foto van Kaartje2go.nl zijn een onverwacht groot succes.”

In: EZPress

“Met vriendelijke groet, F. Schoenmakers”

“Onze kerstkaarten zijn goed aangekomen en ze zijn echt super!! Heel hartelijk bedankt voor de fijne afhandeling en wij zijn dik tevreden, we bestellen graag vaker een kaartje via jullie. Hele fijne feestdagen.”

Met vriendelijke groet, F. Schoenmakers

“Met vriendelijke groeten, Sabine”

“Mijn twee bestellingen heb ik vandaag goed ontvangen. De kerstkaartjes zien er prachtig uit. Bedankt voor de snelle afhandeling. Alvast prettige feestdagen toegewenst!”

Met vriendelijke groeten, Sabine

“Uit: Libelle (week 47)”

“Wat is er nu leuker dan een persoonlijke kerstgroet? Bij Kaartje2go.nl maak je in een paar muisklikken de origineelste kerstkaarten met eigen foto. Heel gemakkelijk en met toepasselijke kerstversieringen.”

Uit: Libelle (week 47)

“W. Elsing”

“Ik heb de kerstkaartjes in goede orde ontvangen. De kaartjes zijn mooi, bedankt voor de service.”

W. Elsing

“Groetjes, Carla”

“Ik heb mijn kerstkaarten binnen, bedankt voor de snelle en goede service! Ze zijn heel mooi geworden, een aanrader voor iedereen. Ik wil jullie fijne feestdagen en een gezond nieuwjaar toewensen!”

Groetjes, Carla

“Uit: nieuws.be”

“Jaarlijks maken al meer dan 350.000 Nederlanders hun eigen kerstkaart bij Kaartje2go. Deze online kaartenwinkel is niet alleen erg eenvoudig, ook is je kaartje van goede kwaliteit en super goedkoop.”

Uit: nieuws.be