Wij gebruiken cookies om winkelen en reclame persoonlijk te maken. Als je verder gaat gaan we ervan uit dat je dit goed vindt. Meer weten?

Carnavalskaarten

Carnavalskaarten

Leukste carnavalskaarten

Het is bijna Carnaval! Natuurlijk vier je dat niet in je eentje. Wil jij vrienden uitnodigingen om samen Carnaval te vieren? Stuur ze een leuke carnavalskaart! In een paar muisklikken maak je zelf het mooiste kaartje. 

Kaartje2go is als beste beoordeeld door Volkskrant, KASSA en de Consumentenbond

Makkelijk en veilig betalen

iDeal, Overboeking, PayPal, Eenmalige machtiging, Creditcard

Veilig betalen
101% Garantie:
Niet goed = Geld terug

Carnavalskaarten maken met plezier

Je maakt jouw eigen carnavalskaart in drie eenvoudige stappen. Je kiest een carnavalsuitnodiging uit onze mooie collectie, bijvoorbeeld een grappige carnavalskaart, of je gebruikt jouw eigen foto voor het kaartje! Je voegt namelijk heel eenvoudig zelf foto’s en teksten toe aan je carnaval kaart.

Carnavalskaart sturen

Als je een carnavalskaart hebt gemaakt, dan kun je deze direct adresseren en versturen naar de genodigden. Nu moet je alleen nog een leuke outfit hebben!

Oorsprong carnaval

Van oorsprong is Carnaval een eetfestijn. Het was de allerlaatste mogelijkheid om nog wat te voordat de vastentijd begon. Carnaval is afkomstig van carne vale, dat in Nederland "afscheid van het vlees" betekent. 

Bekijk ook eens onze uitnodigingen als je een ander feestje te vieren hebt!