Kaartje2go gebruikt cookies om winkelen en advertenties persoonlijk te maken. Als je verder gaat gaan we ervan uit dat je dit goed vindt. Meer weten?

Hoe werkt het bestellen van cadeaus?

Wil je iemand feliciteren met een bijzonder moment? Bestel dan een cadeau bij je kaart! We hebben verschillende cadeaus geselecteerd, zodat er altijd wel wat tussen zit dat bij de ontvanger past.  Hieronder leggen we precies uit hoe je een cadeau bestelt bij je kaart.

Een cadeau bestellen bij je kaart

Een cadeau bij je kaart bestellen is erg eenvoudig. Met een paar extra klikken is er dus een leuke verrassing onderweg om een jubileum, nieuwe baan of verloving te vieren!

1. Maak je kaart

Maak als eerste een kaart. Kies je favoriete kaart, voeg eventueel een foto en figuren toe en schrijf een leuke tekst. Verstuur de kaart vervolgens rechtstreeks naar de ontvanger. Wil je het cadeau en de kaart persoonlijk geven? Vul dan je eigen adres in. 

2. Kies je cadeau

Nadat je de papiersoort van je kaart hebt gekozen, krijg je automatisch de optie om een cadeau toe te voegen. Kies vervolgens het cadeau dat het beste bij de ontvanger past. Je leest meer over de verschillende cadeaus op onze pagina met cadeaus.

3. Plaats je bestelling

Nadat je het cadeau gekozen hebt, kies je de verzenddatum. Zet je kaart en het cadeau bijvoorbeeld klaar voor verzending op een specifieke datum. Doorloop vervolgens het betaalproces en je bestelling is geplaatst! Bestel je het cadeau op werkdagen voor 20:00 uur? Dan verzenden we het dezelfde dag nog. 

Vragen? Neem contact op

Heb je een vraag over het bestellen van een cadeau bij je kaart? Bekijk onze meestgestelde vragen over cadeaus bestellen of neem contact op met ons klanttevredenheidsteam. We helpen je graag!