Geboortekaartjes meisje

Ben je helemaal klaar voor de aanstaande geboorte van je dochter? Wij wensen je alvast heel veel geluk samen! Waarschijnlijk ben je al bezig  geweest met de babykamer en met het kopen of uitzoeken van de kinderkleertjes, maar aan het ontwerpen van de geboortekaartjes ga je zeker ook veel plezier beleven.

Kaarten voor de geboorte van een dochter

We hebben een ruim aanbod aan geboortekaartjes voor meisjes in allerlei meisjesachtige stijlen. Heb je eindelijk een kaartje gevonden dat je mooi vindt? Begin dan direct met het personaliseren van het kaartje. Je kunt er ook voor kiezen om eerst het kaartje aan je favorieten toe te voegen, zodat je daarna een selectie kan maken uit al je favoriete geboortekaartjes.

Inspiratie voor het geboortegedichtje

Een belangrijk onderdeel van het geboortekaartje is de speciale tekst die er meestal op staat. We zien regelmatig geboortegedichtjes op de kaartjes, maar ook andere, heel persoonlijke teksten. Kijk eens tussen de geboorteteksten of er iets voor jouw kaartje tussenzit. Je mag die teksten gerust gebruiken op je kaart, maar misschien geven ze je inspiratie en heb je zelf ook nog een tekst in je boekenkast liggen.

We hebben ook nog een actie waarmee je gratis geboortekaartjes kunt winnen. Het enige wat je moet doen, is je kindje op de uitgerekende datum op de wereld zetten. Kijk hier voor meer informatie.

Ekomi
Kaartje2go krijgt een 9.4 uit 10 van 18.912 beoordelingen