Kaartje2go gebruikt cookies om winkelen en advertenties persoonlijk te maken. Als je verder gaat gaan we ervan uit dat je dit goed vindt. Meer weten?

Bloemenkaarten met zonnebloemen erop

Bloemenkaart met zonnebloemen sturen

Je kunt de bloemenkaartjes met zonnebloemen al vanaf 10 stuks als pakketje thuisgeleverd krijgen. De omslagen zitten er gratis bij. Je moet dan zelf wel de adressen erop schrijven en de postzegels erop plakken. Dat kun je thuis rustig zelf doen. Maar uiteraard kunnen wij de bloemenkaarten met zonnebloemen ook voor jou op de post doen. Laad dan een  ìexcelbestand met de adressen die je wilt gebruiken op in je account en vink de adressen aan die van toepassing zijn. Vul gewoon de verzenddatum in en wij doen de rest. Simpeler kan het niet,

Wil je een andere soort bloem op je kaart zetten? Bekijk dan onze collectie mooie bloemenkaarten. 

Betekenis van de zonnebloem kennen

De zonnebloem is over heel de wereld gekend en ze is heel populair. Dat komt omdat ze met de zon meedraait. In de christelijke betekenis staat de zonnebloem symbool voor de mens die met zijn hoofd naar Christus draait. De zonnebloem straalt ook levenslust, adoratie, geluk en bewondering uit. Stuur eens een zonnebloemkaartje als bedankje. 

Op zoek naar andere bedankkaartjes? Kijk dan eens hier.

Kaartje2go krijgt een 9.6 van 10 uit 10948 beoordelingen